Montering av kjøkken i Verdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Montering av kjøkken i Verdal

MARIJUS MACIJAUSKAS SERVICE

Aug. 2019

Nye vegger og montering av kjøkken

"Renoverte vårt kjøkken juli/august 2019. Rask og effektiv, profesjonell og trivelig! Løsningsorientert, fleksibel og god kommunikasjon underveis. Anbefales på det varmeste."
A
Andrea
MARIJUS MACIJAUSKAS SERVICE
Siste registrerte jobber

Montering kjøkken/inventar bad

7650VERDAL

Montering/oppsett av ferdig monterte kjøkkenskrog + benkeplate. Montering av baderomsinnredning og dusjkabinett.

Kjøkkenmontering

7655VERDAL

Vi er interessert i å fornye kjøkkenet vårt og sjekker i den forbindelse ut kjøkkenmontering. Ferdigstillelse av kjøkken ønskes. Kjøkkenet på bildet viser tegning slik den ser ut nå (noen endringer kan forekomme). Kjøkkenet fra Kvik.

Pusse opp kjøkkenet

7654VERDAL

Få opp nye slette vegger,rive de gamle ??,da det er noe gammle fliser på disse.Sette opp ny kjøkken innredning..litt elektrisk arbeid.

Bytte blandebatteri, ordne uttak oppvask og montere kjøkkenknotter

7654VERDAL

Hei, trenger rørlegger til å bytte blandebatteri på kjøkkenet. Den gamle armaturen har bryter for oppvaskmaskin, men det har ikke den nye, så det må ordnes en løsning.

Flytting av kjøkken

7660VUKU

Flytting av rør og el anlegg for kjøkken, bytte vindu, legge tak innvendig og sette inn ytterdør, samt sette opp to dragere for bæring, og kansje montering av kjøkkeninnredning. Befaring ønskes og helst samlet pris på hele jobben av alle felt.

mål og montering av kjøkken

7656VERDAL

mål og montering