Varmekabler - Alta

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Varmekabler i Alta

Siste evaluering

Totalrenovering baderom

"Vi er veldig fornøyde med arbeidet på badet vårt."

H

Hilde

Alta, okt. 2018

Les flere evalueringer om ARCTIC BYGGTEAM AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: pusse opp bad

9514ALTA

Ca 5 M2. må ta opp gulv for å legg nytt drenrør. Legge flis med varmekabler (er ikke i dag). Trenger hjelp med gulv, rør og varmekabler

* Fortsatt ledig: Diverse utbedringer

9512ALTA

I forbindelse med forsikringssak mot selger av bolig ønsker jeg en fagmann/fagkyndig som kan gi et uforpliktende pristilbud og en skriftlig uttalelse vedrørende årsak, omfang og kostnader til følgende utbedringer: - Isolere tak i garasje (50-60m2) - Utbedre foringer til 3 vinduer. - Vatre og jevne ut gulv i stue, gang og kjøkken (ca 60m2) - Vatre og legge nytt gulv soverom (ca 12m2) - Ising utvendig på tak. Mistanke om mangelfull isolering og/eller dårlig ventilering i tak. Må undersøkes nærmere? Samtidig som overnevnte utbedres ønsker jeg og legge varmekabler i gang, stue og kjøkken på egen regning.

Varmekabler fungerer ikke

9510ALTA

Varmekabler på vaskerom fungerer ikke. Trenger gjennomgang av varmekabler i alle rom i bolighus.

renovering av bolig

9518ALTA

Skal bygge om samt renovere 1. etasje i enebolig. Eneboligen er fra 1950 og består av kjeller, samt to etasjer. BOA er på 135 m2, mens BOA i 1. etasje er på 74 m2. 1/3 av kjelleren er krypkjeller. Det skal legges nye vann- og avløpsrør, samt monteres ny varmtvannsbereder i kjeller. 1. Etasje består i dag av: vindfang, gang, stue og kjøkken. Gulv og vegger skal etterisoleres. Det monteres varmekabler/-matter/-folie i gulvene. Det skal forøvrig være gulvbelegg på samtlige gulv. Himling skal også skiftes. Skal sette inn stor skyvedør, bygge igjen et vindu, samt flytte vindu, lage platting/trapp foran inngangsparti på huset, bytte om på stue og (nytt) kjøkken, lage bad, samt ny inngang. Siden det blir nye rom, må kanskje bærekonstruksjon flyttes. Veggene i kjøkken, gang, stue skal være glatte; enten walls2paint el. liknende. Himlingen skal bestå av børstemalt mdf-panel. På badet skal det være fibotrespo på samtlige vegger, børstemalt mdf i tak og varmekabler+gulvbelegg på gulv, dusjkabinett 90x90, vask samt vaskemaskin. El. bygges inn i vegg/tak, belysning vil være en kombinasjon av spotlights, vegglamper. Utvendig skal det monteres skredsikring/snøstopper på skifertak. Har fått interiørarkitekt til å tegne om 1.etg med rominndeling.

Nytt gulv

9511ALTA

Ønsker å få lagt nytt gulv i stue, spisestue og kjøkken. Ønsker varmekabler i gulv.

Ombygging av garasje til boenhet

9515ALTA

Ombygging av garasje som er fastsittende til bolig, denne skal gjøres om til 2 soverom og 1 bod. Garasjen må isoleres i vegger og tak, samt at gulvet må heves og isoleres med varmekabler og parkett/laminat. Den må i tillegg deles av med innervegger og dører. Det skal også settes inn 2 stykk vinduer der garasjeport er i dag. Skal også settes inn 3 vinduer til 2 små på langvegg, og en av tradisjonell størrelse i bakkant av garasjen.

Siste evalueringer
Elarbeider oppussing av bad

Meget bra arbeid og utført til avtalt pris.

Feb. 2015
O

Oddvar om ANGEL & BERG ELEKTRO AS

Alta

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud