Varmekabler - Namsos

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Elektroinstallasjon

7804NAMSOS

Det skal lages egen boenhet i kjeller. Skal opprette nytt bad og kjøkken, samt eget sikringsskap til boenheten. Det trengs gulvvarme i flere gulv og bytte ut og opprette nytt elanlegg.

Nye kurser ++

7805NAMSOS

Koble nye kurser, trenger en kurs til varmepumpe, skal ha gulvvarme i 3 soner totalt 25kvm. Samt noen stikk og lys. Jeg legger opp rør, så det er trekking og kobling som blir jobben. Er ett nytt tilbygg som blir ca 10m fra sikringsskap. Kom gjerne på befaring før jeg legger opp rør da det begynner å bli lite plass i sikringsskapet..

Flislegging og gulvvarme i gang

7805NAMSOS

Trenger hjelp til å legge gulvvarme og flislegge en gang på ca. 10kvm. Det gamle gulvet vil bli fjernet før jobben starter. Har 60x60 fliser som skal brukes.

Varmekabler og legging av golvbelegg

7805NAMSOS

Trenger håndtverkere som legger varmekabler og golvbelegg på vaskerom på ca 12 kvadratmeter.

* Fortsatt ledig: Totalrenovering av stue og kjøkken med utvidelse av stue på ca 4 kvm

7802NAMSOS

Ønsker tilbud på påbygg under eksisterende tak og på eksisterende grunnmur- flytte ut deler av yttervegg med 1 meter. Totalrenovering av stue og kjøkken, ca 55-60kvm. Flytte kjøkken til andre siden av huset. Røropplegg fra toalett under i 1.etg. Etterisolere 3 yttervegger, 5 nye vinduer og 1 smal verandadør, gips på vegger og tak- listeløst. Ønsker pris på entreprenør og at dere tar dere av samarbeid med elektriker og rørlegger. Jeg tenker selv å stå for mesteparten av riving og montering av kjøkken. Ønsker varmekabler i gulv på stue og kjøkken.

Oppgradering av soverom og gang

7802NAMSOS

Utvidelse av soverom med walk in closet, samt oppdeling av ett annet soverom. Legging av varmefolie og laminatgulv på 2 soverom og gang.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud