Varmekabler i Aukra

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Oppussing av bad

6480AUKRA

Nye vegger og gulv. Ta ut badekar. Sette inn dusjhjørne og nytt wc Varmekabler i gulv.

Sjekke varmekabler i gulv

6409MOLDE

Termostat indikerer at varmekabler i gulv gir innstilt varme, men gulvet er kaldt. Trenger hjelp til å få fikset dette.

Nytt kjellergulv

6480AUKRA

Har et hus fra 1948.Huset står på Aukra. Møre og romsdal fylkeskommune. Har pusset opp en del på huset.Har igjenn å innrede kjeller. Skal til å begynne slå opp gulv for så å grave, legge ny/mere single og mure nytt. Ønsker da fuktsperre og varmekabler i gulv. Eksisterende gulv er ca 5-10 cm tykt. Det er ikke armering i dette gulvet som er ca 8x 8 meter. Ønsker faghjelp da det er en bærevegg der.

* Fortsatt ledig: ellektrikker

6480AUKRA

trenger pris på ellektrisk instalasjon på ny bygg,hadde også vert bra med forslag til løsninger. skal og føre fremm strømm til garasje og kontakter ved inngangs dører med kontakt på innsiden.

Bytte ut varmtvanns tank / montere ny stikkkontakt 16A

6409MOLDE

VVS: Bytte ut varmtvanns tank 200L med en OSO Super S 200L eller tilsvarende. Gammel tank står på et rom i kjeller. Denne må tømmes dvs det er ca 8 m til sluk så det må brukes slange. Defekt tank tas med og fjernes av rørlegger/montør. Det trengs ca 3 meter med nye kobberrør 15mm og noen koblinger da ny tank har inntak/utløp i topp imotsetning til gammel. rør må isoleres. I tillegg må kraner/smussfiltre rengjøres på bad og vaskerom. Elektrisk: Skaffe/montere en stikk kontakt i enden på ledning til gammeltank(som gikk direkte i tank)slik at dette passer ny tank m/plugg.

* Fortsatt ledig: opplegging av varmekabler og strøm,

6480AUKRA

jeg er vil ha et anbud p&aring; opplegging av varme kabler og str&oslash;m p&aring;&nbsp;4 rom, 2 bad og et inngangsparti, et soverom (&nbsp;ca 4-5&nbsp;stikk&nbsp;og et lys)&nbsp;<br/> <br/> P&aring; det blir ca 2-3 punkt p&aring; hvert av rommene. <br/> <br/> Str&oslash;m er lagt fram til bad 1.<br/> <br/> Bad 1:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ca 10 m2<br/> Bad 2:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ca 4,6 m2<br/> Inngangsparti:&nbsp;&nbsp; ca 6.3 m2<br/> <br/> noe arbed i sikkringsboks vil v&aelig;re n&oslash;dvendig.<br/> <br/> ta kontakt om du trenger et titt..<br/> <br/>