Montering av kjøkken i Lørenskog

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Montering av kjøkken i Lørenskog

Zebrauskas

Kvik, HTH, Epoq,kjøkkentjeneste, montering, hvitevare montering, utskifting av kjøkkenbordplate, demontering av bordplate, montering av nye.

Sep. 2023

Kvik kjøkken

"Vi fikk montert et nytt kjøkken, alt skjedde til avtale, jobben ble gjort effektivt og ryddig. Sluttresultatet ble veldig bra :) vi anbefaler helt klart videre!"
E
Eline
Nesoddtangen
Zebrauskas

ELMA SERVICE AS

Hei, Vi er nye på Mittanbud, men har nærmere 20 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. Vi er et lite snekkerfirma som tar på oss det meste av snekkerjobber. Alt innen oppussing innvendig og utvendig, samt tilbygg. Har også jobbet mye med kjøkken og garderobe montasje.

April 2023

Feste skapdør på kjøleskap + Feste skapdør og sette opp hyller

"En av de aller beste opplevelser jeg har hatt med håndverkere via MittAnbud. Kommunikasjonen var utrolig ryddig fra start til slutt, og jobben ble utført som avtalt og over forventning. Takk!"
T
Thomas
Oslo
ELMA SERVICE AS

MAREK HRISTJUK

5.0 (146)

Mars 2023

Installasjon av Integrert oppvaskmaskin, kombiskap og integrerte platetopp, stekeoventopp

"Marek did an excellent job in my Kitchen. He came at right time and installed everything in my kitchen very quickly."
S
Sabera
Oslo
MAREK HRISTJUK

AE SERVICE AS

5.0 (34)

Vi er bedrift med stor erfaring. Vår retning er møbler som kjøkken, bad møbler, garderobe, skyvedør garderobe og så videre. Vi har installasjons erfaring med butikker som Sigdal, HTH, Norema, StraiKjøkken, Kvik og IKEA. Vi bruker best verktøy som kan har montør og alltid gir montering garanti.Også vi har stor erfaring med snekkerarbeid. Vi er fleksibel. Vi jobbe med montering av vindu, dør, bygge terrasse, legge parkett, lister og mye mer. .

Nov. 2022

Montering av IKEA kjøpkkenmoduler som garderobe

"Litt dårlig/lite informasjon fra starten av, men for en proff mann som møtte opp. Han var så nøye, og spurte om spørsmål hver gang han var i tvil. Ikea hadde levert feil og for lite deler - bor heldigvis nære ikke - så fikk meg tre ekstra turer til I..."Se mer
T
Trine Frette
LØRENSKOG
AE SERVICE AS

Skinnes AS

Over 20års erfaring innen ventilasjon. Kan bistå med alt innen inneklima og industriventilasjon.

Sep. 2022

Montere kjøkkenvifte

"Veldig fornøyd. Anbefales!"
U
UNKNOWN
Lørenskog
Skinnes AS

Marlins Møbelverksted AS

5.0 (8)

Mars 2022

Kjøkkenfront! 1 stk. Skapdør.

"Veldig flinke og dyktige snekkere. Ambefales 👍"
Y
Youssef
Finstadjordet
Marlins Møbelverksted AS

RETT MONTERING

I am new on Mittanbud, I have finished school as a furniture carpenter in Poland. I have been working for IKEA as a kitchen fitter, I have also experience with Huseby, JKE, HTH , Norema , Poliform kitchens and wordrobes. I focus mostly on assembeling kitchens and wordrobes , but can also do other smaller carpenterjobs such as floors, listing, changing doors and more small inside work.Please contact me on my email if you want me to do some job for you. The best way thru email herflik8@o2.pl. ...

Se mer
Aug. 2022

Montering kjøkken

"Veldig raskt og profesjonelt håndtert. Monteringen ble gjort i kontorlokaler, og ble gjort effektivt og bra. Fleksibel og enkel å kommunisere med, og vi fikk gjort jobben på relativt kort notis. Anbefales på det sterkeste! Både til privatkunde og bed..."Se mer
L
Lars
Oslo

MONTASJE OG BETONGARBEID HÅNDVERKER MBH QOSHKU

Møbelmontering, boliginnredning og lang erfaring i diverse byggearbeid. Vi har god kapasitet, og vi kan hjelpe deg på kort varsel. Ta gjerne kontakt dersom du trenger hjelp til noe. Besøk gjerne vår nettside: www.mbhnorge.no for mer info. "Finalist i Norges Hyggeligste Håndverker 2022". "Nominert i Norges Hyggeligste Håndverker 2023".

Juni 2022

Skjære ut benkeplate til induksjonstopp

"Bra jobb. Hyggelig arbeider"
S
Stig
Lørenskog
MONTASJE OG BETONGARBEID HÅNDVERKER MBH QOSHKU

Danitek AS

Mai 2022

Bestilling og montering av avtrekksvifte til kjøkken

"Veldig strålende fornøyd med jobben som ble gjort. De er kompetente og vet hva som skal gjøres. Anbefaler på det sterkeste."
P
Prathees
Rasta
Siste registrerte jobber

Trenger å få montert inn induksjonstopp og stekeovn/og hvitevarer inn i ny leilighet.

1473LØRENSKOG

Trenger å få montert inn induksjonstopp, og stekeovn inn i ny leilighet. Det må kappes i benkeplata på kjøkkenbenken. Trenger også få montert inn hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin.

Bygge sittebenk på kjøkken med åpning i toppen

1461LØRENSKOG

Trenger å få bygget en sittebenk som skal stå intill vegg. Det skal være i samme materiale som kjøkken, så den skal ha dekkside og sokkel-list samme som kjøkken. Dette bestiller vi fra kjøkkenleverandør. Trenger da å få bygget selve konstruksjonen, med "rom" oppi benk. 2 lokk, som man sitter på. Se illustrasjon og bilder fra rommet den skal bygges. Ca mål er 223 cm lang, 60 cm dyp, ca 50-60 cm høy.

Montering av integrert ovn og platetopp

1473LØRENSKOG

Hei, jeg ønsker å få montert inn en platetopp og ovn som er integrert. Jeg må nok da skifte benkeplaten også. Trenger hjelp til det. Er dt noen som kan hjelpe med det.

Montere hvitevarer i kjøkken

1475FINSTADJORDET

Trenger hjelp med å montere kjøleskap som er integrert, komfyr, kokeplate og oppvaskmaskin fortes mulig

Montering av integrerte hvitevarer i nybygg

1473LØRENSKOG

Hei. Vi har nettopp flyttet inn i en nybygd leilighet på Lørenskog. I den forbindelse har vi behov for en snekker som kan montere følgende hvitevarer på kjøkkenet vårt: * Integrert kjøleskap * Integrert oppvaskmaskin (allerede installert av rørlegger, men mangler montering av front) * Integrert stekeovn (allerede satt inn i høyskap, men mangler lister rundt ovnen) * Integrert kombiovn/kompaktovn (allerede satt inn i høyskap, men mangler lister rundt ovnen) Ønsker gjerne et uforpliktende pristilbud/prisestimat på hele jobben, inkl. mva. Ser frem til å høre fra deg, bare ta kontakt dersom du trenger mer informasjon! Vennlig hilsen, Elias

Hybel-kjøkken IKEA

1463FJELLHAMAR

Hei, vi har et IKEA kjøkken som skal monteres i en hybel. Kjøkkenet er 3.5m langt, og kun på en vegg. Det er i tillegg et skap som skal på en annen vegg. Ser for meg at dette er en nokså enkel jobb for erfarne IKEA-kjøkken montør.