Bygge garasje - Sogndal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge garasje i Sogndal
HEBB AS logo
HEBB AS
5.0(2)

Siste evaluering

Riving og bygging av garasje

"Hebb AS bygde ny garasje for oss. Godt utført jobb levert til avtalt tid og pris. Ryddig på byggeplass og god kommunikasjon med oss underveis. Kan trygt anbefales."

A

Are

Sogndal, april 2022

Les flere evalueringer om HEBB AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

garasje

6854KAUPANGER

bygge en garasje som fortsetter allerede eksisterende leca blokk vegger.

Garasje i betong

6863LEIKANGER

Ønsker å få støpt en garasje på 7x7 m intill kjellervegg. Med betongdekke. Skal være terrasse på taket. Ønsker fastpristilbud på betongarbeid. :)

Riving og bygging av garasje

6856SOGNDAL

Riving av eksisterende garasjebygg og bygging av ny på samme grunnmur. Byggesøknad er godkjent.

Bygge ny garasje, platting og takoverbygg

6856SOGNDAL

Vi vil heve garasjen, men beholde grunnmur og murte yttervegger. Det er garasje med trebjelkelag og platting med rekkverk på toppen, så alt fra grunnmur og murte yttervegger og opp må rives. Bæresystem endres til Q-deck med 150mm høye plater, med fallisolasjon, plater og terrassebord. Fri høyde på 2,1 m i åpningen, med en garasjeport på ca 2,5m. Rekkverk i glass og platting på toppen, skal også henge sammen med ny platting mot huset. Det skal også bygges en tretrapp mot hagen. En steintrapp mellom hus og garasje skal byttes med en betongtrapp. Takoverbygg må fornyes, kan evt beholde søyler, men resten må byttes. Er er det viktig med god håndtering av vann.

Garasje

6854KAUPANGER

Me skal bygge garasje som heng i saman med huset. Me har enkle teikninger og byggesøknaden er godkjent av kommunen. Treng ein snekkar til å sette opp reisverket og til å koordinere støyping av grunnflate. Ynskjer tilbod på pris for arbeidet.

Kjøp og montering av garasjeport

6856SOGNDAL

Ønskjer tilbod på kjøp og montering av garasjeport med breidde ca 4,5 meter. Vanleg dør på sida av garasje vurderast også

Siste evalueringer
Skifte kledning og tak på løe, samt montere garasjeport

Vi valgte Snikkar Ørn H. Bjørnsson som utførende selskap for rehabiliteringen av løen. Det ble gjennomført befaring og anbudskonkurranse. Bjørnsson fant gode løsninger både under prosessen i forkant og underveis. Jobben ble utført på en strålende måte og innenfor avtalt pris. Oppgaven var mer omfattende enn vi kunne se for oss, men resultatet ble enda bedre. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet!

Okt. 2014
H

Hein Anders om SNIKKAR ÖRN H. BJÖRNSSON

Straume

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud