Montering av kjøkken i Lier

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Montering av kjøkken i Lier

KOSICKI BYGG

5.0 (24)

Hei, Jeg er en bygnings ingeniør under utdanning med erfaring som tømrer i 9 år og litt prosjektledelse. Nå prøver jeg å skape noe eget med dette lille enkeltmannsforetaket. Eksempler på utførelse av tømrer arbeider i vår tiltaksklasse kan være oppføring eller vesentlig endring av: Enebolig, to- til firemannsbolig, rekkehus, kjedehus og terrassehus til og med tre etasjer Små barnehager og arbeidsbygg til og med to etasjer Landsbruksbygninger og lagerbygg til og med 2000 m2 BRA Supplerende t...

Se mer
Mai 2023

Bygge EPOQ kjøkken med 14 stammer

"Fleksibel og flink."
F
FREDRIK S
Lierskogen
KOSICKI BYGG

Hvit Hanske Wasylkiewicz

Her på Hvit Hanske, er vi opptatt av å yte vårt beste for å realisere dine drømmer. For deg gjennomfører vi et variert utvalg av tjenester innenfor bygg og anlegg. Vi ønsker å finne den beste løsningen i arbeidet om å virkeliggjøre dine ideer, med fokus på presisjon og effektivitet. Ved å utnytte eiendommens fulle potensial ønsker vi å øke dens verdi. Dette gjøres ved å forbedre ergonomi og vise til nye løsninger, som er vår spesialitet. Internasjonalt har vi vært i markedet siden 2008, men førs...

Se mer
Mars 2023

Pusse opp kjøkken

"Kvalitet på arbeidet vea bra og alt gikk medc planen. Ambefales"
A
Aina
Tranby
Hvit Hanske Wasylkiewicz

KAMIL PIECZARA BYGGSERVICE

4.9 (12)

Kamil Pieczara Byggservice er en liten bedrift med fokus på høy kvalitet og gode løsninger. Vi har to ansatt.Kamil Pieczara Byggservice tilbyr skreddersydde snekkertjenester innen de fleste områder. Noen av områdene vi jobber med er: terrasser og plattinger - gjerder og levegger , gulvlegging, gipsing, sparkling og maling, montering kjøkken. I tillegg utfører vi alle snekkertjenester innen og utendørs. Har 14 års erfaring i Norge og mange gode referanser. Ta gjerne kontakt for mer informasjon el...

Se mer
Aug. 2021

Kjøkken montering

"Jobben ble utført av Miroslaw som var utrolig flink og effektiv i sitt arbeid. Forsto bra hva hvordan man ønsker jobben med nøyaktighet. Angrert sterk hvorfor jeg gav jobben til IKEA i starten for monteringen, som de gjorde feil og ikke holdt med avt..."Se mer
S
Siamak
Lierskogen
KAMIL PIECZARA BYGGSERVICE

ARSA MONTERING AS

Vi kan ta på oss oppdrag innen: - Montering av kjøkken - Snekkerarbeid- Platting/terrasse- Montering av garderober- Montering av bad Vi har rørlegger og elektriker. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Juli 2020

Kjøkken montasje snarest mulig

"Montasje av Kvik kjøkken bestående av 11 benkeskskap og 4 høyskap samt hvitevarer. Vi er veldig fornøyde med bra utført arbeide. Zelim er veldig erfaren og løsningsorientert. Vi bruker de gjerne ved en senere anledning."
H
Hans Jørgen
Lierskogen
ARSA MONTERING AS

FEDORENKO KJØKVELSERVISS

Our company is engaged in the installation of new kitchen sets, but the solutions during installation are different, therefore, we are able to solve your problems from the technical and construction side, our team has experience in many areas of activity.Thanks to our new clients who trust us and get the expected result for them in a short time.

Juli 2020

Montering av kjøkken

"Profesjonelt gjennomført montering av komplett kjøkken. Konkurransedyktige på pris. Et veldig dyktig team som jeg definitivt vil benytte igjen. Anbefales på det sterkeste."
W
Waqas
Tranby
FEDORENKO KJØKVELSERVISS

REHABFIX ONISOR-DUMITRU ARDELEAN

Snekker,BygningshåndverkereEntreprenørerMalertjenesterMontering av kjøkken,møblerKjøkkenrenovering

Des. 2019

Fikse kjøkkenforinger, og sette inn 2 hyller i skap

"Utrolig hyggelig og dyktig håndtverker"
M
Monica
Tranby
REHABFIX ONISOR-DUMITRU ARDELEAN

TRITONE BYGGSERVICE AS

Tritone Byggservice satser på at godt samarbeid gir de beste resultatene Det viktigste for oss er at du som kunde blir fornøyd med resultatet. Et vellykket byggeprosjekt er avhengig av et godt samarbeid mellom deg som kunde og oss som bedrift. Derfor er vi opptatt av å ha løpende kommunikasjon underveis mens arbeidet pågår. Ofte finnes det flere løsninger som rent teknisk er korrekte, og da ønsker vi at du som kunde skal være med på avgjørelsene og ta de beslutningene som du vil bli mest fornø...

