Hjelp til montering av kjøkken i Molde

Planlegger du å montere kjøkken, installere hvitevarer eller montere møbler? På Mittanbud finner du dyktige fagfolk i Molde som kan hjelpe deg med å få jobben gjort.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Hjelp til montering av kjøkken i Molde

Planlegger du å montere kjøkken, installere hvitevarer eller montere møbler? På Mittanbud finner du dyktige fagfolk i Molde som kan hjelpe deg med å få jobben gjort.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen kjøkkenmontering i Molde

Montere ferdig mitt Ikea kjøkken

6456SKÅLA

Skapene er ferdig skrudd sammen,skinnene er montert på veggen . Trenger hjelp til montering av dekksider og utforinger, benkeplater... det er 15 skap

Montering av kjøkken og noe nedsenking av tak.

6423MOLDE

Kjøkken er innkjøpt og venter på montering. Det vil bli noe nedsenking av tak, usikkert hvor mye.

Totalrenovering/oppussing med mulighet for jobb til flere prosjekter

6415MOLDE

Innvending oppussing/totalrenovering. 1. Rive opp gulv – legge nytt 2. Overflatebehandling vegger (eventuelt rive noen vegger) 3. Oppussing bad (inkl elektroarbeid og rørarbeid) 4. Riving av gammelt kjøkken og montering av nytt kjøkken 5. Mulig flytting av nytt kjøkken (rørarbeid) Søker håndverkere eller totalentreprise. Dersom det leveres en god, trygg, kostnadseffektiv og pålitelig jobb vil det være gode muligheter for flere muligheter på andre prosjekter.

Montere 2 kjøkken og 9 garderobeskap i nyrenovert bolig

6414MOLDE

Montere 2 Ikea kjøkken + 9 garderobeskap i nyrenovert bolig. Ca slutten av april Jobben prises på fastpris basert på vedlagte tegninger Garderboeskapene: https://www.ikea.com/no/no/p/kleppstad-garderobeskap-med-3-dorer-hvit-00441758/

Bytte kjøkken, gulv og dusjkabinett

6413MOLDE

Ut med gammelt kjøkken, inn med nytt Ikea kjøkken (står på adressen). Legge nytt gulv og bytte gulvlister på 13,4 kvm stor stue Bytte dusjkabinett

Montere foringer på nytt kjøkken

6429MOLDE

Vi har et nytt kjøkken fra Kvik, men har ikke montert foringer. Det er foringer rundt sokkelen på en kjøkkenøy + enden av øya som står inntil en vegg. I tillegg er det foringer som skal monteres på sokkel, vegger og opp til taket på den andre delen av kjøkkenet. Ønsker gjerne at dører og skuffer også blir justert.

Siste evalueringer
Oppussing enebolig

Hustadvika Bygg har hjulpet oss med oppussing (gulv, vegger, tak) i stue, kjøkken, trappeoppgang og inngangsparti, samt montering av nytt kjøkken. Vi er fornøyd med jobben som er gjennomført av Hustadvika Bygg. Snekker har vært svært effektiv og gjennomført oppdraget på en god måte. Dialogen har vært god og underveis har han vært behjelpelig med gode råd og løsninger. Veldig ryddig også i forhold til priser og kontrakt. Ingen store overraskelser når jobben har blitt fakturert oss. Vi er godt fornøyd og kan trygt anbefale bedriften til andre.

Sep. 2020
H

Håkon om HUSTADVIKA BYGG AS

Molde
Oppussing av 30 kvm leilighet

Pålitelig, flink å se løsninger og gjør et nøyaktig og godt arbeid. Anbefales, og vil brukes igjen.

Aug. 2018
M

May om RAS SERVICE SKIBINSKI

Molde
Oppussing av kjøkken og stue

AT Byggservice svarta kjapt på anbudet mitt og kom på befaring ved første mulighet. Kenneth og Marius er svært dyktige og profesjonelle og utførte jobben til avtalt tid og pris, og til meget godt resultat. Jeg benyttet AT Byggservice til å montere veggplater og til å montere kjøkken fra IKEA. De har samarbeid med rørlegger, noe som var et stort pluss når kjøkkenet skulle monteres og vann kobles til. Anbefaler virkelig dette firmaet videre!

Mai 2018
E

Elin Larsen om AT BYGGSERVICE AS

Molde
Montering av kjøkken 31/3

Svært dyktig og punktlig, og utførte jobben til avtalt tid og avtalt pris!

April 2016
L

Lars Rasmussen om BYGGVEDLIKEHOLD EDGARAS ANFIMOVAS

Molde