Montering av kjøkken - Ski

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Montering av kjøkken i Ski

OPUS TRE Gunnar Homstvedt

Rens, slip og olje eik benkeplate

"Meget fornøyd med resultatet, prisen, kommunikasjon. Gunnar er en fagmann med stor lidenskap til faget sitt som legger ned mye tid i arbeidet som ble helt strøkent. Kjøkkenbenken ble som ny!😊"
J
Jon Andre
Ski, Aug. 2023

MAREK HRISTJUK

5.0 (147)

Montering av hvitevarer til kjøkken

"Effektiv og nøye"
C
Christian
Ski, Mars 2023
MAREK HRISTJUK

ALYOUSEF TOTAL OPPUSSING

Hei Og velkommen til min profilside .En riktig valg og riktig pris for deg og ikke minst en høy arbeids kvalitet.Alt innen oppussing og tømring tilbyr jeg med både kompetanse og erfaring.Takk at du/ dere velger oss

Se mer

Montering av benkeplate

"Veldig flink"
N
Niklas
Ski, Jan. 2023

GL BYGGSERVICE GAZMEND LUTA

5.0 (1)

Montering av hvitevarer til 6 boliger

"Veldig fornøyd! Gazmend er rask, effektiv, pålitelig, kvalitetsbevisst, proff, ryddig og ikke minst flink til å holde god dialog. Blant annet vet han selv sine styrker og svakheter, noe som gjør at han ikke utfører arbeid han vet ikke vil bli perfekt..."Se mer
C
Celine
SKI, Nov. 2022
GL BYGGSERVICE GAZMEND LUTA

Kvisler VVS

Kvisler VVS er en ny bedrift som holder til på Slitu.Vi tar på oss det meste fra A-Å innen VVS.Ta Kontakt for en uforpliktende befaring.

Koble til to integrert oppvaskmaskiner og montere fronter på

"Flink og ryddig rørlegger. God kommunikasjon i forkant, rask og effektiv, og serviceminded! Bruker gjerne Kvisler VVS igjen ved en senere anledning."
A
Annika
Oslo, Okt. 2021
Kvisler VVS
Siste registrerte jobber

Montering av oppvaskmaskin, kokeplate m.m.

1406SKI

Hei. Ønsker pris på montering av oppvaskmaskin og møbelfront i en leilighet, og montere kokeplate, og ovn til kjøkken (alt er klar til montering). Vifte er allerede montert. Ønsker også pris for montering av taklampe (stue, gang og soverom). Må bores i betong og slagdrill må benyttes.

Tilpasse koketopp til benkeplate

1406SKI

-Trenger hjelp til å beskjære plass til koketopp. Ovnsskapet er 56,3 cm i bredde og bredde koketopp er 55,5 cm -beskjære list til ovnsskap for å passe mellom ovn og koketopp -Må også lages hull i ovnsskap for å putte igjennom stikkontakt

Beskjære benkeplate

1406SKI

Jeg trenger bistand til å beskjære benkeplate for å plass til en kokeplate

Ferdigstille Norema kjøkken

1423SKI

Vi trenger hjelp med ferdigstilling av Norema kjøkken. Se bilde vedlagt for hvordan kjøkkenet ser ut nå. Det som må gjøres er: - Kutte og sette på gulvlistene - Montere fronter på kjøleskap og 2 frysere - Kutte og montere foring mellom fryser og vegg - Kutte og montere foring for å dekke sprekk mot hjørneskap - Kutte og sette på dekkside på overskap (mot stue) - Kutte og montere baldakin under skapene og frese ett spor til ledstripe og stikkontakt over vask (har 2m aluminium skinne klart) - Feste ny kjøkkenhette (frese plass i baldakin) Alle fronter, baldakin, kjøkkenhette, diverse fester m.m. er i hus. Ønsker også pris på å legge subway fliser på 2.6 kvadratmeter flate, 2 vegger over kjøkkenbenk, dersom dere også gjør dette?

Integrert platetopp skjæring av benkeplate og montering på kjøkken

1423SKI

Jeg ønsker å installere integrerte koketopper og hoveddelen av jobben er kapping av benkeplate og montering på kjøkken.

Rens, slip og olje eik benkeplate

1406SKI

Har en eik benkeplate på ca 6 meter som trenger rens, slip og olje. Benkeplaten er ca 5 år.

Siste evalueringer
Sette opp garderobe av IKEA-kjøkken moduler

Montering av garderobe av kjøkken-moduler fra IKEA. Er utrolig fornøyd med sluttresultat, det bærer preg av nøyaktighet og dyktighet!! I tillegg effektiv i arbeidet👍

Okt. 2020
C

Cathrin om Striuogaitis Møbelmontering

Ski
Skjære hull til koketopp i benkeplate

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De tok hull i heltre benkeplate og installerte en koketopp. På dagen for arbeidet kom de innom og fant ut at vi manglet en beskyttelsesplate. Vi utsatte til neste dag og fikk koketoppen installert fredag ettermiddag. Godt å gå inn i helgen med fungerende kjøkken i et ellers kaotisk, nytt hus

Nov. 2019
G

Gøril om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
Montere kjøkken, sparkle og male vegger, samt skifte gulv (ca 100 kvm)

Veldig fornøyd med jobben Krystall Byggeservice gjorde. Først og fremst var det veldig bra håndverk, med et sluttresultat vi var ekstremt fornøyd med. Kommunikasjonen og samarbeidet med Wesam og de andre i Krystall gikk også knirkefritt. Alt i alt en veldig god opplevelse. Vi kommer garantert til å bruke Krystall Bygg ved en senere anledning.

April 2019
M

Martin om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
Installasjon av hvitevarer

Installerte integrerte hvitevarer i sigdal kjøkken. Kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin. Svarte raskt, kom samme dag og utførte jobben raskt og effektivt. Pålitelig og høflig mann. Kommer til å bruke samme firma igjen ved behov. Kan varmt anbefales.

Mars 2019
L

Linda om D&D TØMRER SERVICE AS

Ski
Nytt kjøkken. Opplegg av vann og avløp, montering, samt noe rørarbeid

Jobben omfattet: -Ny tilkobling til vaskemaskin. -Helt nytt opplegg til kjøkken med kaldt og varmt vann, samt avløp. -Montering av kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vifte, men ikke det elektriske. Tomasz var hyggelig, kom med gode løsninger og utførte jobben meget pent og nøyaktig til avtalt tid. Jeg vil absolutt anbefale Tomasz videre.

Mars 2018
S

Stein Jøtul om TOMMY RØRLEGGER TOMASZ WISNIEWSKI

Sofiemyr
Gulvlegging: Fjerning av fliser, legging av nytt vinylgulv

Martin svarte fort, kom på befaring og foreslo en løsning som var raskere og billigere enn det jeg i utgangspunktet hadde sett for meg og fryktet. Jobben ble gjort raskt, effektivt og godt, og kommunikasjonen før, underveis og etter var veldig enkel og fin. Prisen var også svært overkommelig. Jeg kommer helt klart til å kontakte firmaet igjen hvis det trengs.

April 2016
S

Sten J. McNeil om RADON-, MEMBRAN- OG LINOLEUMSERVICE AS

Ski

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud