Varmekabler - Stryn

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Støpe nytt dekke med varmekabler i tre kjeller rom

6788OLDEN

Jeg har tre kjeller rom som trenger et nytt gulv med varmekabler. Det er solid betong gulv allerede, og nytt gulv legges på toppen. Sluk og noe rør arbeid i to rom. Rettemasse må påregnes i alle tre rom.

Legge varmekabler i gang

6793INNVIK

Hei, jeg har en gang på 5,2 kvadrameter som jeg trenger å legge varmekabler i. (på støypt plate) Jeg vil gjerne har råd på hvilke typer kabler som skal brukes også. Det er i 1. etasje i feriebolig i Innvik.

Flislegging entre 5 m²

6793INNVIK

Hei, det er lagt parkett i entre isteden for varmekabler og flis. Jeg vil gjerne ha en prisoversikt på å bytte ut parkett med varmekabler og flis. (store fliser). Entre/gang er 5, 2m².

Oppussing og utviding av baderom

6789LOEN

Bad ifrå 1974 skal fornyast og utvidast. Badet er no 3.5m2 og skal utvidast gjennom en lettvegg til 6,5m2. No består badet av baderomsplater, takess og gulvbelegg. I jobben er det en innvendig vegg på 5kvm som må rivest og flyttest ut 80cm. Fjerne gammelt og støpe nytt badegulv + fllis. Gips eller litex på vegger. 3 innvendige og en yttervegg skal flislegges Nytt tak med LED downlights. Ny innerdør, nytt vindu (40x150ca)frostet, ny ventil med vifte i yttervegg. Glasbyggerstein for å skille av dusjhjørne. I tillegg kommer rørleggerarbeid og elektriker.

Oppussing av stue og gang.

6789LOEN

Maling av vegger, tak, vinduer, listverk, dører og trappegelender. Legging av parkett. Nye varmekabler skal også vurderes ( eksisterende kabler er fra 1985) . Huset ble bygget i 1985 og er godt vedlikehold men veldig 80 talls i farger etc. Det er store flater og mange vinduer - stue + gang ca 70 kvm.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud