Montering av kjøkken - Narvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Montering av kjøkken i Narvik

HW Service Narvik AS

Multiservicebedrift som tar på seg ulike typer oppdrag. Vi utfører bl.a.: - Grunnarbeider, dreneringsarbeider, VA-arbeider, minirenseanlegg m.m. - Belegningsstein, murer, kantstein, beplantning, opparbeidelse plen m.m. - Snekkertjenester, vindus- og dørbytte, isolering og kledningsarbeider m.m. - Snørydding og bortkjøring av snø. Ingen oppdrag er for små!

Se mer

Montering av kjøkken

"Hyggelige og flinke folk"
E
Elling
Innhavet, Juni 2023
HW Service Narvik AS

NELU BYGG AS

Vi er en nyoppstartet bedrift med 2 ansatte. Vi har 20 års erfaring i byggebransjen og har holdt på i Narvik siden 2007 i ett firma(Tangvik Bygg As). Vi gjør det meste innen snekker arbeid, flislegging og maling m.m.?

Se mer

Totalrenovering av boligens hovedplan

"Anbefales på det varmeste. Faglig dyktig, gjør grundig jobb(ingen snarveier), effektiv og arbeidsom. Kommunikasjonen fra befaring og underveis har også vært strålende👍"
R
Rune Mentzoni
Narvik, April 2021
Siste registrerte jobber

Ikea kjøkken

8514NARVIK

Montere kjøkken ikea

Kjøkken montering

8519NARVIK

Har alt av kjøkkenet komplett trenger å ferdigstille montering på veggen

Montere dører og kjøkkeninnredning

8515NARVIK

Trenger en håndverker til å sette inn 5 dører, og skru opp et ferdig montert kjøkken fra IKEA. Behovet er alt jeg ikke kan gjøre selv, og er behjelpelig hele tiden til det som måtte trengs. Huset er i betong.

Montering av kjøkken

8521ANKENES

Jeg skal rive og montere ett lite kjøkken i en enebolig i Håkvik i Narvik kommune

Ombygging til leilighet

8514NARVIK

Kjellerstue, bod, soverom og bad, skal bygges om til utleie-leilighet. Snekkertjenester: - Montere nytt IKEA-kjøkken - Flytte 2 dører - Montere ytterdør - Bygge 2 stk lettvegger - Bygge lydvegg mot hoved-enhet. - Legge gulv. Betong: Sage ut til ny kjellerdør. Betong, ikke Leca. Rørlegging; - Montere VVS-utstyr kjøkken, inkl opplegg for oppvaskmaskin. - Montere baderomsinnredning hoved-enhet - Montere opplegg for vaskemaskin i hovedenhet. Elektrisk: - Legge opp strøm til nytt kjøkken - Legge opp strøm til endringer på bad i hoved-enhet. - Flytte bryter til spotter i utleiedelen.

Avrette gulv, legge laminatgulv, renovere vegger.

8515NARVIK

Leilighet, stue, kjøkken og gang. Avrette gulv og legge høytrykkslaminat. Renovere vegger, skifte gipsplater på to vegger og sparkle/pusse resten av vegger. Montere tre innerdører. Muligens montere nytt kjøkken (er bestilt).

Siste evalueringer
Oppussing av leilighet

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført av Ofoten Bygg & Vedlikehold AS. Geir Ove Hildal kom raskt på befaring og leverte et tilbud som både var billigere og mer detaljert enn andre. Jobben gikk ut på å renovere en leilighet, alt utenom bad. Herunder sparkle og male vegger, vindu- og dørkarmer. Legge varmekabler og nytt laminat. Bytte av ildsted, sette opp kjøkken, rive en vegg og bytting av dører. Alt ble utført med skikkelig håndverk. Vi hadde god kontakt underveis, og han viste seg som løsningsorientert. Geir Ove tok på seg Prosjektleder rollen og ordnet med elektrikker og rørlegger også. Anbefaler absolutt dette firmaet til andre, og vil helt klart bruke dem igjen ved behov!

Jan. 2021
C

Connie om OFOTEN BYGG OG VEDLIKEHOLD AS

Langhus
Diverse snekkerarbeid

Brukte Riggteam i forbindelse med oppussing av leilighet og montering av kjøkken. Veldig fornøyd med resultatet, profesjonelt gjennomført, god kommunikasjon underveis, og avsluttet arbeidet til avtalt tid. Vil anbefale bedriften videre, de er til å stole på, ryddig og ingen overraskelser. Bruker de absolutt igjen!

Jan. 2020
T

Therese om RIGGTEAM AS

Hokksund

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud