Hjelp til montering av kjøkken i Nannestad

Planlegger du å montere kjøkken, installere hvitevarer eller montere møbler? På Mittanbud finner du dyktige fagfolk i Nannestad som kan hjelpe deg med å få jobben gjort.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Hjelp til montering av kjøkken i Nannestad

Planlegger du å montere kjøkken, installere hvitevarer eller montere møbler? På Mittanbud finner du dyktige fagfolk i Nannestad som kan hjelpe deg med å få jobben gjort.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen kjøkkenmontering i Nannestad

Skjære til benkeplate kjøkken

2030NANNESTAD

Skjære til benkeplate på kjøkkenet. Og lage hull til platetopp og vask. Er vinkel på kjøkkenbenken så blir to stk plater. Har kjøpt inn platene

Bytte kjøkkenbenk

2030NANNESTAD

Hei Jeg skal bytte kjøkkenbenk , har i dag med bobbel oppvaskkum skal sette inn en ny heltre eik benkeplate og må da ha hjelp av rørlegger får og fjerne og sette opp ny enkel svart oppvaskkum og blandebatteri med stoppekran for oppvaskmaskin og sånn slange /dusjslange du drar ut av krana. Jeg har den nye heltrebenkeplate i eik.( må skjeres ut for koketopp og oppvaskkum ) og oppvaskkum og blandebatteri

Kjøkken og stua

2030NANNESTAD

Hei, ønsker å bytte kjøkken, stua,og maling og sparkel.

Feste lekt i vegg samt montere kjøkkenbenk / øy

2033ÅSGREINA

Jobben går ut på følgende: - Feste ferdig innkjøpt lekt i vegg samt side kjøkkenskap 87cm over gulvet. 1 stender står 16cm fra vegg, deretter 60cm mellomrom - Montere laminatkant på benkplate - Sette sammen plate 1 (55x60cm) og plate 2 (100x210cm) ved bruk av spennbeslag og elastisk silikon - Montere bein x4 på plate 2 slikt den er stødig - Forankre plate 1 og 2 på lekt - Sette på silikon inn mot vegg Benkplate blir levert 07.12. Ukjent når på dagen, men dette vil jeg få beskjed om nærmere. Se bilder med beskrivelse på hvordan jobben ønsket. Lekt, forankringer, og bein er innkjøpt. Spennbeslag kommer sammen med benkplate. Befaring kan ordnes. Ønsker å få tilsendt faktura etter jobben er utført.

Kjøkken

2032MAURA

Montering av kjøkkenet

Erstatte vannlåssystemet eller rørene på kjøkkenet

2032MAURA

Siden det slikker vann fra rørene under oppvaskbenk og vannet renner sakte, vil jeg gjerne bytte vannlåssystemet eller rørene og vil gjerne vite prisen for arbeidet eller total pris for produkt og arbeid? Jeg vil også evt bytte kjøkkenbenk og oppvaskbenk.

Siste evalueringer
Kjøkkenvifte

God kommunikasjon hele veien. Jobbet effektivt. Grei pris. Anbefales.

Juni 2021
A

Ada Mari om LYSTAD BYGG MARTIN LYSTAD KROSBY

Maura
Oppussing av stue og kjøkken

Fra start til slutt var det en svært hyggelig opplevelse å kunne samarbeide med Frogner Byggservice. Kvaliteten på arbeidet var upåklagelig og kommunikasjonen underveis var strålende. Frogner Byggservice har gode kontakter der de ikke utfører arbeidet selv, blant annet på elektro hvor vi fikk god veiledning og perfekt finish på arbeidet. "Byggeplassen" var ryddet daglig med alle materialer og verktøy satt vekk til neste dags arbeid. Sluttproduktet var akkurat slik vi hadde håpet på. Prismessig ligger de nok litt over snittet, men her får man også det man betaler for i form av høy kvalitet. Dette var et hyggelig samarbeid!

April 2021
A

Anniken Schaug om BYGGSERVICE FROGNER AS

Nannestad
Montere kjøkken

Arbeid utført i henhold til avtale. Christoffer er positiv og imøtekommende og dyktig i det han gjør. Kjøkkenet mitt er montert uten større forsinkelser annet enn feil i leveranser fra produsent.

Sep. 2020
T

Trine om CM BYGG AS

Kvaløysletta
Pusse opp kjøkkenet

Flinke fålk, anbefaler på det sterkeste. De er effektive, ryddige, renslig og utfører jobben på best mulig måte innen avtalt tid. De har i tillegg kastet all gammel materiale etter riving av kjøkkenet og i tillegg tatt nedvask etter oppussingen var over uten noe kostnader, de er de absolutt beste håndverkerene vi har hatt på de 10. Årene vi har hatt oppussing og ikke minst sørvisinstilte menesker. Terningkast 6+++👍

April 2020
A

Antoaneta Danailova om MONTØR PERFEKT AS

Maura
Montering av integrerte hvitevarer og to dusjhjørner

Veldig fornøyd!

Aug. 2019
H

Hege Christine om STOENESCU & GUTIC BYGG OG MONTERING AS

Holter