Montering av kjøkken i Levanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Montering av kjøkken i Levanger

STEINKJER BYGG OG MONTASJE AS

Juli 2019

Montere kjøkken

"Jeg kan på det sterkeste anbefale Steinkjer Bygg og Montasje. Bedriften har satt opp et kjøkken for meg som ble helt fantastisk. Jeg er veldig fornøyd med de gode rådene jeg fikk, kommunikasjonen undervegs i prosessen, pris, og ikke minst sluttresult..."Se mer
L
Linn M
Levanger
STEINKJER BYGG OG MONTASJE AS

RASA GIGANTE DOMENICO GIGANTE

Okt. 2018

Bygge hus. Innvendig. Gips. Tre. Fliser. Osv.

"Bra jobb. Pris å dialog."
S
Ståle Harald
Skogn
Siste registrerte jobber

Ferdigstille kjøkken fra IKEA

7602LEVANGER

Har startet montering av ikeakjøkken, men skulle hatt noen til å gjøre det siste! Som å montere benkeplate (må skjæres til og festes, vasken er allerede montert i platen), feste sokler (gulv og tak), skjære ut plass til platetopp og montere, justere skrogene så alt blir rett, få på plass alle hyller og fronter, sette inn stekeovn, kjøleskap - rett og slett alt som må til for å få ferdig kjøkkenet!

Montering av IKEA kjøkken

7602LEVANGER

Montering av kjøkken fra IKEA. Etter mye tull med levering av benkeplate fra IKEA har de tilbudt seg å ta regninga for å montere kjøkkenet vårt. Skrog og noen skuffer er montert. Jobben går ut på å fjerne midlertidig benkeplate og montere ny. Denne må tilpasses og det må skjæres hull til platetopp. Skrog må skrus sammen, kjøleskap må monteres. Skapdører og håndtak til dører og skuffer må monteres.

Montere IKEA skap

7600LEVANGER

Montere Ikea møbler. 19x senger 19x skap Beskrivelse 19x senger (kun skru på bein) 19x skap (vanlige IKEA klesskap 193x40) Samt fjerning av emballasje. + pakke ut alt som er sendt fra IKEA og sette dette inn i kjøkkenskap etc.

Montering av 4 Kjøkken

7600LEVANGER

Ønsker fastpristilbud på montering av 4 stykk kjøkken fra Epoq. Det er relativt små kjøkken,tegninger foreligger.

Oppussing av kjøkken og stue

7600LEVANGER

Ønsker pris på hvor mye det blir for å pusse opp stuen, gulv, tak, vegger, lister (evt elekriker) + oppussing av kjøkken! Totalrenovering. Nytt kjøkken er ikke bestilt, vil ha hjelp til å få riktig mål. Pris med og uten motering av det nye kjøkkene ønskes.

Oppussing av kjøkken og stue

7605LEVANGER

Ønsker å få pris på oppussing av stuen (vegger,tak,gulv og lister). Riv vegg inn til kjøkken, generelt oppussing av kjøkken, gjerne pris med alt av oppussing av kjøkken ink montering av det nye (ikke bestilt ennå).