Varmekabler i Levanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmekabler i Levanger

MARIJUS MACIJAUSKAS SERVICE

Jan. 2021

Oppussing av gang

"Veldig rask, flink og ryddig. Anbefales virkelig."
E
Eline Buran
Levanger
MARIJUS MACIJAUSKAS SERVICE

FROSTA FLIS AS

4.7 (34)

Velkommen til Frosta Flis AS Frosta Flis AS holder til på Frosta og tar på seg oppdrag i heile Trøndelag. Vi driver med alt innen flislegging/totalrehablitering av våtrom/snekkering/ og det som hører til. Vi har konkuransedyktige priser og vektlegger kvalitet på arbeid og produkter. Snekkerarbeid utføres også, innvendig/utvendig. Grov/tynn avretting av store flater utføres med egen avrettingspumpe. Ta kontakt for en hyggelig prat og avtal gratis befaring. Se også flere Bilder/Proskjekter ...

Se mer
Aug. 2015

Renovering av bad

"Vi er veldig fornøyd med jobben Frosta Flis gjorde på vårt bad. Arbeidsomme og flinke håndtverkere som var svært grundig og kunnskapsrike. Frosta Flis var flinke til å komme med forklaringer på byggtekniske ting, forslag til løsninger og generell god..."Se mer
T
Thea Skårdal
Levanger
FROSTA FLIS AS

Trøndelag Mur & Bygg AS

4.2 (17)

Vi er en bedrift i Steinkjer som tar større og mindre oppdrag. Vårt motto er høy kvalitet til en akseptabel pris. Vi driver innen fagene snekker, tømrer, samt alt innen mur, flis og betong. Vi er forhandler for Overhalla hus og hytter. Vi har fast samarbeid med rørlegger og elektriker. Av denne grunn leverer vi fastpriser der alle fag er inkludert. Vi jobber daglig med arbeider i våtrom. For å være godt skikket til denne jobben er vi GODKJENT VÅTROMSBEDRIFT med godkjenning innen mur, tømrer og p...

Se mer
Feb. 2012

Oppussing av bad

"Grundig befaring med detaljert pristilbud. Høy kvalitet og effektivt utført arbeid. Meget bra koordinering av arbeidet."
R
Randi
Levanger
Trøndelag Mur & Bygg AS
Siste registrerte jobber

Gulv avrettning og gulvvarme kjeller

7629YTTERØY

Har to gulv i kjeller, ene gulvet på ca 16 kvm trenger sperring av salt/kalkgjennomslag og avretting. Andre gulvet ca 24 kvm trenger fjerning av flis, sperre mot salt/kalkgjennomslag. Gulvvarme og legging av ny flis.

Varmekabler bad

7620SKOGN

Vi har to bad der vi må legge nye varmekabler og gulv. Bad 1 har idag flis på gulvet og ligger i 2.etasje og bad 2 har gulvbelegg. Håper det kan legges kabler/matte oppå flis på bad 1.

* Fortsatt ledig: Skjult strøm i kjellerstue

7624EKNE

Skal legge skjult strøm, punkter for kontakter, spotter i tak og varmekabler i gulvet

varmekabler bad

7600LEVANGER

ønsker pris på varmekabler på bad som skal pusses opp i kjeller. Ca 4.5kvm gulvflate. Kan også ta imot tilbud på spotter og belysning. Tilbud ønskes snarest.

Oppussing av gang

7606LEVANGER

Ønsker totaloppussing av gang/entre på ca 15kvm. Tanken er å bytte veggplater, flislegge gulv (inkl legge varmekabler) og bytte ut takplatene med et glatt tak med nye spotlights.

Skifte av termostat varmekabler på bad.

7620SKOGN

Ønsker tilbud på skifte av termostat til varmekabler på bad. Tilbudet må inkludere: Ny termostat. Arbeidpenger. Andre utgifter. Moms. Ønsker dette utført så fort som mulig.