Varmekabler i Ringebu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmekabler i Ringebu

Per Ånsløkken

Hei, Jeg har over 40 års erfaring i bransjen og viser gjerne til referanser. Jeg har bred kompetanse i faget, og kan utføre alt fra renovering, restaurering, bygging av platting, terrasser og øvrige snekkerarbeider. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp. Per Ånsløkken Telefon: 90 11 99 65

Sep. 2018

• Vi ønsker tilbud på jobb utført på hytta vår på Ringebu i mai måned

"Flott utført jobb. Nøyaktig og etterrettelig. Vi er veldig fornøyd med jobben Per gjorde. Kan anbefale han på det varmeste."
U
Unni
Siste registrerte jobber

Strømopplegg på bad

2630RINGEBU

Lampepunkt i tak ,strømuttak over servant samt for vaskemaskin Og varmekabler for lavtbyggende gulv på 6;4 kvm

Opp pussing av bad

2634FÅVANG

Jeg har revet hele badet litt å trenger derfor rørlegger og elektrikker til å sette opp installasjoner igjen. Til toalett, dusj, vask, varmekabler og lys. Badet er i Lillehammer. Er på ca 5 kvadrat. Har tømrer firma allerede.

• Vi ønsker tilbud på jobb utført på hytta vår på Ringebu i mai måned

2630RINGEBU

• Rivning av gammelt kjøkken • Nytt gulv i kjøkkendelen - det er sannsynligvis råte i gulvet (stubbloftet) tror vi. Legge nytt noenlunde likt gulv (gran)+ lakke. Det går fint å skjøte uten at det blir så veldig stygt. • Oppsetting av nytt IKEA-kjøkken - omtrent samme løsning som i dag. Dvs. at kjøleskap, oppvaskmaskin, vifte og komfyr skal stå på samme sted som i dag. • Elektrikerarbeid: Det må rives og legges opp nytt på kjøkken. Usikker på om vi trenger en ny kurs. Strøm kom lenge etter at hytta ble bygget, så det er ikke skjult anlegg • Litt smått "rørleggerarbeid", tilkobling kran og oppvaskmaskin på kjøkkenet. • Muligens noe småmaling etter "sår" fra det gamle kjøkkenet • Fliser mellom over og underskap Vi har vært i kontakt med Lillehammer Brønnboring for å få vannet lagt rett inn. I dag har vi vann til vegg. Dette vil bli gjort i enten forkant av arbeidet eller parallelt. Vi skal også grave opp der hvor avløpet ligger i dag for å legge større dimensjonerte avløpsrør fra kjøkken og bad (to forskjellige) + legge varmekabel i avløpsrør ned til gråvannskum som allerede er der. Vi må ha varmekabler fordi rørene på avløpet tetter seg veldig ofte på vinteren i dag, og det skyldes visstnok at avløpsrørene er for tynne og at de mangler varmekabel. Muligens noe elektriker/rørleggerarbeid her også. Det er mulig å bo i et anneks på hytta mens arbeidet utføres. Kjøkken leveres fra IKEA 30. april. Referanser ønskes og kun seriøse henvendelser. Eventuell befaring kan foretas i helger etter avtale.

Flislegge et bad

2630RINGEBU

 Jeg har at bad som er 9 km2. I dag er det aåtromstapet på vegg og gulv. Gulvet må justeres for åfå riktig helling. Dusjer direkre på gulvet. Må lage en forhøyning som hindrer vannet å fyte utover.  Kan også vurdere Våtromsplater. Legge varmekabler.