Varmekabler i Oppdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmekabler i Oppdal

Oppdal Elektro AS (dublett)

5.0 (1)

Okt. 2013

Legge Varmekabler i gang.

"Godt fornøyd med jobben. Anbefales."
L
Lasse
Siste registrerte jobber

Flislegging med varmekabler

7340OPPDAL

Hei Flis skal legges i gang/rom rett innenfor utgangsdør. Omtrent 2 m2.

El-arbeid

7340OPPDAL

Legge varmekabler i gang, på vaskerom og bad. Ca 33 kvm totalt.

Elektriker til nytt bad

7340OPPDAL

Bad på 7,7 kvm. Ønsker varmekabler i gulv, og montering av 8 downlights, brytere og termostat. Badet er i et hus fra 2019, som ikke er påbegynt enda.

Installering vaskerom.

7340OPPDAL

Trenger hjelp til å ferdigstille et vaskerom, samt et lite rom i kjeller. Det er gjort klart og trekt rør med ledninger å alt ut til alle stikkontakter og punkt for taklampe. Varmekabler er lagt i gulv, og ledninger for dette er også trekt opp til bryterpunkt. Arbeidet ble påbegynt av et seriøst firma for 1,5 år siden(dokumentert) I mellomtiden har huset vært utleid, men nå skal det selges. Ønsker derfor å få dette gjort så fort som mulig. Stikkontakter har jeg(untatt 2 stk). Taklampe vaskerom har jeg. Og termostat/bryter for varmekabler har jeg. Så det er i hovedsak kun montering. Totalt er det snakk om 7 stikkontakter. 1 taklampe. 1 lysbryter og tilkobling av varmekabler.

Legge Varmekabler i gang.

7340OPPDAL

Hei Skal legge varmekabler i gang. Gangen er ca 4 m2. Støpe og legge fliser. Jeg tar grunnarbeidet selv med gitter.

Innredning av hytte (aneks)

7340OPPDAL

Hjelp til å innrede nytt aneks på ca. 68 m2 pluss hems på ca. 20 m2. Råbygget har stått ferdig en periode,så bygget er helt tørt og klar for oppstart.