Montering av kjøkken - Harstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Montering av kjøkken i Harstad
GWR TEAM logo
GWR TEAM
Storgata 20, 9405 Harstad
4.9(38)

Siste evaluering

Kjøkkenmontering med mer

"Benyttet GWR Team for montering av et kjøkken og bytting av et par vinduer. Svært fornøyd med prosessen og oppfølgingen rundt jobben. Grimnar har stilt opp hele veien og er veldig fleksibel for å få jobben godt utført. Ble veldig fornøyd med resultatet og ville absolutt benyttet GWR ved neste jobb."

D

Daniel

Harstad, juni 2021

Les flere evalueringer om GWR TEAM

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Renovere kjøkken

9409HARSTAD

Ønsker tilbud på renovering av kjøkken. Har fått levert Epoq-kjøkken som ligger klart til montering. Det gamle kjøkkenet må rives, og det skal installeres nytt skjult el.anlegg. Så må rive sponplater og sette opp nye. Vil også skifte gulvet. Se lenke for tegninger: https://drive.google.com/file/d/139SR643lfTIZVWQvs_xZ5LJ-zQusYg9o/view?usp=share_link Kjøkkenet er 11 kvm stort. Har avtale med elektriker for det elektriske arbeidet som skal gjøres.

Kjøkken.

9408HARSTAD

Legge nytt tak i kjøkken. montere plater på vegg. Sette opp Nova kjøkken. Kjøkkenet er ferdig montert

Montering av avtrekksvifte/ventilator

9403HARSTAD

Motering av kjøkkenvifte over stekeovn.

Montere kjøkkeninnredning

9409HARSTAD

Hei. Jeg trenger hjelp til å montere en kjøkkeninnredning fra Kvik. Har også behov for å ordne i stand en lettvegg med nye plater, og klargjøre den til oppheng av kjøkkenskap. Er også interessert i pris på montering av vannlås og montering av flere kurser og stikkontakter.

Bytte av kjøkkeninnredning samt oppgradering av overflater.

9403HARSTAD

bnrnef

Bytte av kjøkkeninnredning samt oppgradering av overflater.

9403HARSTAD

Ønsker pris på totalrenovering av kjøkken. Bytte takplater, veggplater (NB! rive de gamle) + rive en lettvegg mellom stue og kjøkken, nytt gulv (laminat) sammenhengende stue og kjøkken ca. 45 kvadrat til sammen, kjøkken er 10,5 kvadrat av dette. Det tilkommer også el og rørlegger arbeid som må samkjøres med renoveringen. NB! Bestiller kjøkkeninnredning selv!

Siste evalueringer
Oppussing av Kjøkken i hartad

Jobben ble profesjonelt utført, og GWR TEAM jobbet meget fort. Følte oss trygge hele veien, og det var meget god kommunikasjon. Dessuten hadde de det beste tilbudet, og var villig til å gå det ekstra skritte for å løse oppgaver. Vi vil anbefale dem på det varmeste! Og de vil være første valget, når vi vil ha utført andre jobber.

Okt. 2018
C

CaiQiong om GWR TEAM

Harstad

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud