Bygge garasje i Fredrikstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Bygge garasje i Fredrikstad

Byggmester Arne Markus Spanien

Mer enn 10 års erfaring med rehabilitering, restaurering og nybygg.- Svennebrev.- Fagskole utdannelse i bygningsvern.- Mesterbrev.

Sep. 2022

Rive og bygge bod

"Klar, pålitelig og ryddig informasjon - kjappe svar og vel utført arbeid. Sånt er verdt å betale for."
M
Margrete
Fredrikstad
Byggmester Arne Markus Spanien

TMA BYGG AS

TMA Bygg AS setter kvalitet først i alle ledd. Vi tar alt fra små til mellomstore prosjekter. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

April 2022

Bygge garasje

"Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. God kommunikasjon underveis."
E
Erik
Torp
TMA BYGG AS

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Sep. 2017

Garasjeportåpner til vippeport

"Etter svar på annonse, ble avtale gjort og jobben utført innen 4 dager. Montør kom som avtalt, var hyggelig og informativ, gjorde unna jobben i en fei! Kan bare anbefales videre!! Takk!"
J
Jakub
Fredrikstad

LIGAS BYGG OG SERVICE

April 2022

Rive/bygge garasje

"Gutta gjorde en veldig god jobb"
E
Erik
Torp

FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

Des. 2021

Arkitekt

"Dyktig, rimelig og rydding firma"
N
Nathalie
Engelsviken
FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

LARS TOMMY BERNTSEN

4.9 (42)

Jan. 2021

Utbedring av garasjeport

"Hyggelig, kjapp og effektiv. Proff og vet virkelig hva han driver med. Anbefales!"
J
Jostein Miyamoto
Fredrikstad
LARS TOMMY BERNTSEN

T.S.B. SNEKKER AS

Tømrer - Snekker - ByggProfesjonelt Polsk bygningsarbeider team tar på seg både store og små oppdrag.Vi har Sentral Godkjenning for Ansvarsrett:- Utførelse av Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1.Rimelig pris tilpasset arbeidet som skal gjøres.Vi snakker både engelsk og norsk.Ring: 472 59 683 Truls sevje.truls@gmail.com? ? ? 947 12 149 Tadek tedrys@gmail.comDu kan se våre prosjekter på facebook: @tsbsnekkeras

Aug. 2020

Oppføring av to stk dobbel-garasjer

"T.S.B. Snekker AS satt opp to stk dobbelgarasjer over ferdig støpt plate. Arbeidet ble utmerket utført, og det var god kommunikasjon underveis. Ingen betenkeligheter med å anbefale disse videre."
E
Eirik
Gamle fredrikstad
T.S.B. SNEKKER AS

HYLDMO BYGG AS

Hvem er vi Hyldmo Bygg AS er ett lite firma fra Fredrikstad med 10 ansatte, men vi samarbeider også med andre entreprenører på fagområder som VVS og elektro. Dessuten har vi tilknyttet oss en bygnings-ingeniør som innehar alle tiltaks-klasser. Noe som gjør at vi kan ta på oss nybygging av hus, tilbygg og andre ting som trenger byggesøknad. Hva gjør vi Vi er spesialister på mur, flis og steinlegging, malerarbeider, samt tømrer og snekker arbeider. Av jobber vi gjør kan vi nevne: - takleggin...

Se mer
Mars 2020

Oppføring av garasje i leca.

"God kvalitet på arbeid, pålitelige, effektive og ryddige."
A
Arvid W.
Fredrikstad
HYLDMO BYGG AS

IM - BYGG SERVICE. IGOR MAKARUK

tak og fasade | blikkenslager | maling | snekring | annet byggearbeidHei. Jeg heter Igor og jeg er Polsk bygningsarbeider.Jeg er 27 år gamme. Jeg kan hjelpe med alle typer arbeid.Jeg er erfaren taktekker og snekker.?Jeg har 7 års erfaring innen taktekking og snekring. Til tross for min ungdom er jeg en kreativ og bestemt person. Jeg har mange gode meninger fra mine arbeidsgivere og klienter. Jeg bestemte meg for å åpne et byggfirma fordi jeg er en veldig motivert person for nye utfordringer. Jeg...

Se mer
Mai 2020

Montering av takstoler

"IM - Bygg Service - Har bygget nytt tak på garasje hos meg. Imponerende effektivitet og svært god kommunikasjon underveis i prosjektet. Jeg er godt fornøyd med sluttresultatet av jobben og kan anbefale IM - Bygg Service."
S
Sigmund B.
Fredrikstad
IM - BYGG SERVICE. IGOR MAKARUK

HUSGARASJENE AS

4.7 (3)

Juni 2020

Såle med ringmur til garasje, inkl. graving/planering og evt støttemur

"Murarbeider ble utført pent og etter avtale."
Ø
Ørnulf Emil
Gressvik
HUSGARASJENE AS

AAMODT BYGGKONSULT AS

Juli 2020

Søknad om ferdigattest fra kommunen for garasje på 70 kvm

"Fikk ordnet det vi ble enige om"
H
Hans Jacob
Kråkerøy
AAMODT BYGGKONSULT AS
Siste registrerte jobber

Bygging av garasje

1630GAMLE FREDRIKSTAD

Ønsker å få bygget en dobbeltgarasje innenfor kravene for å sette opp uten å måtte søke. - B: 7,8m x D: 6,2m - Helvalm tak, maks mønehøyde 4m - Liggende kledning - Sort taksten og sorte takrenner m/nedløp - Ønsker også to vinduer på kortsiden på venstre side sett forfra. - Port på 4,9m og en dør på bredsiden - Utførelse som matcher huset Det er også behov for støp av ringmur med varmekabler. I tillegg til øvrig el-arbeid og klargjøring for el-billader.

Isolert verksted

1630GAMLE FREDRIKSTAD

Planlegger et isolert verksted i hagen på rundt 40 kvadratmeter 9x4,5. Tenker å sette den på betongpåler for å få luft under. Dere gir meg beskjed hvis det er en dum idé😀 Tenker skrånende tak, ikke saltak. Brede klassiske verkstedsrutete vinduer på hver side av dobbeltdør i forkant. Ingen vinduer ellers. Takpapp.

Bygge garasje

1613FREDRIKSTAD

Såle og ringmur er på plass. Ser etter noen som kan bygge vegger og tak med port. Helst skrått tak.

Bygge garasje

1659TORP

Hei! Jeg har en gamel garasje på 42 kvm, skal rive det gamle og bygge nytt garasje. Allt materialer skaffer jeg selv, kunn arbeidet trenger jeg.

Garasje 36m2 med to porter

1671KRÅKERØY

Garasje 36m2 med to garasjeporter. Betongplate-fundament er støpt. Tegning fra LINK arkitektur foreligger (datert 2010). Gesimshøyde 2,4m og vinkel på tak 29 grader (denne kan endres ved behov). Trefasade og tak med takstein. Ett lite vindu og en dør. Usikker avstand til fiber og strømførende kabler i luften over garasjeplassen.

Dobbeltgarasje

1666ROLVSØY

Dobbeltgarasje inkludert grunnarbeide. 620x780x400. 1 dør og 2 vinduer.