Montering av kjøkken - Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Montering av kjøkken i Moss
Mester A. Valantikonis
Oslovegen 1225B, 2910 Aurdal
5.0(2)

Siste evaluering

* Fortsatt ledig: Oppussing på kjøkken

"Han var rimelig og flink i jobben"

L

Lorena

Moss, juli 2022

Les flere evalueringer om Mester A. Valantikonis

BYGG OG RENOVERING MOSS logo
BYGG OG RENOVERING MOSS
Logns Plass 3, 1516 Moss
4.5(24)

Siste evaluering

Montering av hvitevarer

"God kommunikasjon, stilte på kort varsel, gjennomførte alt etter avtale. Han opplevde litt utfordringer underveis og kom med en god løsning på dette, det settes veldig pris på. Veldig fornøyd og vet hvem jeg skal kontakte ved fremtidige oppdrag."

N

Nilgun

Rolvsøy, juni 2022

Les flere evalueringer om BYGG OG RENOVERING MOSS

F&S Bygg AS logo
F&S Bygg AS
Roald Amundsens vei 1, 1654 Sellebakk
4.9(29)

Siste evaluering

Skifte panel på vegg samt noen vinduer

"Jeg hadde god kommunikasjon med tilbyder hele tiden. Jobben ble utført i hht avtale og innen fristen vi var ening om. Veldig fleksibel og svært hyggelig leverandør"

B

Birger

Ås, juli 2021

Les flere evalueringer om F&S Bygg AS

Siste evaluering

Montering og skjæring av benkeplate

"Ole tok på seg en jobb som viste seg og bli litt mere krevende en antatt grunnet mye skjevheter, prisen ble som avtalt og resultatet ble utrolig bra, anbefaler Ole varmt, god kommunikasjon og godt arbeide hele veien.👍🏻"

L

Lasse

Moss, jan. 2021

Les flere evalueringer om OLE WEGARD UTNE

Lande Bygg AS logo
Lande Bygg AS
Kirkeveien 25b, 1710 Sarpsborg
4.9(17)

Siste evaluering

Montering av nye kjøkken

"Takk at dere kom på befaring og utførte jobben i avtalt tid. Dyktig og rask montering av kjøkken. Topp og videre å anbefale. 🌟🌟🌟🌟🌟"

S

Shpend

Moss, aug. 2020

Les flere evalueringer om Lande Bygg AS

Vis flere selskaper
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Montering av kjøkkenhette

1570DILLING

Trenger bistand til å skru opp og montere ny kjøkkenhette. Flexit system. Trenger ny kobling da koblingen til ventilasjonssystemet ikke passer til ny kjøkkenhette.

Sette på kontaktplast på kjøkkenbenk

1580RYGGE

Vi har bestilt kontaktplast/folie som skal settes på kjøkkenbenken, men trenger noen som kan sette det på for oss.

Justering av skuffer og dører, samt montere dekksidene. + evt litt annet

1512MOSS

Nesten ferdig montert Norema kjøkken. Trenger hjelp til siste del av jobben da tiden ikke strekker til. Følgende er fint å få hjelp til: - justere hengsler dører og skuffer - montere dekksider - silikonfuge benkeplate - montere sokkellist med lufteventiler. Mulig det er andre ting også, men det kan evt avtales underveis.

Montere kjøkkenventilator og vegghengt sengegavl

1539MOSS

Ny vegghengt kjøkkenventilator skal monteres på vegg uten overskap, med avtrekk ut. Gammel ventilator er fjernet. Uttak til strøm er på plass. Vegghengt sengegavl skal monteres på soverom.

Nytt kjøkken, legge nytt gulv pluss annet småtteri

1532MOSS

Leilighet har blitt ødelagt av leietaker. Må utbedre store deler. Hovedsakelig nytt kjøkken, nytt gulv i store deler av leiligheten - ca 70kvm. Samt sparkling og maling av vegger - gips

Justering og montere fornt kjøleskap

1515MOSS

Montere front og justere skuffer som ikke er montert riktig. Må ha erfaring fra å montere ikeaskap

Siste evalueringer
Montering av Ikea

Her kunne jeg krysset av ved alle punktene. Arsa Montering yter svært god service og kommunikasjonen er tilstede hele veien. Arbeidet blir utført etter avtale av hyggelige montører som rydder pent etter seg og etterlater en fin finish. Prisen var også veldig hyggelig! Vi har brukt de nå to ganger, og jeg vil uten tvil benytte meg av de igjen dersom behovet kommer. Kan trygt anbefale dette firmaet.

April 2020
A

Azets Insight om ARSA MONTERING AS

Moss
Montering av kjøkken IKEA

Erfaren og pålitelig

Feb. 2020
A

Alexander om Jan Tore Arntsen

Moss
Pusse opp kjøkken

Jeg brukte T.S.B. Snekker til oppussing av kjøkken og jeg er meget fornøyd med hele prosessen jeg har vært gjennom sammen med T.S.B. Snekker! De er utrolig dyktige, punktlige, seriøse, nøyaktige og har virkelig passion for arbeidet. Ingenting var problematisk, ingen utfordringer de ikke mestret. Også veldig imponert over at de kom med kvitteringer på alle kjøp de gjennomførte i forbindelse med jobben de gjorde. Da skjønner jeg at de er til å stole på. De begynte presis når de skulle om morgenen og avsluttet dagene i passelig tid. De brukte akkurat så lang tid på jobben som forespeilet under befaring. De får min varmeste anbefaling!

Mai 2019
T

Tom-Jarle om T.S.B. SNEKKER AS

Dilling
Montering av kjøkken

Strålende fornøyd med arbeidet som ble utført av Tamas. Effektiv, ryddig og løsningsorientert. Kan anbefales han på det sterkeste! Bruker han gjerne igjen ved en senere anledning.

Mai 2019
S

Sanita om TAMAS MAKAI

Moss
Ta ned og montere opp kjøkkenet.

Kom som avtalt på ettermiddagen i dag og utførte jobben raskt og effektivt :) 2 hyggelige karer :) Anbefales gjerne til andre og kommer til å bruke samme firma ved neste behov for hjelp.

Des. 2018
B

Bodil om IPro Eiendomsservice AS

Moss
Skal bytte kjøkkenbenk og vask

Møtte opp presis etter avtale. Jobbet raskt og var nøye med finishen. Prisen for jobben ble det vi hadde avtalt. Veldig fornøyd med disse karene.

Feb. 2018
G

Geir om BG Tjenester Goscik

Moss

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud