Varmekabler - Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Flytte sikringsskap 3,5 meter til siden og oppdatere anlegget på 1 bad, 1 soverom i samme etg og 1 vaskerom nede.

2450RENA

Ønsker for det første å flytte sikringsskapet 3,5 meter til siden på et nytt rom. Inntakskabel går i møne i taket og det er kryploft. Ønsker også tilbud da med å oppgradere elektriske anlegget på 1 bad i samme etg, hvor vi ønsker 3 spotter i tak med dimmer og 1 dobbeltstikk på vegg samt strøm til speil og strøm til vifte og varmekabler med termostat. Rommet har en størrelse på 5kvm. Videre ønsker vi å oppgradere på et soverom i samme etg der vi ønsker 3 dobbelt stikk med på og av knapp på lys med montering av taklampe. Trenger også et dobbeltstikk nede på vaskerom til vaskemaskin. Ønsker helst jobben utført så raskt som mulig.

Koble ferdig varmekabel inngangen

2450RENA

Hei jeg trenger en elektriker som kan koble ferdig varmekabel i inngangen. Varmekabel er ferdig montert og gulvet er også ferdig, det som mangler er strøm til og setter opp 1 stk. dimmer/Temp.regulator. og en ekstra stikkontakt.

Sjekk av varmekabler på badegulv ++

2450RENA

Varmekablene på badet har sluttet å virke. Trenger en fagmann til å evaluere om det er kabler eller kontroll-enhet. Vil også gjerne ha et overslag på bytte av sikringsskap til automatiske sikringer.

ombygging av hus

2460OSEN

Jeg har et småbruk bygd ca 1930. Jeg ønsker å gjøre to ting: 1) Rive trappeoppgangen til 2. etasje, og bygge opp en ny og større trappeoppgang. Ny trappeoppgang med ca 5 m x 2.5 m grunnflate med gulvvarme. God, bred, rett, og ikke altfor bratt trapp. Mulig med vindfang fra utgangsdøra eller ingen utgangsdør. Sikringsskap sitter i veggen i andre etasje i trappeoppgangen. Kan vurdere nytt tak på hele den siden av huset. Nytt utvendig panel på resten av veggen (ca. 1.5 m bredt i en etasje). 2) Bygge en platting med tak utenfor første etasje (ca 4 m x 2.5 grunnflate). Sette inn store brede glassdører fra stue ut til plattingen. Veranda (grunnflate ca 1 m x 1,5 m) med tak i annen etasje over plattingen - sette inn store brede glassdører ut til verandaen også.

Ombygging av hus fra 1969

2450RENA

Ombygging av rom i kjelleretasjen til soverom. Flytting av ytterdør, sette inn vindu, bygge nytt bad i kjelleretasjen, i tilknytning til soverommet. Det er et gammelt kjøkken/ bad i et av rommene som er tenkt ombygd til bad. Vaskerom skal oppgraderes med fliser og varmekabler. Kjellervindu må skiftes. Det er også planlagt utbygging av overbygd veranda til vinterhage. Tak over veranda må repareres pga. settingsskader, ukjent omfang.

reparasjon av varmekabler

2460OSEN

Varmekablene på badet fungerer ikke. Ingen reaksjon fra termostat til gulv.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud