Montering av kjøkken - Arendal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Montering av kjøkken i Arendal
DESIGN PAA STEDET logo
DESIGN PAA STEDET
Håveheia 2 B, 4838 Arendal
5.0(6)

Siste evaluering

Male og sette opp Ikea kjøkken

"Jeg er veldig fornøyd med både prisen og kommunikasjonen underveis. Preben kommer når han sier at han skal komme. Er hyggelig å ha i huset. Jeg kommer til å spørre først Design paa stedet om der er jobb jeg trenger å få utført. Flink og hyggelig mann."

S

Siv

Arendal, mars 2024

Les flere evalueringer om DESIGN PAA STEDET

MATTHIJS BIJL logo
MATTHIJS BIJL
Sletteheia 40, 4842 Arendal
5.0(4)

Siste evaluering

Montere flatpakket IKEA kjøkken

"Vi er utrolig fornøyd med vel utført arbeid. Kan anbefale Matthijs bijl på det sterkeste om du er på utkikk etter en håndtverker. Han er nøye, pålitelig og prisen er upåklagelig. Vi kommer til å ansette Matthijs på flere prosjekter fremover."

A

Alina Iselinn

Færvik, des. 2023

Les flere evalueringer om MATTHIJS BIJL

GD-BYGG AS logo
GD-BYGG AS
4.9(59)

Siste evaluering

Nytt kjøkken ønskes montert i nytt bygg

"GD-bygg AS ga grei forhåndspris. Litt vanskelig å kommunisere på e-post og telefon før oppdraget ble igangsatt, sannsynligvis fordi GD-bygg hadde veldig mye å gjøre. Underveis i arbeidet for oss fungerte all muntlig kommunikasjon bra. Det var det viktigste, og vi følte trygghet for at oppdraget ville bli løst både fagmessig og på tida. Konklusjon: GD-bygg gjennomførte oppdraget veldig bra på tross av at de møtte noen byggtekniske overraskelser og utfordringer underveis. Dette løste de meget bra, etter dialog med meg, og resultatet ble meget godt. Dette er et firma jeg gjerne anbefaler og gjerne bruker ved en senere anledning."

Ø

Øivind

Færvik, mai 2021

Les flere evalueringer om GD-BYGG AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Opppussing av hytte

4812KONGSHAVN

Montering av kjøkken på en liten hytte Fore ett vindu og en verandadør Monterer spileplater på to vegger Monterer en innvendig dør

Male og sette opp Ikea kjøkken

4838ARENDAL

Male kjøkkentak og vegger. Og sette opp Ikea Kjøkkeninnredning og Hvitevarer. Kjøkken blir levert 30.1 Og hvitevarer 2.2. Jobben må gjøres i begynnelsen av februar. Er i Arendal

Kjøkken

4842ARENDAL

*Montering av skuffer/ hyller i underskap/høyskap Karuseller i hjørneskap. Monter på fronter. Benkeplate og veggplate kutte til benkeplate for induksjonstopp Kutte til hjørne skap slik at den passer forhold til søyle.

Montere flatpakket IKEA kjøkken

4818FÆRVIK

Montere flatpakket IKEA kjøkken snarest. Innflytning før jul.

Borre hull i leca vegg installere kjøkkenvifte

4844ARENDAL

Ønsker pris på få installert kjøkkenvifte i kjeller leilighet, borre hull i leca vegg. Montere inn ventilator slange gjennom vegg. Adresse Kongleveien, 4844 Arendal.

Demontering av kjøkken og flytte det..

4841ARENDAL

Trenger en som kan hente et kjøkken fra Oslo, demontere det og ta det med til Arendal. I uke 23.

Siste evalueringer
Plater på vegger og montere kjøkkeninnredning

Paul monterte kjøkken hos meg og det er tydelig at han er erfaren. Han la stor vekt på at jeg var fornøyd med det som ble gjort, og han hadde gode forslag til måter å gjøre ting på. Han ryddet også alltid etter seg. Jeg kan anbefale Paul.

Juli 2020
G

Geir om Paul Anthony Huggins

Rykene
Montere kjøkken

Paul har montert ned og opp et brukt kjøkken for meg. Resultatet er kjempeflott. Han kom med gode idéer og fine løsninger. Jobbet veldig effektivt. Byttet ut deler som trengtes for fortsatt bruk. Kommuniserte og forklarte nøye hva som måtte gjøres. Paul er pålitelig og på plass i god tid til avtalene. Veldig sympatisk og hyggelig mann. Ingen tvil om at jeg anbefaler Paul til andre. Hilsen A. Solberg

April 2020
A

Anita om Paul Anthony Huggins

His
Montere lite IKEA kjøkken

Jeg hyret Paul Higgins til å montere et lite IKEA-kjøkken. Paul er en meget dyktig fagmann, god kvalitet på arbeidet og i tillegg er han hyggelig og positiv å forholde seg til. Spesielt vil jeg nevne hans kreative evner. Han foreslo en endret løsning enn det jeg hadde planlagt, som gjorde det mulig å plassere inn 2 ekstra benkeskap, og dermed bedre skapplass og bedre plassutnyttelse! Prisen var også helt grei. Ingen tvil om hvem jeg vil kontakte neste gang jeg trenger hjelp til monteringsarbeid!

Feb. 2020
R

Rolf Henning om Paul Anthony Huggins

Arendal
Montere kjøkken og ny døråpning i vegg

Løsningsorientert, serviceinnstilt, dyktig og tillitsfull. Paul er en erfaren fagmann og snekker, bidrar med kreative løsninger og tar ansvar for det totale arbeidet. Paul er virkelig en fagmann som kan anbefales til alle som trenger et nytt kjøkken eller snekkerarbeid i huset.

Juli 2019
R

Rune om Paul Anthony Huggins

Staubø

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud