Skal du legge varmekabler i Asker?

Varmekabler må legges av sertifisert elektriker. Da er du sikker på at arbeidet er utført etter gjeldende lover, og at varmekablene er trygg i bruk. Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Asker på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du legge varmekabler i Asker?

Varmekabler må legges av sertifisert elektriker. Da er du sikker på at arbeidet er utført etter gjeldende lover, og at varmekablene er trygg i bruk. Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Asker på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste jobber knyttet til varmekabler i Asker

Elektrisk montering (litt diverse) + gulvvarme (?)

1392VETTRE

1. Montering av taklampe. Har tidligere vært taklampe med dimmer. 2. Ekstra stikkontakt på bad 3. Gulvvarme til 1 etg (2 soverom og gang) - her er vi usikre på hva som er best løsning og ønsker både forslag og prisestimat. Gangen har i dag fliser toppet med vinyl, soverommene har parkett og laminatgulv. God miks… Litt prisavhengig, men antar vi må dele opp dette så vi tar ett og ett rom. PS: vi taklampen er ikke kjøpt inn enda, kjøpes ila 2-3 uker. Så ikke noe hast med det første :)

Eletriker jobb på bad

3430SPIKKESTAD

Varmekabler på bad i kjeller fungerer ikke lenger. Bytte av termostat? Lys over speil på bad i 1 etasje virker ikke. Lys under overskap på kjøkken. En seksjon virker ikke

Legge varmefolie i stue og kjøkken (under laminat)

1397NESØYA

Vi skal legge nytt gulv i stue og kjøkken og ønsker tilbud på arbeidet med legging av varmefolie samt kostnaden for materialer. Gulvet som skal legges er Pergo Trondheim Laminat. Gulvet vil være rivet ned til undergulv og være klart for å legge varmekabler (leggingen av gulvet har vi løsning for). Ønsker pris for stue med opsjon om det samme for kjøkken. Disse må være koblet på ulike termostater og regulering. Vi ønsker stuen, men vil vurdere kjøkkenet også opp mot kostnaden det innebærer.

Legge varmekabler i gang.

1389HEGGEDAL

Ønsker å få lagt varmekabler i en gang. 1.10 meter bred og 1.5 meter lang.

Feilsøke varmekabler

1394NESBRU

Vi har 7 termostater der vi har problemer med 3 stk. videre sliter vi med varmekabler i 2 av rommene.

Varmematte på bad + diverse

1396BILLINGSTAD

Skal pusse opp badet. Har tenkt å legge varmematte over gamle varmekabler. Evt. Pigge opp. Samt installere 4 stk downlights. (Opsjon) Vi har to bad. 1. ca.6m2 2. ca. 4m2 Ønsker to separerte tilbud på badene, og tilbud på begge badene. Vurderer om jeg skal pusse dem opp samtidig eller ta dem hver for seg med tiden

Siste evalueringer
Skifte gulv på kjøkken og legge gulvvarme

The experience was fantastic. I did full kitchen and bathroom. They finished exactly in the time the said ( 4.5 weeks). From the beginning they made us a closed budget and there were 0 surprises. Communication was fantastic and they understood from day 1 exactly what they need to do , anyway they contacted me for whatever they wondered and it was very fast clarified. They were very clean in their way of working. It was a very good coordination from their manager, so all the parts implicated : plumbers, electricians and the rest were perfectly coordinated and organised, which I think it was the key for being fast and efficient. I will not doubt of using them again for future works.

Sep. 2022
I

Irene Yuste om ATS Byggservice AS

Asker
Legging av varmekabel på bad inkl 1 ny kurs

Fornøyd med både utført arbeid og pris.

Juni 2022
D

Dimiter om RETT ELEKTRO AS

Heggedal
Legge varmefolie

Møtte opp til avtalt tid og gjorde en grundig jobb.

Juni 2022
U

UNKNOWN om DAN ELEKTRO AS

Nesbru
Legge varmekabler

Godt utført jobb til avtalt tid og pris. Anbefales!

Mai 2022
K

Kristian om ABICON ELEKTRO AS

Røyken
Kontroll av varmekabler, utskifting termostater.

Punktlig og effektiv gjennomføring av avtalt arbeide.

April 2022
I

Inge om MEMO ELSERVICE AS

Borgen
Legging av varmefolie

Hyggelige folk og effektive. Kom som avtalt og fullførte jobben raskt. Kommer til å bruke den igjen

Feb. 2022
S

Safaa om STRØMLINE AS

Billingstad
Fjerne ledning og sjekk av varmekabler

Anbefales! Hyggelig elektriker som utførte en god jobb. Kom på befaring samme dag som vi ble kontaktet. Vil gjerne benytte oss av de ved en senere anledning.

Des. 2021
L

Lydia om GRØNN STRØM AS

Asker
Skifte baderomstermostat gulvvarme

Ingen ting å klage på

Des. 2021
F

Fredrik om BRAVIDA NORGE AS (avd. Asker & Bærum)

Heggedal
Feilsøking av varmekabler i gang og bad.

Kjapp og effektiv

Nov. 2021
E

Erik om ELEKTRIKER GRUPPEN AS Avd Oslo & Ullensaker

Borgen
Tilkobling til varmtvannsbereder * div

Kan anbefales, veldig fornøyd.

Okt. 2021
E

Ellen om KW ELEKTRO AS

Oslo
Legge utendørs varmekabler

Bra utført jobb til avtalt tid og pris :)

Sep. 2021
B

Bjørn om ELMANN AS

Nesbru
Pusse opp toalettrom

Veldig fornøyd

Juli 2021
J

Janne om BÆRUM RØRSERVICE AS

Nesbru