Montering av kjøkken i Asker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Montering av kjøkken i Asker

MONTASJE OG BETONGARBEID HÅNDVERKER MBH QOSHKU

Møbelmontering, boliginnredning og lang erfaring i diverse byggearbeid. Vi har god kapasitet, og vi kan hjelpe deg på kort varsel. Ta gjerne kontakt dersom du trenger hjelp til noe. Besøk gjerne vår nettside: www.mbhnorge.no for mer info. "Finalist i Norges Hyggeligste Håndverker 2022". "Nominert i Norges Hyggeligste Håndverker 2023".

Aug. 2023

Montere 2 Pax garderober m skyvedører.

"Veldig hyggelig, løsningsorientert og profesjonell montør, anbefales!"
G
Gunn
Heggedal
MONTASJE OG BETONGARBEID HÅNDVERKER MBH QOSHKU

DE SOM KAN AS

De som kan AS tilbyr håndverker tjenester. Vår knekker har 17år erfaring i bransjen og kan vise til referanser. ?Vi har erfaring fra Parketthuset. Les mer om oss her: https://desomkan.no/?

Juli 2023

Renovere kjøkken og nytt gulv

"De som kan AS er helt fantastisk hyggelige og kompetente håndverkere. De er pålitelige, ryddige og veldig dyktige i håndverket de gjør. Jeg totalrenoverte min leilighet, alt ble tatt unntagen badet. Gulv ble avrettet, lagt nytt, vegger revet og satt ..."Se mer
H
Helle
Asker
DE SOM KAN AS

Mario Møbler

Vi behandler hver kunde individuelt og stiller vår kunnskap til disposisjon for å gjennomføre hvert prosjekt etter kundens behov. Vi vil utføre eventuell montering og reparasjon av møbler. 1. Kjøkkenmøbler og andre møbler etter mål 2. Bedriften Mario møbler/Tilbyr kjøkkenmøbler etter mål, klesskap, garderober, baderomsmøbler og andre. Vi behandler hver kunde individuelt og stiller vår kunnskap til disposisjon for å gjennomføre hvert prosjekt etter kundens behov. I utvalget vårt finner du mest m...

Se mer
Juli 2023

Del av kjøkken må demonteres og monteres på nytt

"Veldig fornøyd. Møtte opp til avtalt tid og gjorde en god jobb til en hyggelig pris."
K
Kenneth
Røyken
Mario Møbler

EURO MURER OSLO AS

4.8 (87)

Nettside: www.euromureroslo.net

Mai 2023

Kjøkken og gang: Nye fliser med varmekabler

"Euro Murer gjorde en flott jobb for oss. Arbeidet ble gjort veldig fint og til avtalt tid. Vi er veldig fornøyde."
W
Willy
Nesbru
EURO MURER OSLO AS

VLJO PROSJEKT / JOFFCHEFF /

Vladimir Joffcheff etablerte sin første bedrift allerede i 1995, og med over 26 års erfaring i bransjen har han etablert sterke relasjoner med kundene sine og har levert mange vellykkede prosjekter i Oslo sentrum, Oslo vest og Stor-Oslo. Med en solid kombinasjon av lang erfaring og kontinuerlig oppdatert faglig kompetanse, kan kundene være trygge på at prosjektene blir levert som avtalt. VLJO PROSJEKT's bedriftsfilosofi er basert på punktlighet, kvalitet og skreddersydde løsninger tilpasset k...

Se mer
April 2023

Bytte benkeplate på kjøkken

"Veldig hyggelige og profesjonelle."
P
Per Kristian
Vettre
VLJO PROSJEKT / JOFFCHEFF /

GALA - PASSIVHUS ENTREPRENØR

Velkommen og vi oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med tilbudet. Vi gjennomfører nye prosjekter fra Arkitekter og slikt som krever reparasjoner, oppfriskning, enhver form for renovering eller etter skader som flom. Vi utfører prosjekter med høy nøyaktighet, noe som skiller oss fra mange bedrifter med lignende forretningsprofil. Takket være de høye standardene som vi har implementert i vår arbeidsprosess og den endelige effekten av kvaliteten på tjenestene, har vi fått tillit fra våre kunder,...

Se mer
April 2023

Montering av ovnsdør

"Veldig hyggelig og imøtekommende, effektivt og profesjonelt. Anbefalles sterkt!"
S
Shelan
Asker
GALA - PASSIVHUS ENTREPRENØR

HTE MONTASJE AS

5.0 (1)

HTE Montasje AS består av eier, Terje Egeberg. Det begynte i 2009, den første leiligheten ble totalrenovert. Siden har det gått slag i slag med renovering av leiligheter/hus, både innvendig og utvendig. Har også erfaring med kjøkken, og garderobeskap montering. Gulvlegging, listing, bytte av dører/vinduer mm. Ser frem til og høre fra deg, og møte på uforpliktende befaring.

Feb. 2023

Kjøkken

"Jeg hadde besøk av Terje noen dager i forbindelse med montering av nytt kjøkken. Kjempehyggelig kar og meget grundig i utførelsen av arbeidet. Svært hyggelig samarbeid og kan anbefales til andre!"
B
Bendik T.
Billingstad

Vitkauskas Renv Byggview

Jeg er ny på Mittanbud men jeg er i byggebransjen i 30 år. Jeg har jobbet i US i 23 år og 7 år i Norge. Jeg har master i Tømrer/Snekker og i Ingeniørfag. Jeg har erfaring i nybygg og oppussing: nytt hus, house additions, kjøkken, dører og vindu, gulv, lister, baderom, terrasse....

Jan. 2023

* Fortsatt ledig: Montering av kjøkkenplate

"Veldig flink og pålitelig snekker. Vi har hatt god kommunikasjon gjennom hele prossesen. Veldig effektiv og tydelig. En person som virkelig bryr seg om sine kunder. Alt gikk som avtalt."
S
Simas
Hvalstad
Vitkauskas Renv Byggview

Bygg Konsept Og Snekker AS

Bygg Konsept Og Snekker AS er et firma som spesialiserer seg på totalrenovering, maling, sparkling og generelt snekkerarbeid. Vi tar på oss alt fra små til store jobber, og har et team av dyktige fagfolk med lang erfaring og høy kvalitet på arbeidet. Vi er dedikerte til å levere gode resultater for våre kunder, og sørge for at de er fornøyde med vårt arbeid.

Okt. 2022

Handyman - legge gulv, montere kjøkken ++

"Veldig fornøyd med bedriften, både kommunikasjon, utførelse og kvalitet har vært god! Anbefales"
Å
Åsne
Asker
Bygg Konsept Og Snekker AS

Arian Håndverkstjenester

5.0 (32)

Erfaren håndverker med bred kompetanse innen byggebransjen.Oppussing av hus og leilighet kan være en stor jobb på egenhånd. Arian Håndverkstjenester kan bistå med oppgradering av enkelte rom eller full rehabilitering.Ønsker du å oppgradere boligen din? Har du behov for å klargjøre hus, hytte eller leilighet for salg? Er det nødvendig med et strøk maling, legging av nytt gulv eller annen oppussing? Vil du bytte kjøkken, bygge en ny terrasse, sette opp en lettvegg, bytte vinduer, skifte kledning e...

Se mer
Okt. 2022

Oppussing stue og kjøkken

"Vi valgte Arian håndverkstjenester da vi skulle pusse opp vårt rekkehus m blant annet rivearbeid, maling, nytt rekkverk trapp, flislegging, montering av gulv og kjøkken mm. Vi kunne ikke vært mer fornøyd. 😁 Arian har en enorm kunnskap og kvalitet i ..."Se mer
A
Ane Vaaland
Oslo
Arian Håndverkstjenester

Tokmakov og Snekkere

Vi er en liten men driftig bedrift, som setter kvalitet i fokus. Vi er nøye med detaljer og tar kommunikasjon på alvor.

Okt. 2022

Montering av ikea kjøkken

"Arbeid med kjøkken var utført med kvalitet og i avtalt tid. Sterkest anbefales!"
V
Vladimir
Drammen

RETT MONTERING

I am new on Mittanbud, I have finished school as a furniture carpenter in Poland. I have been working for IKEA as a kitchen fitter, I have also experience with Huseby, JKE, HTH , Norema , Poliform kitchens and wordrobes. I focus mostly on assembeling kitchens and wordrobes , but can also do other smaller carpenterjobs such as floors, listing, changing doors and more small inside work.Please contact me on my email if you want me to do some job for you. The best way thru email herflik8@o2.pl. ...

Se mer
Aug. 2022

Montere ikea kjøkken

"Jeg Anbefaler Lukas. Han er en veldig dyktig og effektiv håndtverker, som kommuniserer godt på både norsk og engelsk. God verdi for pengene og løsningsorientert, og fleksibel."
P
Per Wessel
Oslo
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste registrerte jobber

Vaskerom / laundry room

1390VOLLEN

Oppussing i vaskerom: - Legge fliser 60x60 på 1 vegg, 3,7m lang. (bilde 1/2/4) - Reparere hull i gipstak (bilde 2) - Male vegger og tak (bilde 3) - Montere benkeplate med vask på 1 benkeskap, tilpasse sokkellist og dekksider (bilde 4) - Henge opp 2 IKEA Enhet vegghyller (bilde 4) Works in laundry room: - Put tiles 60x60 on 1 wall, 3,7m long (pic 1/2/4) - Fix holes in gips ceiling (pic 2) - Paint walls and ceiling (pic 3) - Mount bench plate with sink on 1 IKEA cabinet, adjust floor socket and side panels. (pic 4) - Screw to the wall 2 IKEA Enhet wall shelves (pic 4)

Tilkobling gass wok brenner

1383ASKER

Pusset opp kjøkkenet og har en gass wok som jeg gjerne skulle ha koblet til. Ønsker et tilbud/estimat på dette. Er en gjennomborring i yttervegg, og montering og levering av skap for tanken på vegg ute. Strekket mellom der skap skal monteres og gass wok'en er maks 2m.

Montere kjøkken

1387ASKER

Hei! Vi ser etter noen som kan montere Norema kjøkken. Legger ved kjøkken tegninger. En del av kjøkkenet kommer flatpakket, vi ønsker to tilbud. Tilbud 1: Dere setter opp hele kjøkkenet Tilbud 2: Vi setter sammen modulene, dere montere resterende kjøkken.

Montering av Ikea Kjøkken.

1385ASKER

Hei, Vennligst sjekk vedlagte bilder og send en fast pris for montering av Ikea Kitchen. Omfang til å inkludere bunnramme og alle vegghyller. Jeg kan gjøre skuffene og andre enkle ting selv.

Sammenstilling av IKEA-kjøkken ++

3475SÆTRE

Jeg vil gjerne få hjelp av en person som har god erfaring fra sammensetting av IKEA-produkter, spesielt kjøkken med ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Dette bør helst gjøres allerede nå på søndag 22/10.

Montering av hvitevarer

1385ASKER

Hei! Vi flytter inn i nytt hus 1. desember. Vi trenger på bakgrunn av dette hjelp til å montere følgende integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, og tørketrommel (oppå vaskemaskinen). Det er ikke mulighet til å komme på befaring, da vi ikke har fått nøkkelen til huset enda. Det er snakk om standard størrelse på de integrerte hvitevarene. Kjøkkenet er et nytt HTH-kjøkken. Send gjerne pristilbud på melding her inne.