Varmekabler - Nord-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

gammelt kjøkken skal bli til bad.

2642KVAM

Bjelkelag må evt byttes ut pga liten vannlekkasje.

Baderomsgulv

2640VINSTRA

Støpe gulv med varmekabler, legging av fliser på gulv. Rørlegger arbeid og elektrikerarbeid. Gulvet er ca 10-11 kvadrat

Oppbygging av bad på hytte i Nord-Fron

2640VINSTRA

Oppbygging av bad fra bunnen, membrann, støping av gulv, varmekabler, isolasjon i vegger, flislegging, panel på vegger, listing. Montering av Jets toalettsystem. Nedgraving av tank Det er et lite bad, 1,90 x 1,74.

Restaurering av hytte

2642KVAM

Har fukt og Råteskade i krypkjelleren på hytta. Ønsker da å få utbedret dette på best mulig måte. Ønsker da å støpe igjen og fylle med betong samt legge varmekabler i gulvet. Da må også noe av gulvet i hytta fjernes og legges på nytt.

Oppussing av bad, ca 8 kvm.

2642KVAM

Byggeår på bad (og huset forøvrig) er 2004. Pr. nå er det plater i tak og på vegger, og sklisikkert gulvbelegg. Det er varmekabler i gulv, og det skal det fortsatt være. Ønsker satt opp nye plater fra Fibo-Trespo på vegg, vinyl fra Forbo på gulv og panelplater m/spotter (6-10 stk) i tak, samt listverk tak. Plater til vegg og tak, samt vinyl, skaffer muligens oppdragsgiver selv. Det er opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på badet, dette ønskes tettet/fjernet. Toalett ønskes flyttet, og det bes om pris på vegghengt/innebygget sisterne og toalett. Aktuelt med flere/endret stikkontakter. Det skal opp baderomsmøbel med dobbel vask (skaffer dette selv). Dusjdører skal opp i venstre hjørne (skaffer dette og dusjpanel selv). Badet er ca 3,5 meter langt og 2 meter bredt, standard takhøyde. Arbeidet skal utføres etter gjeldende normer og regler, og arbeidet skal dokumenteres skriftlig. Oppstartsdato kan avtales nærmere, men ikke før 15. oktober. Ønsker også pris på jobben inkludert Fibo-Trespo, vinyl/belegg og takplater.

* Fortsatt ledig: Bygge bad av kjøkken

2640VINSTRA

Har et hus fra 1955 som vi har tatt over, trenger og bygge bad i 2 etasjen og en ny liten dør fra soverom til barnerom. Huset er i Nord Fron komune , sorperoa. Ferdig så fort som mulig. Kun seriøse håndverkere vil bli brukt!

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud