Montering av kjøkken - Kristiansund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Montering av kjøkken i Kristiansund

JONG BYGG JAN DE JONG

Min kompetanse bygger på over 30 års erfaring innen nybygg, renovering, kjøkkenmontering, baderomsmontering, innvendig og utvendig tømrerarbeid, og montering av butikkinnredning. Det viktigste for meg er at mine kunder er fornøyde med arbeidet jeg utfører, derfor møter jeg alltids opp for en uforpliktende befaring så jeg kan gi riktig pristilbud. Du kan se flere bilder av utførte jobber, samt lese mer om oss på:?www.jongbygg.no. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Se mer

Montering av kjøkken

"Effektiv, nøyaktig og fornuftig pris."
A
Anders
Frei, Nov. 2021
JONG BYGG JAN DE JONG

SÆTERØY BYGG AS

Sæterøy Bygg A/S er ett snekkerfirma lokalisert Møre og Romsdal og Vestfold. Vi har 30 års erfaring i bygg og snekker faget. Oppdragene varierer fra store industribygg til mindre oppussinger/renoveringer. Vi er MESTER bedrift og er sentral godkjent med tiltaksklasse 1 og 2. Alle våre medarbeidere har bred erfaring og vi i felleskap med kunden skaper deres drømmehjem.

Se mer

Montere IKEA kjøkken

"Veldig fornøyd med montering av kjøkken på EMPET Kristiansund Dyreklinikk!"
E
EMPET
Kjeller, Okt. 2020
SÆTERØY BYGG AS
Siste registrerte jobber

Renovere

6522FREI

Skal renovere kjøkken og stue. Bytte vindu Legge gulv Elektriker arbeid Montere kjøkken +++

Ombygging ute og inne

6510KRISTIANSUND N

Byggesøke fasadeendring, fjerne og sette inn større vindu.(5 stk) Ca 10 m Betongsaging for å få større lysåpning til 3 nye vinduer. Sette opp lettvegg Montere glassvegger inne. Ca 17 m Montere spileplater Gjøre klart for bad. Tette igjen et trappehull og montere nytt gulv over trappehull. Bytte ytterdør.

Fjerne gammelt og sette inn nytt innbyggings kjøleskap fra Ikea

6508KRISTIANSUND N

Ønsker hjelp til å løfte ut og frakte bort defekt kjøleskap samt sette inn et nytt tilsvarende kjøleskap som jeg har fått levert fra IKEA. Det fulgte skruer med kjøleskapet.

Montere deler av kjøkken

6516KRISTIANSUND N

Vi bytter fronter på kjøkken fra sort til hvitt, og ønsker tilbud på håndverker til å montere og kappe til de delene som må kappes ved montering av kjøkken (plate overskap gir innfelling av lys/stikkontakter, foringer, bunnlister og platen mellom høyskap og benk/overskap). Vi kan da selv montere fronter på skuffer og skap, og vi kan demontere alle deler som skal skiftes ut i forkant. Hvorav høyskap med kjøleskap flyttes av oss, slik at sideplaten kan skiftes fra sort til hvit av montør. Montør kan dermed sette høyskap med kjøleskap tilbake slik at de kan fore og ferdigstille jobben. Gjelder Epoq kjøkken fra Elkjøp

Kjøkkenmontering/renovering

6517KRISTIANSUND N

Vi på Power Kristiansund ønsker et firma å samarbeide med ang. renovering/montering av kjøkken vi selger til kunder. Det må være noen som ønsker et samarbeid over lengre tid, har mulighet til å ta oppdrag på kort varsel og som er tilgjengelig for kunde under monteringsprosessen. Oppdraget innebærer: montering av skrog og fronter, montering av benkeplate, montering av vask og blandebatteri, tilpasse foringer og dekksider, montering av spotter/lys, montering av innmat slik som karusell o.l. i kjøkkeninnredningen. Må også ha mulighet for riving/demontering av gammelt kjøkken, bortkjøring av gammelt kjøkken, fjerning av emballasje m.m. Gjerne med faglig kompetanse rundt elektrisitet og rørlegging, men dette er ikke et krav. Gjerne ha erfaring med kjøkkenmontering fra tidligere, og nok personer til å utføre oppdrag samtidig.

Kjøkkenmontering

6523FREI

Ønsker å innhente pris for montering av flatpakket kjøkken, inkl liming av vask, fuging og instalasjon av hvitevarer

Siste evalueringer
Renovering leilighet

Grei bedrift å samarbeide med og godt utført arbeid!

Juli 2020
J

Jan-Erik om BURZ BYGG AS

Kristiansund N
Diverse oppussing, kjøkken, romløsning og mer

Willy er en dyktig fagmann som møter i tide, leverer det han sier han skal levere og gjør estimater som er ganske så gode. Det ble gjort endringer underveis som Willy tok lett inn og fikk gjort i samme tidsrom som det som var planlagt så vi er veldig fornøyde med servicen.

Des. 2019
A

Aleksander om OLSEN WILLY

Kristiansund N

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud