Bygge garasje - Trysil

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

bygge garasje

2420TRYSIL

Ønsker å bygge enkel garasje på hytte i Trysil. Tar imot alle tilbud og forslag for ferdigstilt garasje.

* Fortsatt ledig: bygge ny garasje

2428SØRE OSEN

Ønsker å få en dobbel-garasje/verksted bygget på tomt hos hytten min. 5m x 8-10m i størrelse for å komme inn under krav til søknad skulle har vart perfekt. Trenger betong gulv, god plass til 2 bil og verktøy. Jord den skal vare bygget på er stort sett jevn allerede.

Bygging av garasje 5x8 m2 (40m2).

2422NYBERGSUND

Ønsker tilbud på bygging av garasje på vår hytte i Solskiva I Nybergsund/Trysil våren 2022. Noen spesifikasjoner: * Totalt 40m2 (8 x 5 meter) * 1 eller 2 inngangsdører (vanlig dør) * 1 garasjeport 3 x 2.1 meter (elektrisk) * 1 stk vindu * Delvis isolert slik at man kan ha kjøleskap i garasjen, og oppbevaring av klær og annet utstyr (mao. ikke frost i garasjen) * Loft for oppbevaring av diverse (større objekter) med enkel tilkomst * Svart takpapp og takrenner * Takvinker 22 grader * Villmarkspanel på yttervegger * Lys og stikkontakter innendørs, 1 stk stikk utendørs samt 3-4 utendørslamper * Elektrisk arbeid (strøm tilgjengelig fra hytte som er maks 10 meter unna) * Betongsåle med isolering Gravearbeider gjøres mai 2022, med pukk og ferdig såle. Ønsker byggestart av garasjen i slutten av mai 2022. Søknad trengs ikke sendes kommunen, da alt er klart for bygging. Ønsker fastpris så lang det er mulig. Pris skal inkludere alt av materialer, utstyr og arbeid. Har allerede en omtrentlig innkjøpsliste av materialer, men som må dobbel sjekkes før byggestart. Se vedlegg for illustrasjon av garasje. Elektriker arbeid og gravearbeider kan eventuelt settes bort, eventuelt få separat tilbud. Mulighet for eventuell befaring etter avtale. Kun seriøse og ordentlige aktører ønskes tilbud i fra.

Bygging av bod

2425LJØRDALEN

Vurderer om vi skal sette bort jobben med å sette opp en bod på hytta. Ønsker tilbud på ferdig oppsatt bod, inkl materialer. Skal være 6x4m 1x halvannen dør, lysåpning ca. 155cm. Gjerne Swedoor Bering 10+5x21 Ingen vinduer Isolert for frost, men ikke boenhet. Tak, enten med takstoler, eller toppsvill. ca 27grader. Torv på tak Villmarkspanel liggende. Bygges på eksisterende ringmur på støpt såle.

Uthus Trysil

2423ØSTBY

Vi ønsker å få bygget et uthus på hytta vår i Solberglia, Trysil. Det skal bygges separat og stå på parkeringsplassen. Det er rett og fin grunn. Uthuset skal være på ca 15-20 kvm med villmarkspanel og gress på taket. Det trengs ikke isolasjon, og vi tror man fint kan bygge det på stolper/pilarer.

Montere garasje i laft (maskinlaft fra Røroshytta)

2420TRYSIL

Ønsker hjelp til å montere byggesett av garasje i maskinlaft fra Røroshytta. Enkel garasje på 36kvm med port, dør og to vinduer.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud