Bygge garasje - Gol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

service av garasjeporter med motor,,

3550GOL

Ønsker tilbud på service av portene i sameiet er 9 stk tilsammen.. portene er led treporter med motor og er fra år 2000 altså ca23 år gamle.. trenger nye portåpnere også.. strammest smørest og justerest osv.. det som inngår i en service.. ønsker et prisoverslag på dette.. og når det kan gjørest.. vi bor i homlelia på Gol..

Renovering av bolig

3550GOL

Bad, gulv med varme kapler, flis legging Bytting av tak til tak plate Asfaltering og legging av stein ved inngang Bygging av garasje Ca 49kvadratmeter

Bygging av sportsboder

3550GOL

Vi er et sameie med fritidsleiligheter på Golsfjellet, som skal sette opp totalt 13 uteboder/sportsboder, fordelt på 3 bygg. Det blir da 2 bygg med 4 boder, og 1 bygg med 5 boder. Hver bod skal ha innvendige mål 2m x 3m (6m2) Det vil si at 4-bodsbyggene blir ca. 8,5 m lange og 3,2 m dype, mens 5-bodsbygget blir ca. 10,6 m langt og 3,3 m dypt. Dørene til hver bod settes på langvegg, se vedlagte bilde for illustrasjon. Vi tenker oss følgende utforming på bodene; • Vegger oppføres med 48x98mm bindingsverk med vindsperre, lekter og grunnet kledning. (Moelven Gran Tiur e.l), og tettes med musebånd. • Takkonstruksjonen skal være saltak med 22º takvinkel, åpen himling (A-takstol), taksperrer, diffusjonsåpent undertak, sløyfer, lekter, takplater (Kami grå sandbelagt) 40 cm takutstikk • Takrenner og beslag i sort stål. • Gesimser skal kles under, forkantbord og vindskier utføres med beisete kledningsbord, evt. impregnerte bord. • Delevegger mellom boder utføres med 98mm bindingsverk med 100mm steinull og 12mm gips på begge sider. • Hver bod skal ha en solid, isolert boddør med et lite vindu. Til hvert av byggene må det støpes en 110 -15 cm såle med armert betong, med markisolasjonsplater under. Sålene skal ha en ringmur på 15-20 cm, også mellom hver av bodene. Graving og avretting gjøres av oss på forhånd, det samme gjelder trekking av strømkabler fram til hvert bygg. Vi ønsker tilbud på ferdige oppsatte bygg, inkl støping av såler. Vi kan bistå med rimelig overnatting /opphold under byggeperioden dersom det er behov for det.

Videreutbyggning av terrasse, utgraving og bygging av dobbel garasje samt utfylling av tomt

3550GOL

Vi ønsker å få bygget en dobbel garasje i tilknytning til vårt hus. Tomten er stor nok, men det kreves "pigging" eller sprenging med "trollkraft". Massen som graves ut ønskes flyttet til en annen del av tomten. Ønsket er også å få til et disponibelt rom over garasjen som kan brukes til ekstra overnattingssted, garasjen må derfor isoleres mot dette rommet. I tillegg ønsker vi å videreutbygge terrassen slik at den går rundt ene siden av huset med en ekstra platting utenfor et av våre soverom.

Garasje

3550GOL

Vil ha satt opp en Arkitekt-tegnet garasje (ferdig tegnet). Inkludert i den jobben er alt som hører til for å få satt opp garasjen, Graving, murerarbeid, strøm, vann... Se vedlegg Send helst mail, da jeg jobber om natten og sover i de flestes normale arbeidstid.

Uisolert bod på 15 m2 på Golsfjellet

3550GOL

OPPSETTING AV UISOLERT BOD - Eventuelt jobb til neste år. Uisolert bod på 15 m2 med maks. takhøyde 3 m på Golsfjellet ønskes oppført (ferdigbod) eller bygget. MYE SNØ DER! Såle eller "klosser" til å stå på og isolering mot grunnen.! (Grunnen er ferdig preparert med duk/pukk/ drenering.) Solig bekledning, stående panel. Sterk nok struktur til å tåle større snømengder. Innervegger og yttervegger. Tregulv. Saltak med shingel. Ett stor og ett lite rom innvendig med enkel skillevegg med inngang fra det ene til det andre rommet. Ett litt langt og smalt vindu (horisontalt) på den ene kortvegg (vedbodsiden), ett litt større fastvindu (ca. 80x80) på den andre kortveggen. Litt stor dør/dobbeldør med lås inn til det store rommet på en langside.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.