Montering av kjøkken i Sandnes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Montering av kjøkken i Sandnes

WD Aquarius AS

Des. 2023

Flytte kjøkkenskaper

"Veldig bra utført arbeid."
H
Hege
Sandnes

Solheim Montasje

Solheim Montasje ble stiftet i mars 2022, men jeg har 4 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser om ønskelig. Jeg gjør det meste av montering: - Kjøkken- Garderobe- BaderomsinnredningTa gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!

Nov. 2023

Montering av Kjøkkenskap (Norema)

"Rask respons og rask utførelse. La ut anbud på fredag, og innen mandags ettermiddag var oppdraget ferdig. Meget fornøyd med resultatet!"
J
Jørn
Sandnes
Solheim Montasje

Kjellesvik Bygg

Kjellesvik Bygg er et tømrerfirma med 6 års erfaring og fagbrev i ryggen. De tilbyr tjenester innen tømrerfaget og kjøkkeninstallasjon. Kjellesvik Bygg tilbyr gratis befaring for å kunne gi kunden et presist tilbud og en oversikt over arbeidet som skal utføres. Med sin ekspertise og erfaring kan Kjellesvik Bygg hjelpe deg med å realisere dine byggeprosjekter på en trygg og profesjonell måte. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Sep. 2023

Montere epoqkjøkken

"Vi engasjerte Kjellesvik Bygg i forbindelse med montering av Epoq kjøkken fra Elkjøp. Ekstremt fornøyd med arbeidet utført av Stian. Han var både nøyaktig, effektiv og kom med gode løsninger! Kan anbefales på det sterkeste 🙂"
H
Henriette
Sandnes
Kjellesvik Bygg

TOTALE TJENESTER AS

Pålitelig lokalt firma som setter vekt på fornøyde kunder og gode tilbakemeldinger.Tar oppdrag innen finsnekker og innvendig oppussing.Hovedvekt på kjøkkenmontering med over 20 års erfaring.Lang erfaring med Ikea, Epoc, Kvik, Norema og Drømmekjøkken. Kan også ta andre kjøkken på forespørsmål.Monterer garderober og møbler på vaskerom/bad.River innvendig og fjerner avfallDriver også med TAKFORNYING via samarbeidspartner/kjede.Takvask, impregnering, Takmaling, spyling/vask av gårdsrom.

Juli 2023

Installere kjøkkenøy

"Gjennomførte oppdraget i henhold til avtale, tok også noen mindre tilleggsoppgaver til en grei pris. Pålitelig og profesjonell."
K
Kjell
Sandnes
TOTALE TJENESTER AS

Global Hus 2.0 AS

Mai 2023

Diverse snekkerjobber

"Anbefaler å bruke disse! Gjorde jobben ferdig både effektivt, men også med veldig fint arbeid. De gjorde alt ordentlig, og ville brukt dem igjen ved en annen anledning. Takk for god hjelp!"
L
Lene
Sandnes
Global Hus 2.0 AS

GISLE ESPELAND

Jeg har fagbrev som snekker og tømmermann, i tillegg er jeg fagtekniker innen KEM (klima energi og miljø). Jeg driver et lite enkelpersonforetak og tar på meg ulike typer oppdrag innen bygg og anlegg. Jeg har jobbet for Gilje Tre AS, og vært avdelingsleder i Midthaug Rogaland As, i tillegg har jeg tidligere vært deleier og daglig i et lite byggfirma med 7-8 ansatte.

Mai 2023

Montering av lister på kjøkkenbenk

"Ryddig og god gjennomføring til topp kvalitet."
A
Anders
Sandnes

Sandnes Vvs AS

Sandnes VVS legger vekt på alltid å komme til avtalt tid Vi er et autorisert rørleggerfirma som utfører alt innen nyanlegg, reparasjoner, modernisering, varmeanlegg og utskiftning av varmtvannsberedere. Sandnes VVS ble etablert i 1982, og har i dag 5 rørleggere i daglig drift. Vi påtar oss små og store oppdrag i hele Rogaland, og vi jobber mot både privat og næring.

April 2023

Lekkasjer ved kjøkkenvasken.

"Gikk rimelig greit. Fikk nytt vask og fikset toalett også."
K
Kjell
Sandnes
Sandnes Vvs AS

S. Undal AS

4.5 (10)

S.undal As er et lite familiefirma med 4 ansatte. vi tar på oss det meste av jobber innen rehabilitering, modernisering, restaurering samt nybygg og tilbygg. ingen jobber er for små og svært få jobber er for store, vi tar de fleste utfordringer. vi har et tett sammarbeid med flere fag og kan levere komplette løsninger dersom det ønskes. Ta kontakt om du ønsker mere informasjon!

