Varmekabler i Bodø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmekabler i Bodø

Nor-El AS

Nor-EL AS er en lokal elektrobedrift i Tromsø og Bodø som ble stiftet i 2001, og vi har siden den gang bistått privat- og bedriftsmarkedet med solide elektroinstallasjoner. Vi har i dag 33 ansatte i bedriften hvorav 27 personer har fagbrev som elektromontører eller telekommunikasjonsmontør. Vi er et firma med engasjerte og dyktige medarbeidere som vil inspirere og utvikle nye kollegaer. Vi har en montørstasjon med to erfarne elektrikere i Bodø som styres og driftes fra avdelingen i Tromsø. For...

Se mer
Nov. 2023

Fikse bryter for varmekabler på baderommet

"Nor -El svarte kjapt på mittanbud, og gjorde jobben samme uke. Utmerket service og vel utført arbeid."
T
Tore
Bodø
Nor-El AS

INSTALLATØR WITZØ AS

4.6 (116)

Juli 2023

Termostat/varmekabler/bad

"Hurtig og profesjonelt."
J
Jonny
Saltstraumen
INSTALLATØR WITZØ AS

BODØ ELEKTRISKE AS

Vårt mål er å sette kunden i fokus og levere elektriske tjenester til konkurransedyktige priser.

Jan. 2022

Bytte av termostat på bad

"Er veldig fornøyd! God kommunikasjon, arbeidet ble utført som avtalt, prisen var god og jeg fikk faktura og ferdigattest. Kan anbefales:)"
G
Giske
Bodø
BODØ ELEKTRISKE AS

VALNESFJORD PRODUKSJON AS

RørleggermesterRørleggerbedrift i indre salten. Tar de fleste typer oppdrag Sentral Godkjenning Dersom det er akutt, er det bare å ta kontakt på 99798857 vi er fleksible.

Feb. 2022

Koble rør-i-rør, litt elektrisk og nytt gulv

"Fleksibel og hyggelig. God på pris."
A
Annette
Bodø
VALNESFJORD PRODUKSJON AS

Salten Elektro AS

4.9 (28)

Elektroentreprenør i Bodø, men tar oppdrag i hele Salten.Vi har en målsetting om at alle våre kunder skal være fornøyde, og setter stor pris på alle tilbakemeldinger.

Aug. 2021

Legge varmekabler, montere utelamper og utestikk

"Dyktig, god kommunikasjon og konkurransedyktig pris. Jeg har rett og slett ingenting negativt å trekke frem."
K
Kent-Rune
Bodø
Salten Elektro AS

Elektrikern Bodø AS

Elektrikern Bodø AS Startet sin virksomhet i juli 2009. Vi er 10 stk ansatte der 6 personer er deleiere av bedriften. Vi driver i hovedsak med restaurering/ utskifting av gamle el. installasjoner, samt levering og montering av varmepumper. Vi har også en del bedriftskunder som vi har jevnlig servise for på deres anlegg, samt nyinstallasjoner. Vi tar også oppdrag med nyinstallasjoner i hytter og hus. Vi samarbeider også med andre håndverksbedrifter i ulike fag, og kan samle oss om fellesbefa...

Se mer
Des. 2020

Div småelektrisk arbeid

"Rask oppfølging og start, håper det fortsetter."
H
Hege
Bodø
Elektrikern Bodø AS

JOHAN RAMDAL

Sep. 2020

Legge varme og laminat i gulv ca40 kvadrat

"flink og trivelig kar."
R
Raymond
Bodø
JOHAN RAMDAL
Siste registrerte jobber

Er i behov av å få skiftet ut brytere/display for varmekabler osv.

8010BODØ

Har gammel termostat og brytere tilknyttet et bad og ønsker å få dette skiftet ut.

Varmefolie kjeller

8027BODØ

Ønsker elektriker til å montere varmefolie (flexwatt) i kjeller, total areal under 40 m2. Kobles opp med futurehome Hub,og 4 termostater (zwave mesh). Har kjøpt og ferdig prosjektert nødvendige materialer via Elektroimportøren. Det skal legges plast/plater/folie slik at gulvet er klart for normal gulvlegging. En del av arealet har eldre nedstøpte varmekabler som skal kobles ut.

Fikse bryter for varmekabler på baderommet

8009BODØ

Bryteren som styrer gulvvarmen på baderommet virker ikke som før. Når jeg skrur på bryteren, og tempen står på 20c eller mer, så går det ett sekund eller to, så høres det ut som om en fjær eller noe inne i bryteren plinger. Og da kommer det ikke noe varme i gulvet. Dersom jeg stiller varmen på 17-18c, så virker gulvvarmen i en kortere eller lengre periode. Jeg er ingen ekspert, men jeg vil tro problemet ligger i bryteren.

Elektriker jobb

8029BODØ

Det skal monteres to taklamper der det må legges kabel fra vegg til lampe og koble til lampene. I tillegg skal det monteres en stikk kontakt på et bad der det trekkes en kabel fra eksisterende kontakt i en lampe over vasken. Det må også skiftes lysbryter og repareres en defekt bryter/termostat til varmekabler. Det er bilder vedlagt av tak der lamper skal monteres, lamper og defekte lysbryter, termostat etc.

Varmekabler badgulv

8003BODØ

Pris på å legge varmekabler i et badgulv på 4 kvm som skal legges våtromsvinyl på.

Elektriker

8021BODØ

Bygger nytt inngangsparti og nytt soverom og gang. Trenger tilbud på 4-6 spot, legging av rør/kabel, VK yttergang, Stikk x 5, brytere x 3, termostat VK. Holder på å stave opp rommene nå - og nærmer meg klar til EL. Ønsker å bli ferdig før påske.