Hjelp til montering av kjøkken i Frogn

Planlegger du å montere kjøkken, installere hvitevarer eller montere møbler? På Mittanbud finner du dyktige fagfolk i Frogn som kan hjelpe deg med å få jobben gjort.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Hjelp til montering av kjøkken i Frogn

Planlegger du å montere kjøkken, installere hvitevarer eller montere møbler? På Mittanbud finner du dyktige fagfolk i Frogn som kan hjelpe deg med å få jobben gjort.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen kjøkkenmontering i Frogn

Flytte kjøkken og lydisolere tak

1443DRØBAK

Flytte kjøkken og lydisolere tak. Hei! Vi lurte på om dere har gjort noe arbeid i Husvikveien *skjult adressenummer* gjennom Jakub (*skjult firmanavn*). Vi har et stort oppussingsprosjekt pågående og fikk høre han har brukt dere i en annen sammenheng. Jakub har avsluttet prosjektet før han var ferdig og svarer ikke på mail. Utover dette trenger hjelp til blant annet å anlegge nytt/flytte kjøkken og montere lydisolerende plater og gipstak i tre rom (30-40 kvm). Henvendelsen er altså todelt: spørsmål om det er dere som har gjennomført rørleggerarbeid på et bad og kjøkken hos oss, og om dere kunne tenkt dere å hjelpe oss videre fra der forrige entreprenør slapp. Mvh, Louise

Bytte benkeplate og vask kjøkken

1447DRØBAK

Kjøkken som trenger ny vask og benkeplater-

Installasjon av ventilator og platetopp

1446DRØBAK

Trenger hjelp til å montere en takmontert ventilator (kjøkken) og en platetopp. Mulighet for mer arbeid.

Ferdig kjøkken

1445DRØBAK

Er 70 pst ferdig med montering epoc kjøkken. Så blir snekker coronasyk Alt av skrog er montert men ikke satt sammen. Kun feste benkeplate, hull Platetopp vask, in feste skap Alle overskap på plass. Foringer og avslutninger. Må være flink på finish Skulle hatt dette på plass asap

Oppgradering av kjøkken

1448DRØBAK

Hei! Jeg ser etter et prisoverslag for en ledig håndverker som kan bistå med å bytte benkeplate på et L formet kjøkken, installere backsplash på en vegg, bytte oppvaskkum, og sette inn ovn, platetopp og ovnskap fra IKEA.

Bytte av benkeplate

1443DRØBAK

Benkeplate som må byttes ut. Kjøkkeninnredning er skrudd i veggen, så denne må løsnes, gammel plate må løsnes, ny plate må skjæres ut til vask også feste platen og innredning tilbake i vegg. Benkeplaten er kjøpt inn, så kun jobben her. OBS: Kun delen med vask som skal byttes

Siste evalueringer
Montering av IKEA kjøkken

Superflink montører som kom etter avtalt tid og god kommunikasjon hele veien. Selv om det kom noen hindringer løste de det fortløpende 😊

Okt. 2020
M

Marte om Expert Montering AS

Drøbak
Montering av e-poc kjøkken!

Montør Perfekt AS lever opp til sitt navn! Jobben ble utført helt perfekt!!! Jeg bestilte firmaet til å montere Epoq kjøkken. De kom til avtalt tid, ble ferdig til avtalt tid, utførte jobben uten noen anmerkning, gjorde litt ekstra, ryddet og støvsugde etter seg. God pris og veldig hyggelige folk! Anbefales på det varmeste!

Mars 2020
A

Ali om MONTØR PERFEKT AS

Oslo
Demontering av kjøkken.

Et firma jeg vil anbefale alle! Pålitelige, effektive, prisgunstige og veldig hyggelige å samarbeide med. Det viste seg at det ikke var frakoblet strøm. Dette tok de på sin kappe, nevnte det kort til meg, men ingen sure miner eller ønske om pris endring.

Aug. 2019
E

Ellen marie om MIDTHUS BIL OG TRANSPORT

Fredrikstad
Montering av KVIK kjøkken

Hyggelig fyr, god pris! Gapet kanskje litt høyt over akkurat dette kjøkkenet, det er ganske mange detaljer her, så jeg var ikke helt fornøyd i starten, det manglet en del «småtterier», men ved å forklare hva jeg synes manglet kom han raskt å fikset på det- gratis. Dermed tør jeg anbefale han videre:)

Nov. 2017
C

Camilla om HÅNDVERKER & VASKESERVICE SABADASZ

Mysen
Skifte kjøkkenbenkeplate og oppvaskkum med kraner

Møtet presist. Betaling som avtalt. Bra utført jobb.

Sep. 2017
L

Leif om OPTIMAL RØRSERVICE AS

Drøbak
Montering av kjøkken + riving av liten vegg

Kom i kontakt med Bartek gjennom mitt anbud. Oppdraget var riving av vegg, male tak, legge nytt gulv og montering av Epoq kjøkken. Bartek er en hyggelig og profesjonell mann. Han og hans menn gjorde en veldig god jobb og de kom til avtalt tid. Har ingen problemer med å anbefale Nordstrandbyggetjenester og Bartek videre.

Mai 2017
S

Siri Haulan om NORDSTRAND TOTALENTREPRENØR AS

Drøbak
Montering av avonite benkeplate

Vi monterte og skjøtet avonite benkeplate og var veldig fornøyd med Skøyenbrynet kjøkken og interiør. Svært profesjonell og med mye kompetanse innenfor dette feltet. Var behjelpelig med mange råd i forkant. Engasjert og nøye, punktlig og effektiv. Ble et kjempefint resultat - kan varmt anbefales!

Mars 2016
M

Mari om SKØYENBRYNET KJØKKEN AS

Drøbak