Planer om å bygge garasje i Bodø?

Skal du bygge en garasje i Bodø? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om å bygge garasje i Bodø?

Skal du bygge en garasje i Bodø? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber for å bygge garasje i Bodø

Setningsskader i garasje - Graving, drenering og støttemur

8029BODØ

Garasje med Leca ringmur har setningsskader grunnet frostspreng fra baksiden. Sprenget fra baksiden antas å være årsaken også til riss langs sidevegger. Mistenker to årsaker: 1. Problematikk med at fyllingsmassene bak garasjen er rødmold som sprenger mot garasjen når været veksler mellom frost og mildvær med mye nedbør. 2. Skadede/tette dreneringsrør. Åpen for forslag til løsning, men tenker meg følgende arbeid utført: 1. Bortgraving av masser fra bakvegg og ene sidevegg. Bortkjøring av massene (rødmold). 2. Sjekk og eventuell gjennomspyling/fiks av dreneringsrør bak og på siden av garasjen. 3. Støp av ny mur parallelt med bakvegg opp til toppdekke for styrke mot opprinnelig lecamur. 4. Gjenfylling med rene drenerende masser bak og på siden av garasjen. Adkomst og parkering: Det er enkel adkomst til garasjen. En minigraver/mellomstor graver kan enkelt ta seg opp på siden av garasjen. Rødmolden ønskes kjørt vekk, men mellomlagring på tilstøtende plener er helt ok. Parkeringsplass tilgjengelig i umiddelbar nærhet. Velkommen til å ta kontakt og til å komme på befaring.

Grunnarbeider til garasje++

8020BODØ

Skal bygge garasje høst/vinter 2023-24. Trenger at grunnarbeider og mure/støpearbeider gjort før den tid. Gravd ut og lagt drenering med avløp til kum, lage ringmur/støpe plate, skifte en støttemur, klargjøre til å legge belegningsstein rundt garasjen/ringmuren. Selve leggingen holdes utenfor dette oppdraget. Ønsker i utgangspunktet å forholde oss til én leverandør.

Garasje

8072BODØ

Garasje. Vi prøver å få oversikt på hva det vil koste å få en garasje satt opp. Det vurderes løsning som er modulbasert men også det å sette opp ett råbygg og gjøre resten selv. I følge leverandør av modul garasje så skal slikt kunne settes opp på 3-4 dager, så velger vi denne løsningen så er det ønskelig med erfaring på oppsett av slike bygg. Størelse på bygget må skaleres etter hva ting vil koste, men ønsket er 50-100m2 - forutsatt at ett slikt bygg blir godkjent i byggesøknad - samt økonomisk mulig. Er dette interessant så tar du kontakt.

Riving + tilbygg og ny garasje

8073BODØ

Nåværende garasje på 30m2 rives. Bygges : tilbygg + garasje ca 75m2

Garasje, oppføring

8004BODØ

Søknad og oppføring av garasje, fjerne eksisterende. Se vedlagt tegning. Garasjen skal plasseres på tomtegrense; en halvdel er carport, en halvdel er isolert sykkelbod + isolert sportbod. Det er støpt plate på eiendommen, denne må utvides.

Bygg av tilbygg i 2 plan (garasje og soverom)

8003BODØ

Jeg har fått rammetillatelse på bygging av tilbygg i 2 plan til min tomanns-bolig (vertikaldelt) i General Fleischers Gate. Grunnarbeid er utført. Jeg tenker også å støpe grunnmur og såle selv - men trenger bistand til oppsett av råbygg med tett tak, terasse, vinduer, dører og vegger med bordkledning. Innvendige arbeider tenker jeg å utføre selv.

Siste evalueringer
Carport / Garasje

Bra oppfølging, god kvalitet på arbeidet.

Juli 2020
P

Pia om SANDHAV AS

Bodø
Oppføring av tilbygg 39kvm og frittstående garasje 52kvm

Vi fant Breilia Utbygging her på mitt anbud og de fikk oppdraget vårt med å sette opp en dobbelgarasje samt et tilbygg på 37kvadrat. Vi fikk en god pris på jobben og den ble utført som avtalt. Vi ble holdt oppdatert og hadde en god dialog under hele prosessen. Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort, både på pris, kvalitet og pålitelighet. Kan absolutt anbefale dem videre.

Okt. 2019
M

Martin om Breilia Utbygging AS

Bodø
Re-etablering av beleggningsstein

Utførte jobben og med et svært tilfredstillende resultat.

Aug. 2019
M

Morten om VALENTIN TUNEA

Bodø
Sette opp garasje

Breilia Utbygging gav oss god pris på garasjeprosjekt. Det var god kommunikasjon under helle prosessen. Selv om det tok litt mer tid enn planlagt i begynnelsen pga. noen problemer med leveranse, er garasjen nå ferdig og kvalitet på utført arbeid er veldig god. Vi er fornøyd med arbeidet og kan anbefale Breilia Utbygging.

Juni 2019
J

Juraj om Breilia Utbygging AS

Bodø