Montering av kjøkken i Vestby

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Montering av kjøkken i Vestby

Tokmakov og Snekkere

Vi er en liten men driftig bedrift, som setter kvalitet i fokus. Vi er nøye med detaljer og tar kommunikasjon på alvor.

Jan. 2023

Montering av Epoq kjøkken til vaskerom

"Et godt utført arbeid og svært løsningsorienterte. God dialog under veis for å finne de beste løsningene."
T
Thomas Warnstrøm
Hølen

MAREK HRISTJUK

5.0 (146)

Nov. 2022

Montering av grovkjøkken

"Kan trygt anbefales. Rask, dyktig og løsningsorientert."
N
Nikolai Holm
Oslo
MAREK HRISTJUK

RETT MONTERING

I am new on Mittanbud, I have finished school as a furniture carpenter in Poland. I have been working for IKEA as a kitchen fitter, I have also experience with Huseby, JKE, HTH , Norema , Poliform kitchens and wordrobes. I focus mostly on assembeling kitchens and wordrobes , but can also do other smaller carpenterjobs such as floors, listing, changing doors and more small inside work.Please contact me on my email if you want me to do some job for you. The best way thru email herflik8@o2.pl. ...

Se mer
Aug. 2022

Ferdigstille kjøkken

"Brukte Rett Montering til å montere Ikea kjøkkenet mitt. Meget pålitelig og flink. Kan trygt anbefales."
G
Gunnar
Hølen

SAKALAUSKAS BYGG

Feb. 2021

Påbygg og endring av underetasje

"Beste håndverkerne jeg har hatt. de kom på avtalte tidspunkt, jobbet meget effektivt og gjorde en kjempejobb, topp kvalitet til en hyggelig pris ANBEFALES"
P
Petter
Son
SAKALAUSKAS BYGG

ALEXANDER HAGEN

Liten bedrift i Vestby som driver mye med nybygg, men også med mindre jobber alt innenfor bolig og næring. Har drevet i over 20 år og i løpet av de årene har jeg tilegnet meg stor fagkunnskap innenfor håndverksfaget.Nybygg, tilbygg, rehabilitering, membranarbeider, våtrom, flis og støpearbeidet. Har de siste årene drevet med utvikling av tomter og har da hatt styringen av alt fra grunn til ferdig bolig. Velger du oss lover vi kvalitet, pålitlighet og nøyaktighet.

Aug. 2020

Demontering og montering av kjøkkenbenker

"Veldig fornøyd med både gjennomføring, ferdigstillelse og pris for jobben. Trygt valg rett og slett."
H
Henrik T.
Son
ALEXANDER HAGEN

Jan Tore Arntsen

Startet opp enkeltmannsforetak i 1992, jobber hovedsakelig med montering av kjøkken og garderobe innredninger.Er utdannet snekker, har jobbet med montering av kjøkkenutstillinger i butikker og messer over hele landet samt privat monteringer over store deler av Østlandet.Har også god erfaring med snekker arbeider.

Mai 2020

Montering av IKEA-kjøkken

"Jan Tore gjorde en fantastisk jobb med å sette opp benkene på laben vår. Pålitelig, rask og veldig god på pris. Vi kommer til å bruke han igjen ved senere anledninger, og anbefales på det varmeste."
M
Mia
Ski
Jan Tore Arntsen

WIWI AS

Sep. 2019

Montering av kjøkkenbenk ikeakjøkken

"Veldig godt fornøyd, kom til avtalt tid, jobbet effektivt og nøyaktig, pent utført, mye for pengene, i det hele tatt veldig profesjonell i å montere et ikeakjøkken. Mine beste anbefalinger"
A
Ann kristin
Oslo
WIWI AS

BUI SOLUTIONS

Juli 2019

Montere og renovere nytt kjøkken fra IKEA

"Veldig fornøyd med dette firmaet! De var profesjonelle fra befaringen til gjennomføringen til avslutningen. Anbefaler disse gutta på det sterkeste. Veldig fornøyd med samarbeidet og vi fikk kjøkkenet akkurat som vi ønsket det. Skal bruke de igjen."
K
Kristian
Råde

ARSA MONTERING AS

Vi kan ta på oss oppdrag innen: - Montering av kjøkken - Snekkerarbeid- Platting/terrasse- Montering av garderober- Montering av bad Vi har rørlegger og elektriker. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Juni 2019

Montering av IKEA kjøkken på vegg

"Kjøkkenmontering. Arsa montering gjorde en strålende jobb med å montere vårt kjøkken. Utfordringer som skråtak og andre konflikter løste de utmerket. Gjennomgående med god kommunikasjon og humør. Tok initiativ til å sjekke med meg der hvor ulike løsn..."Se mer
F
Fredrik
Son
ARSA MONTERING AS

MAKTEK

MAKTEK leverer tverrfaglig håndverkstjeneste til privat og industri. Oppussing av bolig, terrasse bygging, kjøkken montering, skifting av vindu/dør.Rør, Elektro og Mekanisk erfaring. Bistand i design og planlegging.Vi har tverrfaglig kompetanse og løsninger - vi fikser det meste!Vi liker det som er litt utenom det vanlige og brenner for nye utfordringer.Når du ikke vet hvem du skal ringe - 97004019 er nummeret!

Mars 2019

Kjøkkenrenovering

"Otroligt nöjd med både resultatet och samarbetet. Ryddig, hjälpsam och lösningsorienterad. Kan verkligen rekommendera han till alla, kommer själv använda han vid nästa arbete."
J
Johan
Vestby
MAKTEK
Siste registrerte jobber

Garderobe montering

1540VESTBY

Hei. Trenger noen som er flink med montere garderobe. Har ikke kjøpt enda garderobe skap . Men det blir ikea skap eller di som skal montere kan også anbefale. Ønsker refferense og pris.

Montering av hylleplater

1540VESTBY

Jeg trenger hjelp til å få montert 6 hylleplater i en bod, og 2 stk på mitt kjøkken.

Installering av kombiskap (kjøl/frys)

1555SON

Hei! Trenger hjelp til å fullføre installering av integrert kombiskap (kjøl/frys) på kjøkken. Kombiskapet er plassert i et IKEA-skrog, og det som gjenstår er å feste frontene til selve dørene slik at det fungerer som det skal. Jeg har forsøkt selv, men får det ikke helt til. Det er mulig man må justere på plasseringen av kombiskapet, vatre opp eller liknende.

Kjøleskap isbiter

1544VESTBY

Jeg har en kjøl og vil koble den til vann for å få isbiter . Trenger hjelp til det .

Montering av Epoq kjøkken til vaskerom

1550HØLEN

Vi skal montere et Epoq kjøkken i vårt nye hus. Det skal være i vaskerom og har plass vaskemaskin og tørketrommel som er kjøpt. Alle komponenter ligger i vaskerommet og er klart for montering. Montering er av typen "click", så skogene går svært raskt å sette sammen.

Montering av kjøkken

1543VESTBY

Montere et kjøkken fra Power. 3,5M x 3,5M. tegninger kan vises om ønskelig. Ønsker fastpris.