April 2023

Bytte vindu og beslag

"Meget fornøyd!"
M
Marius
Sandnes
S. Undal AS

JOHNNY BYGG USVAT

4.6 (42)

Johnny Bygg Usvat is an established company that provides carpentry and joinery services at great prices. From building renovations, to carpentry and bedroom fitting services, painting , we provide it all. We serve customers within a 60-km radius of Rogaland. Get in touch with us for further information. Carpentry is vital to almost every facet of the construction industry.We develop innovative and attractive projects for the benefit and comfort of our customers. We build solid, lasting, and ...

Se mer
Mars 2023

Bytte dekkside og sokkel på kjøkken

"God kommunikasjon, kom som avtalt, fint arbeid. Anbefales"
M
Mona
Sandnes
JOHNNY BYGG USVAT

GLOBAL HUS AS

Global Hus har prosesser og rutiner som sikrer deg som kunde. Vi er kvalitetsbevisste i alle ledd og holder oss oppdatert med de mest effektive arbeidsmetoder til en hver tid. Vi har mange gode sammarbeidspartnere innen de forskjellige fagene som rør, elektro, ventilasjon ( Flexit), arkitekt. Ny Bygg - Rehab - Kjøkken Vi tar for oss store og små oppdrag. Kjøkken Avdeling: Vi har avtale med Ikea, Elkjøp, Power og vi monterer kjøkken i hele Rogaland og Bergen. Gulvsliping: Vi har 12 års er...

Se mer
Sep. 2022

Montering av epoq kjøkken

"Brukte global hus til montering av vårt epoq kjøkken. Kunne komme allerede neste dag og var raske, profesjonelle og løsningsorientert. Anbefales 😊"
E
Elisabeth Frafjord
Sandnes
GLOBAL HUS AS
Siste registrerte jobber

Ferdigstilling av kjøkken

4307SANDNES

Montere integrert kjøleskap. Justering og fastmontering av benkeplate. Front på oppvaskmaskin.

Montering av Kjøkkenskap (Norema)

4313SANDNES

Vi søker en håndverker til å flytte to eksisterende Norema kjøkkenskap (60 cm med ovner og 40 cm) og montere et nytt skap for integrert kjøleskap. Alle deler som trengs er kjøpt inn, og elektrikeren har installert stikk for ovner og kjøleskap. Vi har tidligere hatt befaring med montera, men søker nå andre til å utføre jobben. Disse estimerte jobben til å være en halv dags arbeid.

Montere tillegg på kjøkkenet, Ikea.

4329SANDNES

Montere høyt skap, to skuffeseksjoner 40 cm, fryseskap, benkeplate. Trenger også tilbud på Garderobeskap montering, må åpne en vegg for montering 😊. Reidun Strand, sandvikbakken 28, 4329 Sandnes.

Rivning og montering nytt kjøkken fra Kvik

4319SANDNES

Riving av kjøkken og veggplater. Skal ha fram tømmeret på kjøkkenet. (Gammelt hus) og montering av nytt kjøkken utenom elektrisk og rør innstallering

Firma som kan montere skyvedørsgarderobe med innmat i bolighus

4313SANDNES

Ønsker kontakt med firma som kan montere garderober i bolighus i Stavanger. Ønsker å bli enig om fast pris. Firmaet må ha erfaring med montering fra f.eks. garderober, kjøkken o.l.

60 kvm himmling - 20 meter vegg - 60 kvm fliser - 80 kvm malt vegg

4306SANDNES

Skulle ha satt opp 60 kvm himmling i sort med glavaplater Skulle laget 20 meter vegg i gips i 2x4 ca 2,70 høy Skulle lagt 60 kvm fliser på gulv som sikker må sparkles Skulle fått malt ca 80 kvm gipsvegg Skulle bygget lydvegg med dør på L 700 H 550 Skulle fått laget et toalett som skal fliselegges Skulle fått montert kjøkken Skulle fått monter 300 m2 balsnert ventilasjon Skulle fått saopp opp vatmepumpe Skulle satt opp toalett , handvask og tilkobling til kjøkkenvask og oppvaskmaskin Arbiedet skal gjøres omkring mai 2024