Montering av kjøkken i Rygge

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Montering av kjøkken i Rygge

BYGG OG RENOVERING MOSS

Vi yter alle tjenester innen Bygg og Renovasjon.Renovasjonsprosjekter av alle slag, samt ventilasjon, isolasjon, flislegging, drenering, oppussing av bad og kjøkken, vi bygger hus fra grunnen til slutt. Vi lager termoisolerende fasader i det europeiske systemet, hvoretter huset varmeisoleres med isotermisk nivå AA.Vi distribuerer også vinduer med den høyeste varmeisolasjonen, tredoblet glass og utvendige persienner i en rekke av 18 farger.vi har de mest konkurransedyktige vindusprisene på det no...

Se mer
Juni 2022

Montering av hvitevarer

"God kommunikasjon, stilte på kort varsel, gjennomførte alt etter avtale. Han opplevde litt utfordringer underveis og kom med en god løsning på dette, det settes veldig pris på. Veldig fornøyd og vet hvem jeg skal kontakte ved fremtidige oppdrag."
N
Nilgun
BYGG OG RENOVERING MOSS
Siste registrerte jobber

Sette på kontaktplast på kjøkkenbenk

1580RYGGE

Vi har bestilt kontaktplast/folie som skal settes på kjøkkenbenken, men trenger noen som kan sette det på for oss.

* Fortsatt ledig: Montere katteluke i inngangsdør

1580RYGGE

Montere sureflap katteluke i dør, 8 cm tykk.

Montering av kjøkken

1580RYGGE

Jeg trenger å montere kjøkkenet i min hybel leilighet. Kjøkkener har kjøpt brukt og montør skal kun plassere det på riktig sted. Trenger ikke å montere de skapene. Alt er montert. Kjøkkenet er rundt over 2 meter lang med skap og overskap og kjøkkenbenk.

Renovering innvendig enebolig

1580RYGGE

Hei. oppussing renovering av bad stue og kjøkken ønsker befaring på det..

Montering av hvitevarer

1580RYGGE

Montering av integrerte hvitevarer: Kombiskap (door to door), mikrobølgeovn, ovn, oppvaskmaskin, platetopp. Benkeplaten må skjæres opp for platetoppen.

* Fortsatt ledig: Montering av PAX - Garderobe

1580RYGGE

Montering av PAX garderobe. 4 stammer + innhold og belysning.