Montering av kjøkken - Sykkylven

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Montering av kjøkken Sykkylven

6230SYKKYLVEN

Har et Norema kjøkken som trenger montering i Sykkylven. Det er ferdigmonterte skap og integrerte hvitevarer. Rommet er på drøye 10 kvadratmeter. Det er klart til å begynne montering nå.

Montering av kjøkken Sykkylven

6230SYKKYLVEN

Har bestilt Norema kjøkken gjennom Maxbo Sykkylven. Det er ferdigmonterte skap. Hele kjøkkenet skal byttes ut. Også hvitevarer. Rommet er på 11,2 kvadratmeter.

Renovering av hus

6230SYKKYLVEN

Sykkylven. Systemhus bygd 1982 (mod. "Rauma"). Totalrenovering innvendig inkl. skifte el.anlegg, samt bytte og endring av vindauger. Hovudetasje ca 130kvm med stove, kjøkken, bad, gang og 4 sov. Bruksareal i kjeller ikkje utbygd jfr. originalteikningar ca 60-70 kvm med kjellerstove, vaskerom og bad. Ønskjer totalentreprenør, ev. snekker med erfaring med tilsvarande prosjekt som kan stå for koordinering o.l. Tidsperiode frå medio september og ut året (2022) då vi begge har permisjon i denne perioden.

Montering av 4 små kjøkken fra Sigdal

6230SYKKYLVEN

4 små leiligheter som vi skal montere 4 nye Sigdal kjøkken i.

Pusse opp leilighet

6230SYKKYLVEN

Leilighet på ca 65 kvm skal pusses opp med nytt gulv, sparkle og male vegger, nytt kjøkken og bad.

Total renovering av kjøkken, flytting av vegger etc.

6230SYKKYLVEN

Har ønske om å få utvidet kjøkken, inkl nytt golv, tak, vegger, vindu, nytt kjøkken, itillegg til flytting av vegger så en kan lage garderobe til soverom, og gang. utskifting av ett vindu i gang. Det vi ønsker er ett firma som kan hjelpe å planlegge /tegne, utføre arbeidet, inkl det elektriske og rørlegger. Dagens kjøkken er på 9,3 kvadrat. Er ett tilstøtende rom vi ønsker å felle inn til dette formålet.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud