Skal du legge varmekabler i Sola?

Varmekabler må legges av sertifisert elektriker. Da er du sikker på at arbeidet er utført etter gjeldende lover, og at varmekablene er trygg i bruk. Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Sola på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du legge varmekabler i Sola?

Varmekabler må legges av sertifisert elektriker. Da er du sikker på at arbeidet er utført etter gjeldende lover, og at varmekablene er trygg i bruk. Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Sola på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber knyttet til varmekabler i Sola

Legge nytt gulv og varmekabler på bad

4056TANANGER

Jobben ligger ute her på mitt anbud. Ønsker pris på nytt gulv med varmekabler på badet, er fliser der i dag, ønsker belegg. Gulvet er 4,5 m2.

Varmekabel

4055SOLA

Hei, vi har kjøpt enebolig fra 1969. Dette var kun en eier opptil 2023 og nå er det oss som jobber mye med renovering inne og ute på denne boligen. Vi vil ha varmekabel på gulvet på kjøkken, stua og bad. Det er spon plater på gulvet. Målene på rommene vi vil ha varmekabel på er: Stue 32m² (planen er å ha på laminatgulv) Kjøkken 10m² (kommer laminatgulv på) Bad 3.6m² (kommer flis) Venter på Deres tilbud. Mvh. Valentina

Varmekabler bad

4050SOLA

På gulvet i dag er det helstøpt vinylbelegg og gammeldags varmekabel med 3 nivåer. Huset er fra 1983. Ønsker å legge nye varmekabler, før vi legger fliser. Badet er ca 6m2.

Klargjøre vaskerom

4052RØYNEBERG

Det trengs varmekabler i gulv, og et passende gulv til vaskerom. Rommet er strippet ned til betongen og omtrent 20kvm. stort. Vi ønsker gjerne innspill på mylige løsninger. Usikker på om det er membran osv fra før av.

Gulvvarme wirsbo system not working on one of the lines

4051SOLA

I have warm water heater for the floor with wirsbo thermostat (source water from fjernvarme). It works when i regulate the heat for bathroom and two rooms but for the main hall it seems that its stuck, however sometimes it randomly opens. Need help on this

Oppussing bad

4056TANANGER

Hei. Har et revet tidligere bad som skal bygges opp igjen. Badet er ca 190x190 i størrelse. Det skal fliser på gulvet. Og veggflater på vegg, disse skal jeg installere selv. Til oppussingen trenger jeg følgende. Murer/flislegger/ membran. Det skal bygges opp gulvet på nytt, i dag er bare stenderverk. Alt av tør og avløp ergjort slik at deter bare å sette i gang. Det skal legges varmekabler i gulvet. Og på toppen skal det være 60x60 fliser unntatt i dusjsonen hvor vi ønsker mindre fliser. Jeg trenger også elektro. Det er alt kjøpt inn endel komponenter. Det som er kjøpt inn er som følger, termostat, dimmer, 2 spotter( gu10) Det skal legges opp strøm til denne på dette badet. Inkl varmekabler som må samordnes med murer. Av elektro skal følgende legges opp 2 spotter I taket. Strømpunkt til lys over vask/ speil. ( denne skal på samme dimmer som taket) Stikkontakt over vask. Stikkontakt på vegg til en håndkletørker Stikkontakt over toalett. Strøm til toalettet. Pax Calima vifte i svart. Oppstart kan etter ønske være omgående. Men jeg reiser vekk torsdag 21. Og er ikke hjemme igjen før 20 okt.

Siste evalueringer
Støp inkludert varmekabler på gulv, påføring av smøremembran og legging av fliser

Raskt og bra utført jobb, til en rimelig pris. Møtte alltid opp til avtalt tid og utførte jobben i henhold til avtale. Veldig fornøyd og kan trygt anbefales.

Mai 2018
T

Thor Johan om MURERFIRMAET AANESTAD & UELAND AS

Sola
Kobling av varmekabler, bryter og 4 stikk

Som avtalt, ingenting å utsette på

Des. 2017
E

Endre om RUNESTAD ELEKTRO AS

Tananger
Elektrikerarbeid ifm renovering av bad.

Firmaet gjorde en strålende jobb. Møtte til avtalte tidspunkt. Kan absolutt anbefales.

Jan. 2016
R

Roar om INTEGRAL SERVICES NORGE AS

Tananger
montere ny bryter/termostat til varme i gulv

Dei kom til avtalt tid og gjorde jobben bra.

Jan. 2016
T

Terje Egil om ROGALAND ELEKTRO AS

Tananger
oppdatere bryter og installere termostat

kom til avtalt tid og gjorde en god jobb til en bra pris.

Feb. 2015
B

Bjarte om EL-IT INSTALLASJON AS

Røyneberg
Oppussing av bad

Flisearbeidet var raskt og dint utført. God kontakt med leder og det ble raskt fullt opp når vi hadde spørsmål eller ønsker. Kunne begynne raskt. Anbefales.

Feb. 2015
M

Monica Muri om ALLIANCE AS

Sola
Koble to kurser i sikringsskap og koble brytere til varmekabler.

Holdt tiden ved avtalt befaring og selve jobben er greit utført.Pris for arbeidet overskred ikke det forventede.

Sep. 2014
A

Askild om SANDNES ELEKTRISKE FORRETNING AS

Prisvfor å legge varmekabel eller folie i andre etaje ca 35 kvm?

Rask: fikk jobb gjort 1 uke etter første avtale. Pris: normal pris. Tidrammer: jobb fullført i en dag som har blitt sagt av leder.

Aug. 2013
e

eric om Haga Elektro AS

Røyneberg