Montering av kjøkken - Ås

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Montering av kjøkken i Ås

NH BYGG AS

Vi er konstruksjonsprofesjonell team orientert til effektiv planlegging, kvalitet og trygt arbeid. Vi jobber strengt etter NS, og TEKs regelverk.

Kjøkken (montering Epoq, rørlegger, elektrikker)

"Fornuftig pris, kunnskapsrik håndverker med god kommunikasjon (på engelsk). Løste problemer som oppsto godt uten at det ble problematisert. Kom med gode løsninger når vi ikke hadde full kontroll på løsning. Anbefales."
j
Jakob
Vinterbro, Mai 2023
NH BYGG AS

RAMPI SNEKKER AS

Vi er en bedrift som utfører ulike typer snekker arbeider.Eksempel på jobber er gulvlegging, listing, innsett av dører utvendig og innvendig, bytting av vinduer og terasse bygging.Vi har som mål og utføre arbeider til en god kvalitet og utførelse.

Se mer

Montering av mindre kjøkken i hybel

"Godt utført arbeid til god pris. Det tok litt lengre tid enn planlagt, men godt kommunisert underveis"
M
Mats
Vinterbro, Jan. 2023
RAMPI SNEKKER AS

Expert Montering AS

Vårt firma gir deg de beste løsningene når det gjelder det meste av snekkerarbeid. Vi tar oss av ulike arbeid som f.eks. kjøkkenmontering, parkettlegging, montering av møbler, maling og alt av arbeid med gips.Med over 20års erfaring i bransjen kan vi garantere et godt resultat uansett hva det er du vil få gjort!

Se mer

Montering av kjøkken på hybel.

"Anbefales på det sterkeste. Gode løsninger på alle problemer som oppstod."
M
Magnus Solli
Oslo, Juli 2022
Expert Montering AS

Viken Støp AS

Vi er en bedrift som har over 10 års erfaring i feltet vi jobber innen og har opparbeidet oss kunnskap og høy kompetanse innenfor det vi gjør. For oss er kommunikasjon og presis utførelse nøkkelfaktorer for ett vellykket utført prosjekt. Vi tar jobber over hele Viken og Oslo omegn med rask respons og leveringstid. Tjenester vi tilbyr : - Graving - Grunnarbeid - Planering - Drenering - Massetransport - Grovstøp - Finstøp - Gulvavretting / Flytsparkling - Armering - Forskaling - Støttemur i betong, granitt eller blokker - Ringmur Betongsliping Vi tilbyr også andre tjenester basert på evalueringene våre, så spør gjerne eller se igjennom. Vi har lang fartstid her inne på mittanbud og de fleste jobber vi gjør er utenfor mittanbud. Ta kontakt for en hyggelig samtale eller om du ønsker en gratis befaring og ett uforpliktende pristilbud.

Se mer

Oppussing av leilighet 53 kvm i Moss sentrum.

"Fornøyd! Avtalt jobb ble gjort til avtalt pris, små mangler ble rettet opp. God kommunikasjon underveis."
M
Marthe
Ås, Okt. 2021
Viken Støp AS

VIKEN BYGG OG ASFALTERING AS

Vi er et selskap basert i Askim, Viken kommune og jobber hovedsakelig innen bygg og asfaltering.Med bred erfaring innen reparasjon av veier, steinlegging, graving, renovasjon, tilbygg og nybygg så kan du føle deg trygg på at vi gjør en god jobb.Vi utfører både små og store jobber, og tilbyr alltids en uforpliktende befaring så vi kan gi riktig pristilbud.Ta kontakt for en hyggelig prat.

Se mer

Montere kjøkken

"Jeg skulle ha montert et IKEA kjøkken og hadde en del småjobber i tillegg som listlegging, overganger etter gulvlegging og finpuss jobber som Darius tok på strak arm med gode løsninger og kommunikasjon. Jeg trengte en "altmulligmann" og fikk to flink..."Se mer
B
Beate
Ås, Okt. 2021
VIKEN BYGG OG ASFALTERING AS

PREGO SAMARBEIDSPARTNER AS

Vi er Prego SamarbeidsPartner AS Vi utfører alt av tømring og monteringstjenester Fra enkeltjobber til totalkoordinering Hav Kan vi bistå med:  Heising av storelementer  Montering av klimaplater, panel og plater  All utvendig tømring  Stål, gips, dører, gulv,kjøkken,foringer og listverk  Tar på oss hele bygg for utbyggere. Enten som hovedentreprenør hvor vi kan ta med oss og koordinere alle fag, eller vi kan være en ren underentreprenør som påtar oss kun tømring

Se mer

Oppussing av stue,,kjøkken

"Hel renovering av gang,stue og kjøkken. Revet vegg mellom kjøkken og stue.Lagt gipsplater på vegg og tak. Sparklet og malt. Listefritt mot himling og rundt vinduer. Skiftet vinduer,utgangsdør og lagt laminat gulv. Montert IKEA kjøkken. Skiftet lofts..."Se mer
R
Randi Merete
Ås, Juni 2021

AE SERVICE AS

5.0 (34)

Vi er bedrift med stor erfaring. Vår retning er møbler som kjøkken, bad møbler, garderobe, skyvedør garderobe og så videre. Vi har installasjons erfaring med butikker som Sigdal, HTH, Norema, StraiKjøkken, Kvik og IKEA. Vi bruker best verktøy som kan har montør og alltid gir montering garanti.Også vi har stor erfaring med snekkerarbeid. Vi er fleksibel. Vi jobbe med montering av vindu, dør, bygge terrasse, legge parkett, lister og mye mer. .

Se mer

Bytte kjøkken

"Demonterte gammelt kjøkken og satte opp nytt. Veldig godt arbeid som ble utført raskt! Helt topp service og kvalitet. Kan virkelig anbefales."
C
Christine
Stavern, Juni 2021
AE SERVICE AS
Siste registrerte jobber

Totalrenovering kjøkken

1435ÅS

Vi skal totalrenovere kjøkkenet vårt og har diverse oppgaver vi gjerne skulle hatt hjelp med. Ser etter noen som kan ta på seg hele oppdraget. Vi sørger selv for å få demontert gammelt kjøkken på forhånd. Nytt kjøkken skal flyttes til andre siden av rommet der hvor peisen står i dag. Noen av tingene som må gjøres: - Avretting gulv - Riving av vegg (sjekke bærende konstruksjon) - Rive pipe og peis (.. og tette igjen) - Alt av rørleggerarbeid og elektriker - Gips, sparkel og maling tak - Gips, sparkel og maling vegger - flytte verandadør Alt av byggemateriell kjøpes inn av oss, etter lister fra dere. Dette gjelder ikke deler til rørlegger eller det elektriske arbeidet.

Kompressor på kjøleskap

1407VINTERBRO

Har et kjøleskap som lager dunkelyder. Tror det er kompressoren.

Montere ny kjøkkenplate

1430ÅS

har et lite kjøkken jeg vil bytte benkeplata på. Trenger hjelp til å få den tilpasset og laget hull til armatur, kum og platetopp.

Removal old kitchen and installing new

1434ÅS

Hi, We are replacing our kitchen and the old one needs to be scrapped. Total surface is 3m x 2,4m so around 8sqm. So: Remove old kitchen and dispose of it Re-do walls ( remove old tiles and eventually replace with new or with special paint ) Instal new kitchen ( including electric appliances ) Install new flooring. Kitchen can be delivered as soon as mid September. Thanks!

Montere Reform kjøkken ( helt likt IKEA)

1435ÅS

Min sønn har kjøpt et kjøkken fra Reform i Danmark. Dette er helt likt IKEA, bortsett fra at skap settes sammen uten skruer. Alle skap og skuffer er satt sammen, og jeg skulle montere selv, men er blitt syk. Deter ingen hengende overskap, men kun 2 høyskap, 8 underskap og en kjøkkenøy. Rør og Elektro er ivaretatt. Oppdraget er å montere skapene, benkeplate ( som er tilskjært ), skjære ut skap for vask, justere skuffer, skap og gjøre det pent. Jobben skal gjøres i Hobøl. 1828 Hobøl.

Bytte ut sprukket vask på kjøkkenet

1435ÅS

Trenger å få byttet ut en sprukket vask på kjøkkenet. Må bytte ut før huset legges ut for salg, så trenger ikke være veldig fancy greier.

Siste evalueringer
Sette opp nytt Ikea kjøkken som ble påstartet av annet firma.

Disse hyggelige gutta fikset opp ett påbegynt prosjekt på kjøkkenet mitt som ett annet firma hadde stukket fra fordi dem hadde gjort mye feil! Disse gutta ordnet opp feil og fikk kjøkkenet til å skinne når det var ferdig. Gutta kan sakene sine samt at dem er veldig hyggelige og løsningsorienterte.

Mars 2021
P

Per Morten om ANDRESEN MULTISERVICE AS

Ås
Korrigere kjøkken-benkeplate

Marek svarte raskt, og utførte arbeidet med meget god kvalitet til en bra pris. Anbefales.

Feb. 2021
M

Mats om MAREK HRISTJUK

Vinterbro
Skjæring benkeplater og montering av kjøkkenvask

Hyggelig kommunikasjon. Kom fort til oppdrag og var ryddig og hyggelig under arbeid. Var flink å finne ut at hva er kundens ønsker. Fornøyd.

Juni 2020
A

Anne om Possidonio Boligtjenester AS

Ås
Montering av kjøkken

Ekstremt gjennomført jobb med veldig god kommunikasjon underveis. Trygg på at arbeidet skulle bli bra fra første sekund og det er enkelt å se at de har mye erfaring med å montere kjøkken. I tillegg veldig hyggelige begge montørene. Gode løsninger på de utfordringene som oppsto. Anbefales på det sterkeste.

Jan. 2020
V

Vegard Hjertnes om AE SERVICE AS

Ås
Montering av 3stk Garderobeskap

Malerfirma Granum gjorde en kjempe god jobb med å montere to mega store garderobeskap og et mellomstort skap. Grundig å godt utført arbeid til en god pris. Granum vil jeg på det sterkeste kunne anbefale videre til alle som måtte trenge en dyktig mann til å gjennomføre innvendig male oppdrag montering osv til en god pris.

Juni 2019
J

Jonathan om MALERFIRMA GRANUM

Ås
Montering av lite vaskerom (Epoq)

Satte opp et Epoq vaskerom på en god måte. Var effektive og fikk jobben gjort på 1 arbeidsdag. Er godt fornøyd og prisen var helt grei.

Feb. 2019
K

Kjersti Solberg om HÅNDVERKSERVICE VESTFOLD AS

Ås
Installasjon av kjøkken + Installasjon av ny stoppekran

Jobben ble hurtig utført og i henhold til prisavtale.

Juli 2016
C

Christer om Tormod Kronstad Kybernetikk Og Elektroteknikk

Oslo

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud