Bygge garasje - Bømlo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge garasje i Bømlo
JOHN MORTEN SØRENSEN logo
JOHN MORTEN SØRENSEN
Hiskavegen 729A, 5430 Bremnes
5.0(2)

Siste evaluering

Grave og skytte arbeid for garasje.

"Det var ein kjempe fin og ryddig kommunikasjon. Det som vi var enige om vart gjort + litt til. Eg Kom med ein del forandringer underveis som dei utfører uten noe problem. Prisen som me avtalte var den som eg betalte når arbeidet var utført. Meget dyktige medarbeidere i firmaet. Kan anbefale denne gjengen. Mvh Bent Jensen"

B

Bent

Urangsvåg, mai 2020

Les flere evalueringer om JOHN MORTEN SØRENSEN

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Ønsker tilbud på garasje 6,2 m x 8,0 m - Bømlo

5427URANGSVÅG

Garasje 6,2 m x 8,0 m 36 - 38° takvinkel. - Tegninger til byggemelding - Garasjen skal være klargjort for isolering m/ asfalt plater. - Kinavipp på takstoler - Innvendig trapp - Ca. 5 meter enkel garasje port - Ønsker ikke målbart areal på loft. (Høyde 189). - Snøfangere på tak. -48x98 mm reisverk med doble topp/bunnsviller. Ferdige takstoler, klar for montering. - Svarte takrenner i aluminium med nedløpsrør. - Svart takstein - 23 mm sløyfelekter. - 30 mm steinlekter. - 19x148 mm dobbelfalset grunnet bordkledning. - 19x148 mm rettkant kledning til hjørnebord og listing i portåpning(er). - 19x123 mm rettkant kledning til hjørnebord. - 16x98 mm rettkant kledning til kassekledning og utvendig listverk. - Isolert stålport med elektrisk åpner. - Isolert ståldør i samme utførelse som porten. - 2 lags isolervinduer i PVC. - 15 mm kryssfinerplater til innside vegg med garasjeporter for ekstra avstiving. - 22 mm sponplategulv til garasjer med loft.

Carport

5430BREMNES

Hei, ønsker å få satt opp en carport. Det ser ut til å være støpt fundament til dette på tomten men ikke gjort av oss. Så dette må evt vurderes av den som skal gjøre oppdraget. Mål er ca 5,5 bred og 6,5 lang. Ser for meg saltak som på huset og forankret i gavelvegg. Se bilder

Flytte garasje

5440MOSTERHAMN

Har ein garasje som må trekkes nokre meter fram på grunn av at grunnen under plata siger i bakre del. Ønsker ny mur i forkant, og ev. demontering + oppsetting av bygget på nytt

Garasje 560cmX600cm

5420RUBBESTADNESET

Ønsker en garasje med skråtak og vertikale bord. Garasjen skal være 560cmX600cm. Inneholde to vinduer på ene siden og dobbel elektrisk garasjeport. Inklusiv støpt sokkelmur.

Garasje/ påbygg hus

5440MOSTERHAMN

Jeg pris på å sette opp en garasje med stue oppe som vist på tegningene. Garasjen er tilknyttet eksisterende garasje nede mens stuen oppe er frittstående. Tak på eksisterende garasje skal endres til terrasse.

Ny garasje

5430BREMNES

Trenger å få tegnet en ny garasje som skal henge sammen et 70 tall’s Block Watne hus med valmet tak. Taket på huset er modent for utskiftning så dette skal tas sammen med garasjen og vi ønsker derfor å se på muligheten for å koble hus og garasje sammen. Tanken er å gjøre taket på den nye garasjen såpass stort at det er mulig å lage en uteplass med overbygg. Vi trenger tekniske tegninger og løsninger på prosjektet i forhold søknad til kommunen.

Siste evalueringer
Ønsker pris på tømmerarbeid for å sette opp garasje med Sarnafil dekke på terrasse.

Kjempebra arbeid og god pris, noe særlig mer kan en ikke forlange. Kjempefornøyd!

Sep. 2017
L

Leif Einar om 123TAK AS

Rubbestadneset
Skifte tak på uthus i Bømlo kommune

Bedriften Charlotte Gina Horvathova har skiftet tak på et gammelt uthus. De har skiftet ut sperr og rettet opp det gamle taket på en tilfredsstillende måte. De har utført en solid jobb,. Jeg kommer til å bruke firmaet igjen om jeg skal ha noe mer arbeid utført. Arbeidet er utført til avtalt pris og tid.

Sep. 2014
O

Odd Steinar om CHARLOTTE GINA HORVATHOVA

Sandsli

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud