Bygge garasje i Oppdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Bygge garasje i Oppdal

TØMRER S. FAGERBEKK AS

Tømrer S. Fagerbekk fra Soknedal ble etablert våren 2009, og ble drevet som et enkeltmannsforetak, frem til månedsskiftet april/mai 2015,og endret da selskapsform til AS. Firmaet har Pr November 2023 2 ansatte. Eier og daglig leder, samt en dyktig tømrer med fagbrev. Daglig leder Steffen tok svennebrev i tømrerfaget sommeren 2006. Vi har samarbeidspartnere innenfor alle fag, som graving, rørlegging, elektro, betong, og tømrere.-Vi har STORT fokus på kvalitet, punktlighet, og skal yte god service...

Se mer
Nov. 2013

garasje

"Tømrerfirmaet S. Fagerbekk gjorde en kjempejobb med å sette opp garasjen min. Har overhodet ikke noe å utsette på jobben og ingen betenkeligheter med å anbefale bedriften til andre."
E
Einar
TØMRER S. FAGERBEKK AS
Siste registrerte jobber

Bygge garasje til hytte på Oppdal.

7340OPPDAL

Jeg ønsker anbud på en garasje på omtrent 34m2 med port, dør, og tre vindu. To av vinduene skal være relativt store og tåle at jeg setter opp en badstue innenfor slik at det blir badstue med utsikt ;) På grunn av reguleringer i hyttefeltet må garasjen være i samme stil som hytta.

* Fortsatt ledig: Bygging av garasje

7340OPPDAL

Garasje bygges i bindingsverk isolert, med prefabrikkerte takstoler Kunde sørger for alle materialer levert på plassen, etter omforent fremdrift - Plate er støpt, med ringmur på ca 35cm - Ringmur kles med isolert steinplate type frontex eller linende, ferdig beslag monteres over plate - bygges i 4`` bindingsverk - Prefabrikerte takstoler heises på plass av leverandør, det legges sperrer fra takstoler over bod. - vegger og tak isoleres med 10cm glava - Vegger kles med osb plater innvendig og stående villmarkspanel på kortsider, med liggende på topp gavlvegg, krysslektet med musbånd utvendig - Vindsperre på rull på tak og vegg - Tak kles med finerplater, luftes med krysslekting - Det legges icopal super D som undertak med Platon for torvtak oppå - Gulv loftsrom legges med sponplater - Lite vindu settes inn i lang vegg, ved vannbord over og under, samt beslag. - Dør settes inn i bod - Monteres torvstokk på kroker - Vindskier i villmark monteres - Raftkasser kles med panel og innsektsnetting - Takrenne, renne beslag, kummer, nedløp og utkast monteres. OBS! garasje er kortet inn slik at den er 6m og ikke 7 slik tegningen viser.

Riving

7340OPPDAL

Har behov for å få revet anneks og garasje på min hytteeiendom

Mur garasje 6,1×8,2

7340OPPDAL

Mur garasje med flatt tak. Bredde 6,10 lengde 8,20.grunnarbeid er ferdig. 1 port på ca 5 m, 1 dør og 2 små vindu. Tak, limtre eller mur

Planering til carport - Oppdal

7340OPPDAL

Ønsker pris på planering av grunn til carport. Vurderer å sette opp en carport i tilknytning til hytta vår i Gorsetråket 26 på Oppdal. Må planeres, naturtomt med grei tilgjengelig. Carport i bindingsverk, se vedlagte skisser.

Bygge redskapsbod på 5-8 kvm

7340OPPDAL

Vi ønsker å få satt opp en utvendig redskapsbod som tilfredstiller TEK17 hvor kravet er minimum 5 BRA. Da boden skal stå på en fjellbygd med hard vær trengs det også et fundament til boden. Kort oppsumert ønsker vi pristilbud på bod med fundament, materialer og arbeid. Alle priser må oppgis med mva.