Planer om å bygge garasje i Harstad?

Skal du bygge en garasje i Harstad? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om å bygge garasje i Harstad?

Skal du bygge en garasje i Harstad? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber for å bygge garasje i Harstad

Bygging av garasje - graving, betongarbeid og montering av ferdige moduler

9426BJARKØY

Jeg skal sette opp ny garasje som blir levert i ferdige moduler. Jeg ønsker tilbud på jobb som inkluderer både gravejobb, grunnarbeid, betongjobb (såle + ringmur), samt montering av moduler. Garasjen er ca 45 m2 stor (4,4 * 10,2 m). Graving og grunnarbeid: Jobben består i graving av løsmasser (litt toppjord med fin sand under) på flatt terreng nært vei, ca 20 cm tykkelse med areal ca 70 m2 + område for adkomst og biloppstilling mot vei foran garasjen (ca 50 m2, bare fjerning av gress og toppjord). Jord som graves opp legges på stedet rett i nærheten. Området skal så pukkes og klargjøres for ringmur og betongsåle samt adkomst. Betongarbeid: Betongsålen skal støpes i vater til ringmur på 10,2m * 4,4m. Ringmuren skal være 25cm høyde over betongsåle, 15cm tykk og være forankret til såle samt ha innstøpte festebeslag for bunnsvill. I tillegg til garasjeport har bygget to dører. Monteringsjobb: Sette sammen modulene som blir levert klar for montering. Blir levert i åtte moduler for langveggene samt to for endeveggene, i tillegg til gavler, takstoler, ståltakplater, takrenner og resterende material.

Carport

9414HARSTAD

Vi er to naboer som skal få satt opp 2 carporter. Vi bor i 4.mannsbolig. Vi ønsker tilbud på hele jobben fra tegning til ferdigstilling.

Bygge garasje

9407HARSTAD

Anskaffe byggevarer/materiell samt sette opp garasje på ca. 49 m2. Garasjen skal settes opp på eksisterende støpt såle (med underliggende kjeller/bod). Garasjen skal være uisolert, ha dør, 2-4 vinduer og dobbelport. Videre skal det være valmet tak med taksperrer på 22 grader. Taket skal være Dekra og garasjen skal kles med ferdig grunnet kledning. Underetasjen skal murpusses eventuelt kles med samme kledning som selve garasjen. Det skal også monteres 2 vinduer i kjelleretasjen (Lecamuren er klargjort med 2 åpninger) Utfyllende detaljer og tegninger ved eventuell befaring. Ønsker tilbud.

Støpe flåte for dobbelgarasje på 50m2

9411HARSTAD

Jeg ønsker pris på ferdigstøpt gulv til garasje på 6,2 x 8m slik at det er klart for videre selvbygging. Tomten er gravd ut. Terreng under garasje består av mye fjell som er pekket i hele garasjens størrelse. Det er grovplanert med et tynt lag morenestener og et lag pukk. Arbeidet omfatter klargjøring, forskaling, armering, isolasjonsplater, støping og pussing. Gulvet må tåle 2 biler og det skal bygges lecamur på begge langsider og bakvegg. Taket vil bli saltak på 38° tekket med decra og litt oppbevaringsrom på loft.

Bygge carport

9403HARSTAD

Bygge carport til en bil ved siden av huset

Byggsøknad/disp og grunnarbeider

9407HARSTAD

Planlegger å sette opp en 6x6 m garasje på eiendommen. I den forbindelse trenger jeg hjelp til prosessen rundt søknad om disp, ettersom garasjen vil gå over tillat byggegrense på eiendommen. Mønehøyde vil også kunne overstige 4 m, noe som sannsynligvis medfører forenklet byggsak. Jeg ønsker også tilbud på grunnarbeid på tomten.

Siste evalueringer
Montere garasjeport

Flink og raskt utført.

Okt. 2017
T

Tone om MILANOVIC

Harstad
* Fortsatt ledig: Oversvømmelse i garasje

Hyggelig mann. Rask og flink arbeider.

Sep. 2017
U

Ulla-Berit om MILANOVIC

Harstad