Varmekabler - Harstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bytte varmekabler i yttergang.

9414HARSTAD

Varmekablene i yttergangen er røket, og vi trenger å få opp flisene, lagt i nye varmekabler og lagt på nye fliser igjen.

Montering av varmekabel

9407HARSTAD

Vi har kjøpt inn utstyr for å legge Lamiflex-varme i gulv på kjøkken og stue som tilsammen blir ca 55 kvm2. Vi legger Lamiflexplatene selv og ønsker pristilbud på å legge varmekablene og montere disse. I tillegg trenger vi en termostat og varmeføler. Jeg er usikker på om det må legges inn ny sikringskurs, så det må dere sjekke for oss hva som trengs. Jobben ønskes utført mandag 26. juni. Ta kontakt for mer utfyllende informasjon

Erstatte 3 ctm lyng mtouch termostater med integrasjon mot Athom Homey/Google assistant

9405HARSTAD

Ønsker tilbud på 3 smarte termostater for varmekabler som ikke trenger hub for å styres. Ønskelig med integrasjon mot strømpris. I dag står det 3 ctm lyng mTouch i veggmodulene, en "smart", via ctms egen RF-hub og to som ikke sender signaler. Det er ønskelig å komme bort fra fastlåst frekvens hos CTM, mot et åpent kommunikasjonssystem som kan integrere smarte ting fra flere tilbydere. Ønsker samtidig å koble på en sirkulasjonspumpe levert av rørlegger til strøm, maks kabelstrekk 1 m til veggboks, utenpåliggende kabel.

Elektrisk

9407HARSTAD

Legge varmekabler i yttergang (4x3m) Sjekk av elektrisk anlegg i hus.

Nytt sikringsskap, nytt kursopplegg 1.etg og tilkobling eksist kursopplegg kjeller

9405HARSTAD

Skal pusse opp hele 1.etg. I den forbindelse skal det installeres: - Nytt sikringsskap kjeller - Nytt kursopplegg 1.etg - Varmekabler i entre - Tilkobling av lekkasjeføler under vask nytt kjøkken - Downlights og lampepunkter - Tilrettelegging for nytt kursopplegg på nytt bad 1.etg.

* Fortsatt ledig: Fjerne panel på kjøkken

9409HARSTAD

Vi har et panel på kjøkkenet som styrer ESWA-varme, varmekabler i kjelleretasjen, og annet. Denne ønsker vi fjernet. Ny styring til varmekabler i kjeller ønskes montert opp. I tillegg ønskes montert opp baderomsvifte på bad.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud