Varmekabler - Hareid

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Oppusing av bad - ca 3,2m2

6060HAREID

Det er et lite bad på ca. 3,2m2 som trenger full renovering. (Har aldri vært i henhold til nåværende gjeldende forskrifter. ) Ønsker tilbud på : Grunnarbeid/Membran i henhold til gjeldende forskrift Gulv m. varme og nedlegging av sluk i gulv ( Eksisterende rør fra badekar, men ikke sluk ) Vegger dekket med baderomsplater, montering av 60cm baderomsmøbel med speil + levering av ettgreps-kran. Installasjon av innbyggningstoalett (Eksisterende nedløp og vanntilkopling over gulv, Innbyggningsramme og toalett forefinnes på stedet ) Innstallasjon av dusjkabinett + levering av termostatbatteri ( Har kabinett med gulv , avløp kan koples til sluk ) Montering av avløp for vaskemaskin.

Renovering av bad

6060HAREID

Jeg har kjøpt meg eit hus fra ca 1974. Badet i dette huser har to delt bad løsning med toalett og vask på ene rommet og badromsinnredning og dusj på andre badet. Jeg ønsker at disse to rommene skal bli et rom. Badromsinnredningen og vasken på doen er på den veggen som jeg ønsker å ta bort de to rommene er ca 7-9m2. Det er bare varmekabler på badromet ikke på toalett romet. Jeg ønsker at det skal bli varmekabler på begge rommene, fliser på gulvet og badromsplater på veggene. ønsker spotter i taket jeg overtar huset 4 juni, og ønsker at oppussingen kan starte så raskt om mulig i det tidsommet.

Skifting av elektrisk anlegg

6060HAREID

Skal bytte ut hele det elektriske anlegget i en enebolig på ca 214 kvm. ( om en får kjøpt dette huset etter visning 04.11.10)

* Fortsatt ledig: Baderom og bytting av vindu

6060HAREID

BADEROM: Utvide baderom. Sette inn jerndragar p.g.a. fjerning av berevegg. Bygge opp nytt golv og flytte på bunnledningar og vannledning i golv. Vurderer også å sette vekk meir av byggearbeidet. Det meste av rivearbeidet er utført. VINDU: Skal skifte to vindu mot vest Sjå vedlage bilder.

Innredning av kjeller. Renovering av hovedetasje.

6063HJØRUNGAVÅG

KJELLER: I dag&nbsp;&aring;pen med st&oslash;ypt grovplate. Yttervegger er Leca.<br/> Gulv: St&oslash;ypes med 5cm isolasjon, armeringsmatte med p&aring;lagt r&oslash;yr til vannb&aring;ren varme.<br/> Vegger: Spon/tapet eller ferdigmalte veggplater. Alle vegger isoleres 5-10 cm. <br/> Tak: Lektes og ferdigmalte Takplater e.l.&nbsp; 2/3 av taket er i dag&nbsp;belagt med gipsplater, restrerende gipses.<br/> Kjelleren &oslash;nskes&nbsp;innredet som leilighet. Vindfang, 3-4 soverom, bad inkl.vaskerom, Kj&oslash;kken og evt. lite kj&oslash;lerom,bod. Alle innerd&oslash;rer hvite fyllingsd&oslash;rer uten d&oslash;rstokker. P&aring; alle gulv er det planlagt vinyl av god kvalitet.<br/> Trapp mellom kjeller og hovedetasje leveres og monteres. Denne f&oslash;res videre til loftet. Kjelleren gj&oslash;res ferdig i sin helhet og ferdig listet.<br/> Noen av vinduene kan utsiftes til st&oslash;rre dimensjon.<br/> Inngangsd&oslash;ren skiftes , standard st&oslash;rrelse,og pusses rundt utv. karm.<br/> VVS og elektrisk m&aring; monteres.<br/> <br/> HOVEDETASJE: Denne er slitt og treng oppussing/modernisering. Idag er det parkett p&aring; gulvene, under er det spaltegulv med huntonitt. Veggene er av spon med tapet.<br/> Alle innerd&oslash;rer skiftes til hvite fyllingsd&oslash;rer uten d&oslash;rstokker. Tak er ok i alle rom.<br/> Det&nbsp;er vannb&aring;ren varme i alle gulv, derf&oslash;r &oslash;nskes fliser om dette kan anbefales. Kan og legge parkett av god kvalitet.<br/> M&aring; ha ny bad- og kj&oslash;kkeninnredning. Trapp fra kjelleren videref&oslash;res til loftet. Dette medf&oslash;rer noe ekstra&nbsp;veggarbeid i dette omr&aring;det. Alle rom gj&oslash;res tot. ferdig med listing etc. <br/> <br/> Ingen arbeid p&aring; loftsetasjen.<br/> <br/> Ca. 300 m2 uteplass dekkes med belegningstein, parkering, kj&oslash;revei.<br/> <br/> Arbeidet &oslash;nskes p&aring; begynt senest aug. 2011.<br/> <br/> Se vedlagte skissetegninger<br/> <br/> <br/>

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud