Bygge garasje - Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Bygge garasje i Skien

STAFA INVEST AS

Skal du ha det gjort, gjort riktig, til riktig pris? Da har du kommet til rett sted! Vårt motto: Vi er fornøyd når du er fornøyd!Tar det meste innen bygg og anlegg, stort sett tømrer/snekkertjenester. Har kompetanse på bad og flis også.

Se mer

Garasje

"Veldig flinke og pålitelige. Alt ble gjort etter avtale, også etter avtalt pris. Flinke på å holde det ryddig. Alt i alt, veldig fornøyd med de og anbefaler på det sterkeste."
Z
Zlatko
Skien, Sep. 2021

K&P BYGGESERVICE AS

4.4 (11)

En snekker firma med ansater som har langt erfaring i byggebransje. Dagligleder Paulius driver med snekkering 15år.Prosjekt leder Giedrius er i bransje ca. 12år.Vi jobber ansvarlig og har høy standart i kvaliteten.

Se mer

Tak

"Strukturerte og pålitelige med god kvalitet i arbeidet sitt"
L
Lasse
Skien, Nov. 2020
K&P BYGGESERVICE AS

KL ELEKTRO AS

Autorisert installatør med EKOM godkjenning.Når du trenger en elektriker med konkurransedyktige priser og personlig service. Kontakt oss for en uforpliktende prat - vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.

Se mer

Legge inn strøm i garasje

"Hyggelig og effektiv kommunikasjon og godt utført arbeid."
T
Tone Broen
Skien, Okt. 2020
KL ELEKTRO AS

ALMÅS ENTREPRENØR AS

Utfører det meste innen grunnarbeid!- Hage&landskap- Asfalt- Belegningsstein-Støttemur- Beplantning/gress/busker/hekk- Drenering/fuktsikring av bolig- Barking/kulestein skråning-Masseutskifting (parkeringsplass/garasje)- StøpingTa kontakt for en hyggelig og gratis befaring!

Se mer

støpe garasjesåle og planere ut tomt.

"Godt utført jobb. Alt som avtalt."
T
Thor Inge
Skien, Okt. 2020
ALMÅS ENTREPRENØR AS

HENRIK HOLTSKOG

5.0 (4)

Tar alt av oppdrag innen graving. Små og store prosjekter.Er allsidig fleksibel og opptatt av sluttresultatet for kunden!Gårdsplass, drenering, tilbygg, nybygg, grøfter, støp, trefelling, riving, transport etc.Bare fornøyde kunder og det er hele poenget!Firmaet er et solid enkeltmannsforetak som driver seriøst og ikke kan rømme fra ansvar/økonomi. Det har utspring fra gården som driftes parallelt. Største delen av driften er maskintjenester (graving), men det er litt skogbruk og jordbruk vinter/vår, samt tjenester tilknyttet snekkerverksted.Dette har styrket min mulighet til å være fleksibel og en allsidig partner for ditt prosjekt.

Se mer

Garasje

"Løsningsorientert og grei kommunikasjon underveis. Vil oppnå best mulig sluttresultat!"
D
Damir
Skien, Juni 2020
HENRIK HOLTSKOG

VESTFOLD GARASJEPORTER ØYVIND OTTOSEN

VI HAR NÅ KAMPANJETILBUD PÅ NOEN UTVALGTE PORT-TYPER FERDIG MONTERT I KLARGJORT LYSÅPNING VALGFRI FARGER: HVIT RAL9016, ANTRASITT GRÅ RAL7019, SORT RAL 9005. -R2-SMALPREGNING MED TRESTRUKTUR INKL LIFTMASTER LM50EVFF FRA 16990,- -RFS-E HELPANEL SLETT UTEN TRESTRUKTUR INKL LIFTMASTER LM50EVFF FRA 22900,- Vestfold Garasjeporter er et firma som holder til i Sandefjord. Lang erfaring innen: - Tømrerfaget - Garasjeporter - Nymontering - Service og vedlikehold - Reparasjoner av eldre garasjeporter - Motorstyring/portåpner Øyvind Ottosen har fagbrev som tømrer samt bred erfaring med nymontering/service/reparasjon av garasjeporter/vippeporter. TJENESTER -Salg og montering av Garasjeporter. -Salg og montering av Portåpnere m/tilbehør. -Reparasjoner av eldre ledd og vippeporter (deler på lager) -Tømrer-arbeid (Ombygging av garasjer, vindu/dør-bytte, terrasser/levegger, mindre tømrerarbeid) -Gratis befaring - uforpliktende tilbud Dekker følgende områder: - Vestfold og Telemark - Viken - Oslo -Norske leverandører med porter produsert i Europa av høy kvalitet.

Se mer

Montere garasjeport, leddport

"rask og effektiv"
Ø
Øystein
Skien, Mai 2020
VESTFOLD GARASJEPORTER ØYVIND OTTOSEN

TELEMARKSPRO Kristian Alfredo Pedersen

5.0 (12)

TelemarksPro er et selskap som har som hoved fag alt innen sneker, maling og vedlikehold av bygg i store og små prosjekter. Vi har spesialisert oss med å levere et ferdig produkt med topp kvalitet og utvide alt som heter standard. Kundekretsen til TelemarksPro forventer alltid det beste og vet at det er kun vi som kan levere et perfeksjonert arbeid og alt som faller i bestillingen. Etter alle årene innen i bransjen har vi kun fornøyde kunde og levert jobber med den beste kvalitet med respekt for faget.

Se mer

Ferdig stille garasje

"Et veldig NRA firma som kommer med innspill underveis, og som har kjærlighet for sitt arbeid. Anbefaler videre"
R
Rune
Skien, Jan. 2020
TELEMARKSPRO Kristian Alfredo Pedersen

EL SERVICE GRENLAND AS

Vi tilbyr våre tjenester til bedrift og privatmarkedet. Vi utfører alt fra generelle serviceoppdrag som sikringsskap, kontaktpunkter, varmekabler og til alle type jobber. Selskapet har egen båt på sjøen hele året for å serve skjærgården.Vi tilbyr være tjenester også til fjells, og hatt flere større oppdrag på f.eks Haukelifjell, Rauland, Gautefall og Hafjell.

Se mer

Installere Easee el-bil lader

"Flink kar, ryddig og rask."
M
Mats
Skien, Des. 2019
EL SERVICE GRENLAND AS

PROFFVINDU AS

4.8 (23)

Er bygningsingeniør og også utdannet tømrer. Har 35 års erfaring med tegnearbeid. Bred erfaring fra både små og store prosjekter. Tar tegneoppdrag over hele landet. Benytter eksisterende tegninger og bilder av huset når vi tegner. Kan komme på befaring på østlandet. Utarbeider byggesøknad og sender byggesøknad via eByggsøk, men står ikke som ansvarlig søker.

Se mer

Tegne og søke byggetillatelse Garasje

"Kjempebra. Rask behandling og lett å kommunisere med. Rett pris."
S
Svein Harald
Skien, Des. 2019
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Gjøre om carport til garasje

3741SKIEN

Bygge garasje som er i tilknytting til enebolig.

Dobbelgarasje

3735SKIEN

Ønsker tilbud for dobbelgarasje 6x6 som er inkludert graving, støping og montering.

Oppføring av stor dobbelgarasje 8m x 12m i betong eller av blokker

3721SKIEN

Planlegger oppføring av garasjebygg i to faser. Første fase er 2 x dobbelgarasje, totalt 8m x 12m i mur, betong eller elementer, med flatt tak i betong eller elementer. Delevegg m/bæring mellom de to garasje-avdelingene. I fase 2 planlegges oppført hjemmekontor bygg i tre på tak av garasje. Ta kontakt for tegninger/skisser og annen relevant informasjon.

Trenger garasje til bilbutikk

3717SKIEN

Hei! Vi trenger en garasje til vår bil butikk. Vi trenger kun den enkleste løsningen som har plass til 1 bil med litt bevegelses plass til å vaske bil og mekke på bil. Er åpent på alt av forslag

bygge en carport fra Alixpress

3735SKIEN

Hei, vi driver en bil butikk og har ikke noe tak under våre biler. vi tenke å bestille en enkel karport hos Alixpress men vi ønsker først å vite prisen for å montere den før vi skal begynne å bestille: Det skal være bygd rundt parkeringsplassen vår og det skal vist være enkelt å montere carporten. det tar bare litt tid 20x5 30x5 15x12 25x5 10x5 Vi er også åpen på om dere kan tilby en enn løsning til oss https://www.alibaba.com/product-detail/Baivilla-Strong-And-Durable-Cantilever-Polycarbonate_1600526849710.html?spm=a2700.details.0.0.19a820b26szkMa Eller https://www.alibaba.com/product-detail/Waterproof-Canopy-Car-Parking-Aluminium-Super_62367365434.html?spm=a2700.details.0.0.30b211cc2hIQXJ

Bygge garasje fra Byggmakker

3735SKIEN

Jeg ønsker å kjøpe vedlagt garasje av Byggmakker, men trenger en ansvarlig snekker til å sette den opp, og sørge for at alt er godkjent med tanke på søknader til kommune osv. Grunnarbeidet er gjort (skiftet masser), men det trengs å støpes såle og ringmur.

Siste evalueringer
Grunnarbeid for garage

Var litt surr først med en av de ansatte, men så tok sjefen styring og det gikk knirkefritt. Alt alt veldig fornøyd

Aug. 2019
f

frode om BREKKE MASKIN & UTLEIE AS

Skien
Avretting av 45kvm garasjegulv

Hyggelig kar men opplevde han som stresset. Ble stedvis litt for store ujevnheter etter avretting på garasjegulv og måtte rette av dette før jeg kunne legge på fliser.

Mai 2019
A

Anders om GELDI MUR & FLIS

Skien
Bygge flat tak over garasje.

Han er flink og nøye og presis og effektiv. Arbeidet er profesjonelt gjennomført.

Mars 2019
M

Mahnaz om ADY BYGG AS

Skien
Tegning av garage

Anbefales. Meget rask og dyktig.

Nov. 2018
W

Wenche om PROFFVINDU AS

Skien
Graving og støping til garasje

Veldig positivt forløp. Hyggelige folk, og får jobbe til avtalt tid og pris ☺️ Anbefales!

Nov. 2018
A

Andreas Kavli om GELDI MUR & FLIS

Skien
Utgraving til terrasse og garasje, påfylling av pukk og støpe såle til garasje

Utførte jobben til riktig tid, nøye graving utført og støping av såle for garasje til avtalt pris. Kan anbefales!

Sep. 2018
B

Bjørn om GELDI MUR & FLIS

Skien
Ferdig oppført carport

Veldig bra utført. De kom med spesifisert tilbud og med gode forslag til løsning. Utførte arbeidet som avtalt og bra oppfølging av leder under arbeidet. Jeg kommer til å bruke firmaet igjen.

Sep. 2016
O

Odd om BYGG POINT AS

Skien
Etablering av stall i bryggerhuset.

Meget godt fornøyd med jobben som er gjort. Ronny i Ekli Betong er meget ryddig i sitt arbeid. Flott utført og et godt samarbeid.

Nov. 2015
T

Thor Fredrik Nicolaysen om EKLI BETONG OG ENTREPRENØR

Skien
Membran og flis utvendig betonbalkong

Veldig god og profesjonell utført arbeid med betong ( pusse opp veger både innvendig og utvendig, støpe gulv ) pluss drenering. Alt arbeid ble gjort etter avtale. Folk til å stole på. Anbefales.

Des. 2014
S

Stanislav om SCANCOLOR

Sette ut sperrer på garasje 10x7 legge takbord å papp gjøre klart for taksten

pris kom på det vi ble enige om, veldig hyggelige , proffesjonelle, mens jeg var i nordsjøen, ingenting var stress å di satt opp sperrer 8stk, A-stoler8 stk ,limtre dragere x2 ,takbordet, pappet, sløyfet, akkuratt som planlagt. garasje mål 7x10 meter å 6.40M høy TAKK!

Nov. 2013
V

Vegard Ønvik om GINTAUTAS RAKAUSKAS

Skien
Utvendig dobbel garasje 6.60 * 6.60 med uinnredet loft

Har satt opp en dobbel garasje med uinnredet loft for meg. Jeg støpte plata og stod for materialer, mens FORESTAL utførte jobben utmerket med å få satt den opp. Jeg har aldri sett lignende dyktighet tidligere, dette var et ekstremt sammensveiset team som jobbet iherdig og nøye. Utrolig hvor flinke de var og utrolig deilig for en som bestiller over mittanbud at de var så seriøse. Anbefales på det sterkeste!

Okt. 2011
A

Audun om FORESTAL BYGG AS

Skien

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.