Bygge garasje - Narvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bygge carport

8520ANKENES

Oppføring av carport som et tak inntil eksisterende bolig og være over eksisterende parkeringsplass. Taket vil være 4,5 x 4,20 m2 og ha 3 stolper på motsatt side av boligen. Taket skal skrå ca 20 grader. Parkeringsplassen er ferdig støpt i betong med stål gjerde stolper på siden.

Grunnarbeid og garasje

8515NARVIK

Grunnarbeid med utgraving av skrå tomt. Støp av såle og bygging av 1 etg garasje med tilhørende boder. flatt tak.

bygge dobbel garasje med full kjeller under som er tilknyttet huset i Narvik

8514NARVIK

vi skal ha bygget råbygget til en dobbel garasje med full kjeller under. ca størrelse er 6,20m * 7,90m. kjelleren skal lages i betong/mur. garasjen bygges i tre. garasjen skal ha flatt tak med terrasse på toppen, det legges sanafil under terassebordene. det må sages ut en dør i opprinnelig murvegg på huset som skal gå inn til kjelleren i garasjen. det skal være sluk i garasjen til avløp. det må lages forstøtningsmur på innkjøringen til garasjen da huset er ca 10 meter fra vei, med helning. det skal etableres rist/sluk på utsiden av garasjen. varmekabler i bakken foran garasjen. belegningsstein eller asfalt foran garasjen. garasje gulvet lages i hulldekke. det skal 2 vinduer i garasjen og 2 vinduer i kjelleren garajeport skal være elektrisk. det skal monteres el-billadder i garasjen det skal monteres varmepumpe i garasjen med en utedel og to innedeler.

* Fortsatt ledig: Garasje med ringgit som er sklidd ut

8530BJERKVIK

En garasje med ringmur. Ringmuren er sklidd ut. Det må lages ny, for å trekke garasjen tilbake. Slik at den ikke er skeiv.

Garasje I Kjeldebotn

8520ANKENES

Ønsker ca pris på bygging av 50kvm garasje i Kjeldebotn. Garasjen skal være uisolert men klargjort for isolering ved seinere anledning. Ønsker gjerne pris med og uten grunnarbeid/betong. Søknad for bygging er godkjent og grunnarbeid/graving blir gjort så snart det er telefritt, våren -22. gjennomgang av hvordan ønsket garasje skal være og evt. Befaring på stedet avtales nærmere.

Garasje/Carport

8515NARVIK

Vi ønsker tilbud på bygging av garasje/carport i forbindelse med vår enebolig i Narvik. Det skal være en kombinert enkel garasje og en carport for en bil.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud