Hjelp til montering av kjøkken i Tønsberg

Planlegger du å montere kjøkken, installere hvitevarer eller montere møbler? På Mittanbud finner du dyktige fagfolk i Tønsberg som kan hjelpe deg med å få jobben gjort.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Hjelp til montering av kjøkken i Tønsberg

Planlegger du å montere kjøkken, installere hvitevarer eller montere møbler? På Mittanbud finner du dyktige fagfolk i Tønsberg som kan hjelpe deg med å få jobben gjort.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber innen kjøkkenmontering i Tønsberg

Pusse opp kjøkken

3118TØNSBERG

Eldre kjøkken som skranter. Ønsker hjelp til å renovere kjøkken med nye fronter, hvitevarer, og vegger. Evt montering av helt nytt kjøkken. Også behov for nytt gulv på kjøkken/ spisestue. Også behov for elektriker for lys og varme i oppholdsrom over garasje. Lagt ut eget anbud på dette, men kan gjøres i kombinasjon med renovering av kjøkken hvis mulig.

Montering av kjøkken

3123TØNSBERG

Montering av kjøkken. 16 deler bestående av skap, skuffer, backsplash og benkeplate. I tillegg kommer integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp, mikro og ovn. Kjøkkenet er av type Epoq. Rommet er ca 8 kvadratmeter. Ønsker helst at man kan begynne å montere onsdag 8/5.

Demontere og montere kjøkken deler

3114TØNSBERG

Jeg skal skifte benkebereder , og det er litt knot . Så trenger en snekker til å fjerne veggene i et underskap , og få det på plass igjen når berdere er skiftet . Kan hende de må sages vekk og settes på plass med noe beslag etterpå. Men en flink snekker ser det , hobby snekkere trenger ikke å ta kontakt

Ferdig montering av kjøkken

3112TØNSBERG

Vi trenger hjelp til å ferdigmonterte et IKEA-kjøkken og klargjøres for oppmåling av benkeplate. Oppmåling kommer torsdag 18. april. Mye er allerede klart, men vi har endel justeringer som må rettes opp samt alle høyskap må monteres. Det er mange skjevheter i vegg og gulv. Vi vil også ha en løsning der vasken flyttes ca en halv meter, men får ikke dette til selv. Lurer derfor på kostnad for jobben.

Ta ut gammel- sette inn ny kjøkkenventilator over ovnen

3112TØNSBERG

Kjøkkenet er 21 år og kjøkkenventilatoren « gav seg», bestillt ny som antas å være på plass 25.april. Den nye skal passe inn med mål.

Ferdigstillelse av montert kjøkken

3116TØNSBERG

Det er bare under skuffer. Det er benkeplater som må beskjæres, plass til platetopp. Noen foringer med mer

Siste evalueringer
Montere IKEA kjøkken

Veldig bra gjennomført arbeid!

Okt. 2020
S

Stine Marie Nygård om MØBELMONTØR PAVLIUKAS

Tolvsrød
Bygge ikea kjøkken

Ryddig og proft utført til rimelig penge, kom til tiden, faktisk litt før. Fornøyd med arbeidet som er gjort.

Aug. 2020
O

Ola om JONAS REMEIKA BYGG SERVICE

Horten
Montering av kjøkken

Flinke og hyggelige håndverkere som holder avtaler. Monterte nytt kjøkken til god pris. Ryddig kommunikasjon underveis . Anbefales på det sterkeste.

Juni 2020
B

Bror om PRO-BYGG FRANTISEK KURCINA

Tønsberg
Lime kjøkken panelplater på veggen m.m

Kjempe flink kar, satte panelplater på kjøkkenet mitt, og annet småtterier i huset. Kom utenom ordinær arb.tid. Veldig fornøyd!

Mai 2020
L

Lisa Helena om NARVERØD BYGG AS

Tønsberg
Ferdigstilling av nytt Ikea kjøkken

Meget dyktig håndverker. Enkelt å sette ham i gang da han raskt skjønner hva som skal gjøres og utfører arbeidet raskt, effektivt og godt. Anbefales.

Okt. 2019
O

Ole om HÅNDVERKSERVICE VESTFOLD N. INGELEVICIUS

Revetal
Montering av kjøkken

Sammenstilling og montering av Kvik-kjøkken. Til tiden, profesjonell, kvalitet, god kommunikasjon, hyggelig. Anbefales på det sterkeste.

Aug. 2019
K

Kenneth om SBYGG AS

Tønsberg
Montere IKEA kjøkken

Godt utført arbeid til en bra pris!

April 2019
E

Espen om Hus & Hyttekompaniet AS

Tønsberg
Diverse småjobber for snekker(e) i 2. etasjers rekkehus, 106 m2

Gutta kan håndverk! De kom presis hver dag, og var meget effektive i jobben de gjorde. Har hatt en fin dialog over SMS for planlegging. Takk for god jobb!

Okt. 2018
K

Karine om J&D VESTFOLD BYGG AS

Tønsberg
* Fortsatt ledig: Montering av Kitchen Board

Utrolig dyktige og hyggelige folk. Arnas kom på befaring samme dag. Snakker veldig godt engelsk. De hadde ikke montert denne type kitchen board før. De dro derfor ut til Maxbo for å finne ut hvordan de skulle gjøre jobben best mulig. Fantastisk nøye og arbeidsomme folk. Anbefales på det varmeste utifra min erfaring!

Aug. 2017
M

Mats Gøran om ARNE BYGG AS

Horten
Montere kjøkken

Oppdraget var å skru sammen et Ikea-kjøkken og montere dette. Sten tok telefonisk kontakt direkte og ga et detaljert anbud, hvilket ingen av de andre tilbyderne gjorde. Han møtte opp før arbeidet startet. Sten gjorde sitt ytterste for å gjøre kunden fornøyd. Han fant estetiske, gode løsninger, drøftet alle endringer med oss før han iverksatte. Arbeidet er veldig pent utført, og vi er svært fornøyd med resultatet.

Juni 2017
I

Ingrid Wiig om STENS TØMRING OG MONTASJE STEN ERLAND HERSTAD

Vear
Sette opp ett IKEA kjøkken

Vi er veldig fornøyd med arbeidet til Nerijus. Arbeidet ble utført raskt og ordentlig og til avtalt tid og pris. Vi kan absolutt anbefale bedriften til andre. Hele prosessen var ryddig og ordentlig. Nerijus er en dyktig snekker og veldig løsningsorientert, i tillegg snakker han veldig bra norsk. Vi kommer til å bruke ham til andre snekker oppgaver.

Aug. 2016
V

Vegard om HÅNDVERKSERVICE VESTFOLD AS

Våle
Montere Ikea kjøkken.

Veldig bra. Dyktig og løsningsorientert ☺

Nov. 2015
J

Julie om HÅNDVERKSERVICE VESTFOLD AS

Melsomvik