Varmekabler - Notodden

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Elektriker søkes

3681NOTODDEN

Vi har lagt ny gulv med varmekabler i gangen som må kobles til termostat. I tillegg skal vi pusse opp taket i stua og har ledningen fra lampa «løs» den må legges på en lur måte mtp taket som skal fikses. Vi må også bytte vifte på badet som går på sensor som må kobles til strøm.

Legge varmekabler i kjeller

3678NOTODDEN

Vi skal legge varmekabler i kjeller. Hele gulvet, ca 40 m2 i tillegg til ett bad i samme rom. Badet er iberegnet i de 40 m2.

Utbedring av kjellernedgang og gang, bytte ytterdør.

3684NOTODDEN

Arbeid tenkt gjennomført: Kjellernedgang: - Pigge opp terracotta-fliser gulv. Støpe nytt gulv, vurderer varmekabler. Nytt gulv må være robust mot ev. fukt. - Legge 3 lag Heydi K11 extra på veggflater, ev. avslutte med en dekorpuss. Gang: - Pigge opp terracotta-fliser gulv. Legge nye varmekabler. Ny gulvstøp, og nye fliser. Ytterdør: - Bytte ytterdør og sideglass

Enkelt vaskerom og lite toalettrom

3680NOTODDEN

Et kjellerrom skal deles opp i et enkelt vaskerom, et lite toalettrom og gang. Ønsker varmekabler og belegg på gulv. Ønsker panel og/eller baderomsplater der ikke kjellermuren kan brukes. Toalettet blir under toalettet i 1 etg. I tillegg ønsker vi også et toalettrom i 2 etg ( over toalett i 1 etg) I kjelleren har vi begynt å hogge opp litt i gulvet for å få ekstra takhøyde. Det er nettopp satt opp nytt sikringsskap der det skal bli gang.

Oppussing av kjeller

3678NOTODDEN

Legge varmekabler i kjeller, murgulv. Tre mindre rom, hvor ett er våtrom med fall mot sluk. Legge på gulvbelegg. Samlet ca 26 m2. Varmekabler i yttergang, 2 m2.

Støpe baderomsgulv, m/v.kabel

3680NOTODDEN

Renoverer gammelt bad som hadde tre lag betong på gulvet, har fjernet to lag, ca. 6 centimeter. Nå er det slett betong igjen, med tvilsomt fall. Ønsker støp med varmekabler. Nytt sluk bør vel også odnes. Rommet er 2 x 2.2 meter

Siste evalueringer
Oppussing av kjeller

Flott utført arbeid med maling, støping og flislegging i kjeller. God kommunikasjon underveis og utfordringer ble løst på en bra måte. Bra service. Kan anbefales.

April 2019
M

Marianne B om VAISVILAS SNEKRING OG STEINLEGGING

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud