Bygge garasje - Hol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bygge garasje

3576HOL

Ønsker få bygget garasje, grunnmur er ferdig. Det er bygget høy grunnmur, 250cm høye, vi ønsker få pristilbud på ferdigstillelse med takstoler, lekter og tretak. Samt kledd fullt ned ene mønesiden (der med porten), og kledd mønet i andre enden. Ønskelig med stående NORD kledning da det er brukt på hytta. Mål på garasjen: 5,2 * 7,2 meter ønsker 27 graders tak. Se vedlagt bilde av takstoler (da det da vil bli mulig med lagringsloft). Garasjen blir fyllt inntil på 3 av sidene, så det ska bli rimelig god tilkomst. Det kan også bli aktuelt å legge lekter og tretak på hytte i tillegg, her er det pr i dag shingel, men ønsker få lagt tretak utenpå.

Tilbygg, garasje med leilighet

3580GEILO

Hei! Vi har fått tegnet en garasje (hos GeiloArk) med leilighet på toppen som skal være i tilknytning til huset. Nå er vi på jakt etter noen som kan bygge den for oss. Vi ønsker helst oppstart våren 2024. Er dette noe dere har mulighet til å se nærmere på? Adressen er Veslefjordvegen, 3580 Geilo Med vennlig hilsen Silje Madeleine og Jon Michael

Montering av carport

3580GEILO

Jeg vurderer å å få satt opp en carport slik som på bildet og ønsker hjelp til dette. Byggesettet blir kjøpt inn på forhånd.

Påbygg og renovering av eldre enebolig, pluss garasje

3580GEILO

Vi har kjøpt et Moelven hus fra 1980 (Cirka 125 kvm hus) hvor mye må gjøres. Kort fortalt trenger vi hjelp til: - Bytte av vinduer rundt hele huset, pluss sette inn noen ekstra vinduer. - Ny verandadør og inngangsdør. - Påbygg av halv etasje cirka (Dette kan gjøres på et senere tidspunkt). - Utbedringer av krypkjeller - Nytt bad - Nytt kjøkken - Dobbelgarasje (kan gjøres på et senere tidspunkt.) - Nytt elanlegg i hele huset (evt. tilknyttet solceller hvis mulig) - Utbedringer av tak (legge takstein.) Det er enkelte ting som haster mer enn annet, som vinduer, dører, krypkjeller, elanlegg, kjøkken og bad. Påbygg og garasje kan tas neste år hvis dere ikke har tid nå i år.

Bygge enkelt garasje

3576HOL

Jeg ønsker en liten garasje / carport med dør/port og at 1 firma tar seg av alt, grunnarbeid, bygge av garasje og eventuelt andre ting som må ordnes. Det er ikke strøm til stede og skal ikke ha strøm der heller. Det skal bygges på en gammel veg, delvis asfalt der. Tenker carport på stolper men med port ifm snø som blåser inn i carporten. Mulig prefab garasje som skal settes op? Det trenges ikke byggetillatelse i følge kommunen. Bare nabovarsel.

Ringmur/plate

3593USTAOSET

Oppsetting/støping av ringmur med gulv til isolert garasje nær Ustaoset i Hol kommune - størrelse 50 m2. Oppsetting/støping av byggeklare for tilbygg til hytte - ca 50 m2. Oppsetting/støping av terrasse ifm garasje og hytte - ca 100 m2. Jackon system foretrekkes da fundamentblokker samt garasjeblokk er anskaffet. Vei til anlegget. Etter avtale kan eksisterende hytte brukes både på dagtid, og eventuelt overnatting. Iverksettelsetillatelse foreligger for garasje. for garasje. Dersom firmaet også har kapasitet til utgraving etc kan det være aktuelt å bruke.

Siste evalueringer
Påbygg og renovering av eldre enebolig, pluss garasje

Geilo Interiør og design har gjort en kjempejobb med å totalrenovere huset vårt. Vi fikk mange gode tips underveis og er superfornøyde med resultatet. Kjøkken og bad ble akkurat som vi hadde sett for oss, men med enda bedre løsninger enn vi hadde kommet på selv. Veldig hyggelige arbeidere og god kompetanse. De anbefales varmt videre til små og store prosjekter. Tusen takk for all hjelp og innsats!

Mai 2023
S

Silje om GEILO INTERIØR OG DESIGN AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud