Montering av kjøkken i Risør

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Kjøkkenmontering

4950RISØR

Montere ett lite L formet kjøkken uten overskap fra ikea

Installere opplegg til gasskomfyr

4994AKLAND

Jeg skal gå over til gasskomfyr og vil gjerne ha tilbud på å installere rør/slanger + skap til gasskanner på utsiden av huset.

Montering av kjøkken i Risør

4950RISØR

Montering av IKEA-kjøkken på en hytte under oppføring i Risør (postnummer 4950). Bilvei helt frem. Dette haster, vi ønsker montering snarest. Alle varer er levert og står klare til montering. Legger ved tegninger av kjøkkenet + et lite hybelkjøkken/skap-seksjon i annekset. Skrog, hengsler og skuffer leveres av IKEA, mens fronter og benkeplate leveres av en Oslo Plateskredderi. Frontene kommer med prefabrikerte hull til hengsler osv, tilsvarende som IKEA, så dette skal i utgangspunktet være tilsvarende som å montere originale fronter fra IKEA. Hvitevarer leveres delvis fra IKEA og delvis fra Elkjøp. Mvh Hans Martin

Oppussing av stue

4950RISØR

Stue: nye vinduer 4stk, skyvedør 2x2m, ny peis, nye gulv, ny vegger, riving, 50m2 totalt, - ønsker også pris på ferdigstille leilighet i garasje på ca 50m2 bad kjøkken/stue 1 sov, rommene er inndelt.

Bygge om grisehus til bolig

4950RISØR

Ønsker pris på å totalrenovere ca 35 kvadrat grisehus fra 1890. Ønsker å bygge det om til et anneks med lite kjøkken og bad + stue og soverom.

* Fortsatt ledig: Renovasjon av kjøkken.

4956RISØR

Lite kjøkken, trenger tilbud på full renovering.