Montering av kjøkken i Øyer

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Montering av kjøkken i Øyer

PATRYK TØMRER AS

4.9 (9)

Mars 2022

Montere dusjvegger, våtromspanel, montere ventilator

"Veldig fornøyd med hele prosessen, de gjennomførte et nydelig arbeid som avtalt både iht. pris og tid. Veldig god service og hyggelig kommunikasjon gjennom hele prosessen. Kan absolutt anbefales!"
M
Monica
PATRYK TØMRER AS
Siste registrerte jobber

Montere benkeplate og felle inn platetopp

2636ØYER

Vi skal bytte benkeplate (reklamasjon) og er på utkikk etter en håndverker som kan montere ny benkeplate (IKEA) og kutte ut hull til platetopp. Vi ønsker også å felle inn platetoppen slik at denne ligger flatt med benkeplaten. Benkeplaten ligger klar til montering og oppdraget kan utføres så snart som mulig.

Montere Ikea kjøkken

2636ØYER

Jeg ønsker å montere nytt Ikea kjøkken. Modulene i kjøkkenet er ferdig montert og ønskes montert/festet mot vegg, samt montering av kjøkkenbenk og vask.

Fin kosejobb. Montere og justere nytt HTH kjøkken

2636ØYER

Skapstammer er montert. Innredning og hvitevarer må monteres. Montere skapdører Montere og tilpasse sokler Sette på plass hvitevarer. Skære ut for lufting. Justere dør hengsler.

Montere Ikea kjøkken+ snekkertjenester

2636ØYER

Hei. Jeg ønsker å montere nytt Ikea kjøkken. Det er noen forberedende arbeider også, da jeg må skjære opp gulvet for å få flyttet vann og avløp, samt noe flytting av strømpe til strøm på bildet. Kjøkkenet kommer første uka i juni, så hadde vært greit at disse tingene var på plass først, dvs i slutten av april eller i mai, da jeg muligens må tilkalle rørlegger.

Montere dusjvegger, våtromspanel, montere ventilator

2636ØYER

Fjerne eksisterende dusjvegger, montere våtromspanel oppå fliser, sette opp nye innadslående dusjvegger. Montere kjøkkenventilator og demontere gammel ventilator.

* Fortsatt ledig: Bytte av benkeplate på kjøkken

2636ØYER

Ønsker tilbud på bytte av benkeplate på kjøkken i leilighet på Pellestova