Varmekabler i Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Varme i laminatgulv

9055MEISTERVIK

Ønsker helhetlig tilbud på fjerning av laminatgulv, leveranse og installasjon av isolasjonsmatte og varmefolie, samt remontering av gulvet. Se vedlagte tegninger, dreier seg om arealet i stue/kjøkken, anslagsvis 50 m2.

Oppussing

9050STORSTEINNES

Skifting av 4 dører, inkl. karm (3 3-speilsdører + 1 glassdør) - lik størrelse på alle dørene (82 x 205) Flislegging i vindfang + varmekabler dersom mulig, og listing, vindfanget er ca 1,9 x 2,0m (4 hjørner) Vurdering evt oppjekking av tilbygget på huset

Legge varme i gulv på hytte

9055MEISTERVIK

Hytte med tregulv Indre Malangseidet. Legge varme i gulv og belegg over. I tillegg sette inn dusjkabinett og nytt servantmøbel. Badet er 200*260 cm. Ønsker jobben gjort innen 30. september.

Totalrenovering og utbygging av bad

9040NORDKJOSBOTN

Vi skal renovere å bygge ut ett eldre bad i sokkelleilighet. Sideliggende bod skal slåes sammen med bad, så en delevegg må rives, en dør må klees igjen. Alle flater på bad må påregnes rivning. Sluk i betonggulv må flyttes i underkant av en meter. Vegger skal klees opp med plater og belegg på gulv, nye takplater. Det skal være dusjvegger (90*90), toalett og enkel vask med over og underskap. Av rør må det være opplegg for dusj, toalett, vask og vaskemaskin. Av EL må det være taklys, speillys, stikk vaskemaskin og opplegg for varmekabler. Hvert enkelt fag må ha spesifiserte priser. Total entreprise vil være å foretrekke.

Rørlegger til nytt hus m/leilighet

9050STORSTEINNES

Det er et 2. etg hus. Leilihet i en del av 1 etg. Det er 2 kjøkken, 4 bad i huset. Rørlegging fra grunnen av, siden dette er et nytt hus som skal bygges.