Hjelp til montering av kjøkken i Ålesund

Planlegger du å montere kjøkken, installere hvitevarer eller montere møbler? På Mittanbud finner du dyktige fagfolk i Ålesund som kan hjelpe deg med å få jobben gjort.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Hjelp til montering av kjøkken i Ålesund

Planlegger du å montere kjøkken, installere hvitevarer eller montere møbler? På Mittanbud finner du dyktige fagfolk i Ålesund som kan hjelpe deg med å få jobben gjort.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber innen kjøkkenmontering i Ålesund

Nye skuffer og fronter gammelt kjøkken

6004ÅLESUND

Har ett gammelt 90-talls kjøkken hvor jeg ønsker å sette inn noen IKEA skuffer og fronter. Det kreves at man lager nye hull i skapet, slik at man får inn skuffesporene. Det er ett kjøkken som er tre meter langt uten overskap.

Skifte benkeplater på kjøkken

6008ÅLESUND

Jeg trenger hjelp til: fjerning av gamle benkeplater og skjære ut, montere nye på. Trenger utskjæring til steketopp og vask. (Laminat eller treplater) Jeg Kjøper benkeplater/vask/koketopp selv) Pris?

Bytting av vindu, dør og kjøkken.

6006ÅLESUND

Jeg ønsker et prisoverslag på følgende jobb: - Bytting av soveromsvindu og badvindu. Begge vinduene skal være i PVC materialet med 3 - lags glass og hvit ramme. Soveromsvinduet skal også ha lyddemping og solskjerming. Jeg har funnet passende vinduer hos sparevinduer.no. - Bytting av utgangsdør/branndør og eventuelt baddør. Utgangsdøren skal også ha Yale Doorman kodelås. Begge skal være hvitfarget. - Bytting av kjøkken. Jeg har hatt tegnetime med Elkjøp og har kommet frem til en kjøkkenløsning jeg gjerne vil få på plass. I tillegg skal det legges nytt gulv, nye lister i gulv og tak og jeg skal også fornye veggene med enten panelvegg eller gipsplater. Jeg vil nevne at jeg har lån hos Husbanken. Deres behandlingstid er på ca tre måneder, så jeg ønsker et prisoverslag som jeg kan vise til i søknaden.

Fullføring av kjøkkenmontering + lister

6003ÅLESUND

Montering av ventilasjonsrør/hette, feste kjøkkenhåndtak, kappe noen lister og feste de. Mye er begynt på, men tiden når ikke til.

Montere 6 Ikea kjøkken skap

6015ÅLESUND

4 overskap på vegg og 2 underskap, se tegning.

Utekjøkken

6009ÅLESUND

Utekjøkken i to moduler. Skal stå i et hjørne. Modul 1 tenkes å være ca 150cm lang (langside) og modul 1 tenkes å være 80-100cm lang (kortside). Høyde ~95cm, dybde 60-70cm, på anbefaling. Ta kontakt for detaljer.

Siste evalueringer
Ta ut deler fra kjøkkeninnredning nedre del.

Ok arbeid, men litt dyrt

Juni 2022
M

Mariann Charlot Istad om JONG BYGG JAN DE JONG

Ålesund
Total renovering av leilighet.

Arbeidet ble utført i henhold til avtale. Konkurransedyktig pris. God kommunikasjon undervegs. (På norsk) Fleksibel og serviceinnstilt. Robert organiserte alt fra å skaffe rørlegger og elektriker, hente materialer og kjøre bort boss. Anbefales.

Des. 2021
G

Grete om OPPUSSING PLUSS ROBERT STANISZEWSKI

Vatne
Montere IKEA kjøkken.

Flinke karer,brukte dem til å montere ikea kjøkken å sparkle en vegg samt legge nytt laminatgulv på stue/kjøkken,han karen som monterte kjøkken imponerte meg virkelig!kjapp og meget nøyaktig i sitt arbeidet,gulvet på stue hadde krympet noe etter noen dager,de kom som avtalt å ordnet opp.god kommunikasjon underveis og pris ble som avtalt,bruker dem gjerne en gang til.

Aug. 2020
O

Odd Arne om SCANDINAVIAN INTERØR AS

Ålesund
* Fortsatt ledig: Renovere kjøkken stue og gang

Fantastisk flotte håndverkere som har gjort en meget bra jobb. Alltid blide og hyggelige. Kom presis og gjorde jobben innen tidsfristen. Anbefales på det sterkeste.

Aug. 2019
J

Joseph om MIROSLAW MYSZKA RENOVATION

Ellingsøy
Flislegge gulv på kjøkken samt hjelp mont av kjøkken

Totalflis tok på seg flisjobben og la et pent stykke gulv

Aug. 2019
J

Joakim om Totalflis AS

Oslo
Sette opp byggesett for hytte

JR Larsen anbefales på det varmeste! Hyggelig kar som utfører proft arbeid! God kvalitet. Rik på kunnskap og hjalp oss å se kloke løsninger og ta bra valg. Lett å kommunisere med, pliktoppfyllende og punktlig. Kommer garantert til å bruke han igjen!

Juni 2019
A

Alice om JR LARSEN VVS AS

Ålesund
Montering Lidingø Ikea-kjøkken

Godt utført arbeid. Eg kan tilrå dette firmaet.

Jan. 2019
Ø

Øistein om OPPUSSING PLUSS AS

Ålesund
Oppussing av leilighet 79kvm

De rehabiliterte leiligheten min raskt og billig og resultatet er meget tilfredsstillende. Vil nok bruke dette firmaet til andre jobber også.

Juli 2018
H

Hermod om SCANDINAVIAN INTERØR AS

Ålesund
Montering av Ikea kjøkken

Montering av ikea kjøkken. Dyktig og grei kar. Jobbet litt korte dager og ble litt mer jobb en han forutså tror jeg. Men stor pluss for at han kom på kort varsel og rimelig pris.

Juni 2017
S

Stig Harald om FLISNES BYGG

Ålesund
Montering kjøkken og innerdører

Bra jobb og den ble utført til avtalt pris.

Sep. 2014
B

Bernard om AALESUND BOLIGKONSEPT AS

Ålesund