Se mer
Feb. 2019

Full renovering av kjøkken/stue i rekkehus

"Leverer hva dem lover og til riktig pris. God kommuniksjon hele veien å det var ingen problem med noen ekstra arbeid som dykket opp under veis. Veldig fornøyd og kommer å bruke dem igjen ved behov. Mvh Peter"
P
Peter
Tranby
TRITONE BYGGSERVICE AS

D&D TØMRER SERVICE AS

Mars 2019

Installasjon av integrert oppvaskmaskin, kjøleskap og induksjonsplater (kuttplate)

"Veldig hyggelig og profesjonelt arbeid. Vennlig ansatt. Rask svar og veldig støttende. Etter alt arbeidet hjalp meg også til å rydde. Det viktigste er den rimelige prisen. Kvalitet arbeid for fantastisk pris. Jeg vil sterkt anbefale :)))"
Q
Qin
Slependen
D&D TØMRER SERVICE AS

KRISTENSEN BYGG

Gjør alt av små og store snekker jobber.River,bygger og monterer bad,kjøkken,vinduer,dører,gulv,terrasse,lister og møbler. Har erfaring fra både privat og forsikrings bransjen. Sjekk ut Kristensen Bygg på facebook.Her er noen priser å gå ut i fra,vist du velger megPrisliste:Panel og panelplater fra 200.-pr plate pluss materielerKledning ute fra 300.- pr kvm. pluss materielerMontering av ytterdør: fra 2500.- pluss materielerMontering av innerdør fra 1000 pr stk ved montering av flere enn 3.- plus...

Se mer
Des. 2018

Installere IKEA integrert stekeovn

"Kristensen Bygg gjennomførte jobben på en profesjonell og effektiv måte, og vi fikk på plass ny stekeovn før jul. Anbefales! Eivind"
E
Eivind Hillestad
Gullaug
KRISTENSEN BYGG

TØMRERMESTER STEFFEN H OLSEN

Tømrermester som utfører bl.a. dør- og vindusutskiftning, fasadearbeider, ombygnings arbeider og diverse andre håndverkstjenester. Har 14 års erfaring i tømrerfaget, hovedsakelig innen rehabilitering. Er også utdannet innen taksering. Kontakt info: Tlf: 47263324 E-Post: post@tsho.no

Nov. 2018

Sette opp kjøkken

"Jeg er godt fornøyd med Tømrermester Steffen H.Olsen Både jobben som ble gjort og kommunikasjonen underveis.Betalingen for arbeidet var akseptabelt.Kan trygt anbefale han."
M
May K.Mathiesen
Tranby
Siste registrerte jobber

Montering av kjøkken

3403LIER

Vi bygger enebolig i Lier. Vi ønsker å sette bort arbeidet med montering av kjøkken. Kjøkkenet består av 3 høyskap, 5 overskap og 10 underskap/skuffer (Ikea Metod) Montering blir i tidsrommet januar - februar 2024. Hvis dette er aktuelt så ta kontakt. Vi sender da kjøkkentegninger. Ønsker fastpris. Som egeninnsats kan vi godt pakke ut og sette stammene i sammen.

montering kjøkken

3410SYLLING

Ønsker pris på montering av kjøkken fra Nordiska kök. Kjøkkenet blir levert om ca 3 uker.

Lag et dør og et vegg

3425REISTAD

Jeg trenger en håndverkere for å montere et dør og en vegg. Og jeg trenger å monter et minikjøkken for å leie ut.

Kjøkkenfliser

3426GULLAUG

Flislegge over kjøkkenbenk og opp til overskap. Lenge ca 3meter bortover og standar høyde oppover til høyskap. Type flis subway 7.5x15cm. Underlag gips/kryssfinerplate Oppstart neste uke om mulig. Kom gjerne pristilbud på hele jobben.

Montere overstrømningsrist kjøkken

3427GULLAUG

Hei! Trenger hjelp til å montere en overstrømningsrist/lufteventil til mitt integrerte kjøleskap. Samt hjelp til å fikse diverse småting. Ønsker hjelp snarest!

Skifte ut vinduer og dører, legge gulv, montere kjøkken

3408TRANBY

Vi snakker om tilsammen 3 dører og 7 vinduer. Av disse, skal 2 dører og 4 vinduer omplasseres på ytre vegg. Norema kjøkken med 3 høyskap og 7 benskaper. Ingen overskap på veggen. 1. etasje legges fiskeben laminat, loft og under etasje vanlig laminat.